Een Galaxy Samsung S10+ telefoon ligt op een witte achtergrond, omringd door een Samsung S5e-tablet, een Samsung Galaxy Watch Active en de Samsung Galaxy Buds-oordopjes.

Naadloos
je Galaxy
verbinden

Welkom in een wereld zonder onderbrekingen. Maak kennis met de Galaxy S10, Buds, Watch Active en Tab S5e – een productgamma dat je meteen out of the box kunt gebruiken en perfect op elkaar is afgestemd, zodat je ongestoord je gang kunt gaan.

*Beelden op scherm zijn gesimuleerd

Samen beter

Meteen koppelen.

Open het doosje van je Galaxy Buds naast je telefoon of tablet om meteen verbinding te maken via Bluetooth of verbind je smartwatch door één keer te tikken. Ontdek Galaxy Buds

De Galaxy S10+ ligt op tafel naast een open Galaxy Buds-doosje. Een hand verschijnt in beeld die de Galaxy Watch Active om de pols doet met op de achtergrond andere toestellen. Een scherm verschijnt op de S10+ dat laat zien dat de toestellen verbinding maken.

Draadloos opladen

Voldoende power om te delen.

Met de nieuwe Wireless Powershare1 word je niet meer belemmerd door kabels. Nu kun je je Galaxy-devices gewoon draadloos opladen op de achterkant van je S10.

Een Samsung S10+ telefoon ligt met het scherm naar beneden op een wit oppervlak. Erbovenop ligt een open Galaxy Buds-doosje met twee Galaxy Buds erin.

Blijf verbonden

Regel je muziek met één tik.

Maak probleemloos verbinding2 met Spotify. In slechts één tik kun je blijven luisteren naar je Galaxy S10 of Samsung TV. Je hebt je muziek dus altijd bij de hand, waar je ook heengaat.

Je ziet de Galaxy S10+ op de voorgrond van een woonkamer. Erachter zien we de muur van de woonkamer waaraan een Samsung Smart TV bevestigd is, omringd door een mediatafel, een lamp en wat kleine decoraties.

*Gesimuleerde gebruikerservaring

Naadloos verbinden

Bekijk je berichten op je pols.

Ontvang meldingen3, mediteer met Calm-programma's, hou je fitnessactiviteiten bij en regel je muziek allemaal vanaf je pols. Ontdek Galaxy Watch Active

We zien iemand die een Galaxy Watch om zijn pols draagt terwijl hij de wijzers beweegt met zijn andere hand.

Oproepen en berichten synchroniseren

Beantwoord je telefoon op je tablet.

Je oproepen en berichten worden automatisch gesynchroniseerd, dus als je je Galaxy S10 niet bij de hand hebt, pak je gewoon je Tab S5e erbij.4 Ontdek Galaxy Tab S5e

We zien de Galaxy S10+ op een witte achtergrond naast de Samsung Galaxy Tab S5e, die een veel groter scherm heeft.

Praat en sms zoveel je wilt

Stuur een gesproken sms.

Verwelkom Bixby5 met je Galaxy Buds. Laat je sms'jes voorlezen en beantwoord ze met je stem. Gebruik de Buds om verder te gaan met je gesprek terwijl je je handen vol hebt. Meer informatie over Bixby

We zien een man vanaf zijn schouders die de Galaxy Buds-oordopjes draagt. Met één vinger tikt hij tegen de zijkant van een oordopje.

Bellen zonder onderbrekingen

Onderdruk de ruis, niet de oproep.

De revolutionaire dubbele microfoontechniek in de Galaxy Buds registreert geluidsniveaus en schakelt dynamisch tussen een microfoon aan de buiten- en de binnenkant om het achtergrondgeluid te dempen, zodat je overal van je kunt laten horen. Ontdek Galaxy Buds

Twee uitvergrote Galaxy Buds gezien vanaf de bovenkant van ons scherm tegen een grijze achtergrond. De buitenste laag van de oordopjes is bewust doorzichtig gemaakt, zodat de dubbele microfoontechniek binnenin de Galaxy Buds zichtbaar is.

Ontdek de Galaxy Buds en Watch Active.

 • Afbeeldingen van de witte Galaxy Buds van de voorkant.
 • Het grote scherm zonder inkepingen is een streling voor de ogen!

  Mashable
  Galaxy S10, februari 2019

  De ultrabrede lens geeft een volledig nieuwe dynamiek

  androidcentral
  De ultrabrede lens geeft een volledig nieuwe dynamiek

  Nieuwe vingerafdruksensor garandeert de beste beveiliging.

  ZDNet
  Galaxy S10+, februari 2019
  Galaxy S10e
  Galaxy S10
  Galaxy S10+

  Kleuren

  Galaxy S10e
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Canary Yellow
  Galaxy S10
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  Galaxy S10+
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Ceramic White*
  • Ceramic Black*

  Screen size

  Galaxy S10e 5.8”
  Galaxy S10 6.1”
  Galaxy S10+ 6.4”

  Display type

  Galaxy S10e Flat
  Galaxy S10 Edge
  Galaxy S10+ Edge

  Vingerafdruksensor

  Galaxy S10e Capacitieve vingerafdruksensor(Kant)
  Galaxy S10 Ultrasonic Fingerprint Sensor(Op het scherm)
  Galaxy S10+ Ultrasonic Fingerprint Sensor(Op het scherm)

  Camera voorzijde

  Galaxy S10e Selfie camera
  Galaxy S10 Selfie camera
  Galaxy S10+ Selfie camera RGB-dieptecamera

  Camera achterzijde

  Galaxy S10e Groothoekcamera Ultra Wide Camera
  Galaxy S10 Telefoto camera Groothoekcamera Ultra Wide Camera
  Galaxy S10+ Telefoto camera Groothoekcamera Ultra Wide Camera

  Batterij capaciteit*

  Galaxy S10e 3100 mAh (standaard)
  Galaxy S10 3400 mAh (standaard)
  Galaxy S10+ 4100 mAh (standaard)
  • Model- en kleurbeschikbaarheid kan afhankelijk zijn van land of drager.
  • De keramiekuitvoering is louter beschikbaar voor Galaxy S10+-modellen met 8 GB RAM en 512 GB interne opslagruimte, en met 12 GB RAM en 1 TB interne opslagruimte.
  • Het scherm van de Galaxy S10e is diagonaal gemeten als een volledige rechthoek 5.8", en 5.6" rekening houdend met de afgeronde hoeken; het scherm van de Galaxy S10 is gemeten als een volledige rechthoek 6,1", en 6.0" rekening houdend met de afgeronde hoeken; en het scherm van de Galaxy S10+ is gemeten als een volledige rechthoek 6.4", en 6,3" rekening houdend met de afgeronde hoeken; het feitelijke weergavegebied is kleiner, omwille van de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
  • 3100 mAh, 3400 mAh en 4100 mAh (standaard) verwijst naar de typische waarde van de batterijcapaciteit zoals getest onder laboratoriumomstandigheden van derden. Nominale (minimum) capaciteit is minder. *Typical value is getest onder laboratoriumcondities van derden partijen. De typical value is het geschatte gemiddelde met inachtneming van de deviatie in batterijcapaciteit van de geteste batterijsamples, getest onder IEC 61960 standaarden. De toegekende (minimale) capaciteit is 3000mAh voor de Galaxy S10e, 3300mAh voor de Galaxy S10 en 4000mAh voor de Galaxy S10+. De echte batterijlevensduur kan variëren als gevolg van de netwerkomgeving, gebruikspatronen en andere factoren.

  Uitvouwen om de verschillen tussen Galaxy S10-modellen te zien.