Hoe zet ik het beeldscherm van de laptop op een tweede scherm ?

Wil je een tweede scherm als computermonitor gebruiken, volg dan de volgende stappen.

Tweede scherm als computermonitor instellen
1. Koppel een HDMI, DVI-HDMI of VGA kabel tussen je Samsung Televisie en je Notebook/Computer
2. Ga naar → Configuratiescherm → Vormgeving en persoonlijke instellingen → Beeldscherm → Schermresolutie.
3. Kies vervolgens bij het kopje ‘meerdere schermen’ de optie die u wilt gebruiken.
4. Schakel de Televisie in en kies door middel van de SOURCE knop op uw afstandsbediening de juiste bron.

Beeldschermen