Galaxy Batterij

KENMERKEN

De hoogwaardige,
krachtige batterij van de Galaxy

Elk mobiel apparaat van Samsung is uitgerust met een hoogwaardige, krachtige batterij om je Galaxy beleving te versterken.

Ontdek hoe je het maximale uit je batterij kan halen en geniet van persoonlijke service via ons 24/7 Customer Service Center.
Mensen die de Galaxy smartphone bekijken
  • Meer over de batterij van jouw toestel

Lichte lithium-ion-batterij
    De Galaxy is uitgerust met een geïntegreerde state-of-the-art lithium-ion-batterij (Li-ion) die zowel weinig weegt als duurzaam is.

Lees meer informatie over de levensduur en het juiste gebruik van de batterij om de prestaties te maximaliseren.
    Een hand die een Galaxy smartphone vasthoudt
  • Onderhoud en verzorging van de batterij

Vergroot de levensduur van je batterij
    Oplaadbare batterijen zijn verbruiksartikelen en hebben een beperkte levensduur.

Ontdek hoe je met de juiste zorg de veiligheid en de efficiëntie kan verbeteren.
    Galaxy smartphone op een draadloze oplader
  • Batterijoptimalisatie

Stressvrij mobiel leven
    De batterijprestaties beïnvloeden rechtstreeks het smartphonegebruik, en de batterijcapaciteit is een belangrijke factor.

Ontdek verschillende manieren om de batterijprestaties te verbeteren, zodat je ononderbroken van je smartphone kan genieten.
    Galaxy smartphone die bediend wordt met de S Pen
  • Oplaadtips

Probeer dit als je smartphone niet goed oplaadt!
    In een wereld waarin alles via smartphones met elkaar verbonden is, spelen batterijen een centrale rol.

Hier volgen enkele tips voor het oplossen van laadproblemen zodat je ononderbroken kan genieten van je Galaxy.
    Opladen met twee Galaxy smartphones
  • Garantie en service

24/7 klantenondersteuning
    Geniet van een comfortabel mobiel leven;
    ontvang de hulp die je nodig hebt wanneer, waar en hoe je maar wilt.
    Een jongeman houdt een Galaxy smartphone vast
Deze telefoon
verandert
fotograferen
voorgoed.
ONTDEK DE GALAXY S20
* De getoonde afbeeldingen dienen enkel ter illustratie.