De allereerste S Pen-integratie op de Galaxy Z Fold3 5G

Nu kan je Galaxy Z Fold3 5G worden gebruikt met een S Pen. Maak aantekeningen terwijl je geniet van inhoud of maak handgeschreven notities in Samsung Notes. Hieronder lees je hoe je de S Pen, die afzonderlijk verkrijgbaar is, met je opvouwbare telefoon gebruikt.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie. Volg om de software van je mobiele apparaat bij te werken, de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software update.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

S Pen voor de Galaxy Z Fold3

Voor de Galaxy Z Fold3 5G kan je de S Pen Pro of S Pen Fold Edition gebruiken, die exclusief voor opvouwbare apparaten is ontworpen. De apart verkrijgbare S Pen, die nieuw is ontworpen voor de Galaxy Z Fold3 5G, heeft een afgeronde, intrekbare penpunt om overmatige druk te voorkomen en het opvouwbare scherm te beschermen wanneer te veel druk wordt uitgeoefend.

Galaxy Z Fold3 5G S Pen decor.
  • S Pen Pro: compatibel met Galaxy Z Fold3 5G en andere S Pen ondersteunende Galaxy apparaten via BLE, opladen nodig.
  • S Pen Fold Edition: alleen compatibel met de Galaxy Z Fold3 5G, geen ondersteuning voor BLE, opladen niet nodig.

Let op:

• Gebruik alleen de S Pen Pro of de S Pen Fold Edition die exclusief voor de Galaxy Z Fold3 5G ontworpen is. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de S Pen voor meer informatie over het gebruik van de S Pen.
  • Alle andere S Pennen of stylus pennen die niet zijn ontworpen voor Galaxy Z Fold3 5G (inclusief die van andere fabrikanten) kunnen het scherm beschadigen.
  • S Pen Pro en S Pen Fold Edition zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
  • Oefen geen overmatige druk uit op het scherm met de S Pen, omdat dit het scherm kan beschadigen.
  • De penpunt trekt zich terug wanneer de krachtlimiet wordt overschreden, waardoor de pen niet meer kan worden gebruikt.
  • S Pen functies worden alleen ondersteund op het hoofdscherm.

Intuïtief aantekeningen maken terwijl je geniet van inhoud

De meest interessante functie wanneer je de S Pen op de Galaxy Z Fold3 5G gebruikt, is dat u gemakkelijk en snel Samsung Notes kunt starten en notities kunt maken terwijl je geniet van content. Als je snel een nieuwe notitie wilt maken, houd je de S Pen-knop ingedrukt en tik je vervolgens twee keer met de S Pen op het scherm. Je kan Samsung-notities activeren met slechts een dubbele tik.

Galaxy Z Fold3 5G s pen samsung note.

Gebruik de S Pen naar tekst functie

De Galaxy Z Fold3 5G biedt handschrift in het tekstinvoervak op het scherm en met de S Pen naar tekst-functie kan je je handschrift omzetten naar tekst.

Je kan je S Pen gebruiken om te schrijven in zoekvelden, adresbalken en andere tekstgebieden. Je handschrift wordt omgezet in tekst, maar je kunt de omgezette tekst nog steeds verwijderen, aanvullen en bewerken met je S Pen.

Galaxy Z Fold3 5G s pen naar tekst.

Volg de onderstaande stappen om de functie S Pen naar tekst te activeren.

Stap 1. Open Instellingen , en tik op Geavanceerde instellingen. Selecteer  S Pen.

Stap 2. Tik op de schakelaar om S Pen naar tekst te activeren.

Galaxy Z Fold3 5G s pen naar tekst.

Let op: Schermafbeeldingen en menu's van het toestel kunnen verschillen, afhankelijk van het toestelmodel en de softwareversie.

Kom meer te weten over de voorzorgsmaatregelen voor de Galaxy opvouwbare apparaten met 'Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de Galaxy opvouwbare apparaten' met Samsung support.

Hoe gebruik je de Samsung Members-app?

Als je problemen ondervindt met je Samsung mobiel, tablet of wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.