Edge venster op mijn smartphone gebruiken

Edge screen
Je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot je favoriete apps, taken, contact en meer vanuit de verschillende Edge-vensters. Zelfs als het scherm is uitgeschakeld, kun je informatie (zoals nieuws, gemiste oproepen, nachtklok en berichtmeldingen) bekijken op het Edge screen.

Edge-vensters gebruiken
Sleep de handgreep van het Edge-venster naar het midden van het scherm. Veeg vervolgens naar links of rechts om te schakelen tussen de Edge-vensters. Als de handgreep van het Edge-venster niet zichtbaar is, open dan het scherm ‘Apps’, tik op ‘Instellingen’ > ‘Edge screen’ > ‘Edge-vensters’ en tik op de schakelaar om deze te activeren.

Edge Screen

Edge-vensters bewerken
Selecteer vensters om weer te geven op het Edge screen of bewerk ze:
1. Sleep de handgreep van het Edge-venster naar het midden van het venster.
2. Tik op het icoontje voor instellingen om het scherm met instellingen voor Edge-vensters te openen.
3. Vink de Edge-vensters aan die je wilt weergeven.
        a. Als je een venster wilt bewerken tik je op de bewerk icoon.
        b. Als je aanvullende vensters wilt downloaden tik je op ’DOWNLOADEN’.
        c. Als je vensters opnieuw wilt indelen, tik je op ‘INDELING WIJZIGEN’ en sleep je schermen naar een andere locatie.

De handgreep van het Edge-venster instellen
Je kunt de locatie, het formaat of de transparantie van de handgreep wijzigen. Sleep de handgreep van het Edge-venster naar het midden van het scherm. Tik vervolgens op het icoon voor ‘Instellingen’ en kies voor ‘Inst.handgr.Edge-venster’.