Starters Kit 2 - Galaxy S8 Clear Cover + Screenprotector + Wireless Charging Pad Stand + Micro USB Cable

Starters Kit 2 - Galaxy S8 Clear Cover + Screenprotector + Wireless Charging Pad Stand + Micro USB Cable

EP-WG95B

Oplossingen en tips

Onderwerp
Soort inhoud
Sorteren op : Meest Relevant

Handleiding downloaden

Specificaties

Starters Kit 2 - Galaxy S8 Clear Cover + Screenprotector + Wireless Charging Pad Stand + Micro USB Cable (EP-WG95B)

Smartphone Cover
  • Kleur Black
  • Compatible Models Galaxy S8
  • Packaging Contents Clear Cover
  • Afmetingen (BxHxD) 69.93 x 150.47 x 9.51 mm
  • Gewicht (g) 13 g
Kleur
Black
Compatibiliteit
  • Repersentitive Models Galaxy S8
Algemene kenmerken
  • Kenmerken Wireless Chargeing, Fast Charging
  • Interface Micor USB 5 pin
  • Packaging Contents Clear Cover, Screen Protector, Dust removal sticker 2ea, Micro Fiber Cleaner 1ea, Squeeze 1ea, Wireless Charging Pad Stand, Mircro USB Cable(1.5m)
Fysieke specificaties
  • Afmetingen (BxHxD) 113.4 x 87.2 x 84 mm
  • Gewicht (g) 167 g
Energie
  • Input Voltage 5-9 V
  • Output Current 1000 mA
  • Output Voltage 5-9 V

Handige links

Andere software en services

• Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

• Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding voor smartphones, tablets, TV's en meer. Haal het maximale uit je Samsung apparaat!

• Samsung Smart Switch

Verplaats gegevens eenvoudig van uw vorige telefoon naar uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon met Smart Switch. Er is een computerversie (Smart Switch) en een mobiele versie (Smart Switch Mobile) van Smart Switch beschikbaar.

• KIES, gegevens overzetten
    Samsung KIES

Samsung Kies verbind je mobiele telefoon met je computer om bestanden gemakkelijk te beheren