De app Samsung Zoeken gebruiken om een verloren apparaat te vinden

Met de Samsung Zoeken-app kunnen gebruikers zoekgeraakte of gestolen apparaten vinden. Gebruikers kunnen updates krijgen over de locatie van het apparaat om zo verloren apparaten snel terug te vinden.

Diverse Galaxy-apparaten verbonden met de Samsung Zoeken-app

Opmerkingen:

• Samsung Zoeken wordt ondersteund op alle Galaxy-telefoons/tablets met One UI 2 (Android Q OS) of later.
  • Samsung Zoeken wordt geleverd als vooraf geïnstalleerde app op nieuwe apparaten met One UI 6.1-versie. Voor apparaten die zijn geüpgraded naar One UI 6.1 kan de app worden gedownload vanuit de Galaxy Store.

Je kunt Samsung Zoeken gebruiken om je verloren Galaxy-apparaat te vinden.

Tabblad Apparaten in Samsung Zoeken Tabblad Apparaten in Samsung Zoeken

Stap 1. Open de Samsung Zoeken-app > tik op het tabblad Apparaten > Selecteer het verloren apparaat > Tik op een van de pictogrammen:

Overgaan: Activeert de beltoon van het apparaat
* Ondersteunde apparaten voor beltoon: Smartphone, Tablet, Watch, Buds, Tag.
Blink: Activeert het LED-lampje van het apparaat
* Ondersteunde apparaten voor LED-lampje: S Pen
Dichtbij zoeken: Verstuurt een signaal om het apparaat te vinden
Vernieuwen: Controleert of het apparaat van locatie is veranderd
Meer: Biedt aanvullende informatie over het apparaat, inclusief de optie om een melding te ontvangen wanneer het is gevonden, batterij-informatie, mensen toevoegen die het apparaat kunnen vinden, de locatie van het apparaat delen en navigeren naar het apparaat.

Opmerkingen:

• De locatie van het apparaat staat onder de naam van het apparaat en wordt op de kaart aangegeven met een pin.
  • De pictogrammen die bij het apparaat worden vermeld, kunnen variëren.

Je kunt items registreren met SmartTags om je huisdieren of persoonlijke spullen te vinden.

Opmerkingen:

• Zorg dat je SmartTag niet geregistreerd of verbonden is met een ander Galaxy-apparaat voordat je het met een apparaat registreert.
  • De SmartThings-app moet geïnstalleerd zijn om de Items-tab te gebruiken.
Tabblad Items in Samsung Zoeken Tabblad Items in Samsung Zoeken

Stap 1. Open de app Samsung Zoeken > Tik op het tabblad Items > Tik op het pictogram Items toevoegen om een SmartTag toe te voegen.

Schermafbeelding voor het geven van toestemming aan de app om locatiegegevens te gebruiken. Schermafbeelding voor het geven van toestemming aan de app om locatiegegevens te gebruiken.

Stap 2. Tik op de SmartTag > Selecteer Gebruik van locatiegegevens en tik op Akkoord > Volg de instructies op het scherm.

Pop-upvenster om je SmartTag een naam te geven. Pop-upvenster om je SmartTag een naam te geven.

Stap 3. Geef je SmartTag een naam > Tik op Opslaan > Tik op Kaart weergeven om de locatie van het apparaat te zien.

Opmerking: Het kan zijn dat je wordt gevraagd je tag bij te werken of het apparaat aan je startscherm toe te voegen.

De items die geregistreerd zijn bij SmartTag zijn te vinden onder het tabblad Items.

Lijst van apparaten onder het tabblad Items in  Samsung Zoeken. Lijst van apparaten onder het tabblad Items in  Samsung Zoeken.

Stap 1. Open de app Samsung Zoeken > Tik op het tabblad Items > Het adres van de huidige locatie van de SmartTag wordt vermeld onder de naam van het apparaat en een pin geeft de locatie aan op de kaart.

Opties voor een specifiek apparaat onder het tabblad Items. Opties voor een specifiek apparaat onder het tabblad Items.

Stap 2. Bij het volgen van je SmartTag word je op de hoogte gebracht van de nieuwe locatie wanneer deze binnen het Bluetooth-bereik van andere Galaxy-apparaten is. Je kunt de bijgewerkte locatie bekijken in Samsung Zoeken > tabblad Items > Naam van de SmartTag > Kaart en adres onder de apparaatnaam.