Het inschakelen van de HDR+ modus op mijn QLED TV

Met de HDR-technologie wordt jouw kijkervaring beter, mooiere kleuren en meer contrast.

Zo activeer je de HDR+ modus

Gebruik de Navigatie-knoppen op de Samsung Smart Remote om door de menu's te bladeren. Druk op de knop Enter om jouw keuze te bevestigen en markeerpunten in te stellen.

Druk op Enter op de Samsung Smart Remote

Gebruik de knop Back (terug) om de ingeschakelde app of het menu te verlaten. Gebruik de knop Home om de Smart Hub homepage weer te geven.

Druk op de knop Back (terug) op de Smart Remote
1 Druk op de knop "Home" en selecteer "Settings" (instellingen).
Ga naar Settings (instellingen)
2 Kies uit het menu-onderdeel "Picture" (beeld) de optie "Expert Settings" (geavanceerde instellingen).
Selecteer Expert Setting (geavanceerde instellingen) onder Picture (beeld)
3 Navigeer naar de "HDR+ Mode" (HDR+-modus).
Navigeer naar de HDR+-modus
4 Druk op de knop Enter om “HDR+ Mode” (HDR+-modus) in te schakelen.
Druk op Enter om de HDR+-modus in te schakelen

Alle beelden, ongeacht de signaalbron, zullen door de HDR+-technologie verbeterd worden.