Apple TV-app & AirPlay 2

Apple TV-app en AirPlay 2 op je TV

Een Samsung Smart TV wordt getoond met een iPhone, iPad en Macbook. De gebruikersinterface van de Samsung Smart TV bevat de Apple TV-app, zodat er nog meer content te zien is via de Samsung Smart TV. AirPlay 2 zet video- en fotocontent van Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad en Macbook, over op de Samsung Smart TV.

Samsung TV verwelkomt de nieuwe Apple TV-app

 

Nu voor het eerst ooit, kun je met de nieuwe Apple TV‑app op je Samsung TV de nieuwste films kopen, huren en kijken, en je bovendien abonneren op en kijken naar alle nieuwe Apple TV‑kanalen.

De gebruikersinterface van de Samsung Smart TV bevat nu ook de nieuw toegevoegde Apple TV-app. Je kunt genieten van diverse films en ook kijken naar Apple TV-kanalen.

*Apple en Apple TV zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is slechts bedoeld ter illustratie.

AirPlay 2 op je Samsung Smart TV

Bekijk je video's op het grote scherm

Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Je kunt rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac moeiteloos films en programma's op je Samsung Smart TV afspelen.

Het laat zien hoe je een video deelt via AirPlay 2; de TV toont een achtergrondbeeld van de natuur en een smartphone toont de UI van de AirPlay 2-app.
Apple-telefoon verbonden met een Samsung Smart TV 2019 met AirPlay 2-functie. Een video is gedeeld van de smartphone met de Samsung TV.

Laat je favoriete foto's en video's zien

Vestig alle aandacht op je favoriete foto's en video's - inclusief albums, slideshows en herinneringen - en laat ze zien op je Samsung Smart TV. Of vraag je vrienden en familie om hun foto's en video's te tonen.

Het laat zien hoe je foto's deelt via AirPlay 2. Als je een foto op een smartphone aanklikt, wordt de geselecteerde foto tegelijkertijd getoond op het scherm van de smartphone en de TV.
Apple-telefoon verbonden met een Samsung Smart TV 2019 met AirPlay 2-functie. Een video is gedeeld van de smartphone met de Samsung TV.

Deel het met iedereen om je heen

Ben je iets op je Apple-apparaat aan het doen wat je aan iedereen in de kamer wilt laten zien? Geef het met screen mirroring weer op je Samsung Smart TV. Zo gemakkelijk gaat dat.

Het laat zien hoe screen mirroring werkt via AirPlay 2. De Macbook en TV tonen hetzelfde scherm. Als een videobestand is aangeklikt en wordt afgespeeld op de Macbook, wordt dezelfde video tegelijkertijd getoond op de TV.
Apple-telefoon verbonden met een Samsung Smart TV 2019 met AirPlay 2-functie. Een video is gedeeld van een Macbook met de Samsung TV via screen mirroring.

Je favoriete muziek in het hele huis

Dit ga je fantastisch vinden. Het is supergemakkelijk om je favoriete muziek op je Samsung Smart TV af te spelen. En met AirPlay 2 speel je je muziek tegelijkertijd af op elke Samsung Smart TV in je huis en kun je het volume in elke kamer bijstellen - volledig synchroon.

Het laat zien hoe je via AirPlay 2 in twee stappen muziek deelt.
Apple-telefoon verbonden met een Samsung Smart TV 2019 met AirPlay 2-functie. Muziek is gedeeld van de smartphone met de Samsung TV.

*Apple en Apple TV zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
*AirPlay 2 vereist iOS 12.3 of een latere versie of macOS 10.14.5 of een latere versie.