Kan jeg lade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 og S8+ har en USB-C port som krever en USB-C-kontakt.
Du kan bruke en Micro USB-kabel til å lade din S8 ved å koble den gamle Micro USB-kabelen til Micro USB-kontakten.
Merk at laderens strømstyrke kan variere, og bruk av feil type lader kan skade enheten eller gjøre at den lader langsommere. Vi anbefaler å bruke en offisiell Samsung-lader, helst den som fulgte med i esken.

Kan jeg lade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel

Merk: Plugg aldri en Micro USB-kabel direkte i enhetens universalkontakt. Da er sjansen stor for at enheten og kabelen blir skadet.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager