Kan jeg lade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 og S8+ har en USB-C port som krever en USB-C-kontakt.
Du kan bruke en Micro USB-kabel til å lade din S8 ved å koble den gamle Micro USB-kabelen til Micro USB-kontakten.
Merk at laderens strømstyrke kan variere, og bruk av feil type lader kan skade enheten eller gjøre at den lader langsommere. Vi anbefaler å bruke en offisiell Samsung-lader, helst den som fulgte med i esken.

Kan jeg lade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel

Merk: Plugg aldri en Micro USB-kabel direkte i enhetens universalkontakt. Da er sjansen stor for at enheten og kabelen blir skadet.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.