Möt innovativa nya funktioner i 2020-modellen

2020 Samsung Smart TV kombinerar ny teknik och design för att ge tittarna en innovativ upplevelse. Dessutom, speciellt tack vare Infinity Design på den svagt bakåtlutande skärmen, ger flaggskeppsmodellen Q900 och Q950 den bästa immersionen.

Uppslukande ljudupplevelse med Q-Symphony

Hittills, när du slår på sound baren så stängs TV-ljudfunktionen automatiskt av. Men Q-Symphony tillåter dock TV och soundbar att sända ut ljud samtidigt. Som ett resultat kan du uppleva ett rikare ljud än någonsin.

TV:n analyserar video- och ljudsignalerna och avgör vilka högtalare som ska producera vilka ljud med artificiell intelligens (AI)-teknologi men även samarbetet mellan högtalarna.

jämförelse av q symphony på och av

Obs:

• Finns endast med Q80T TV-modell (förutom Q80 49 ”-modell) och med Q60T soundbar-modellen 2020.
  • Endast tillgängligt med HDMI (ARC) eller optisk anslutningstyp.

Se till att soundbar är på. Anslut sedan till din soundbar i menyn Ljudutgång.

När den är ansluten till soundbaren sänds ljudet automatiskt ut från TV:n och soundbaren samtidigt.

Steg 1. Tryck på Hem-knappen på din TV-fjärrkontroll och välj sedan Inställningar.

soundbar utgångsmeny

Steg 2. Välj Ljudmeny och välj sedan Ljudutgång.

välja ljudmeny

Steg 3. Hitta och välj den Soundbar som du vill ansluta till Q-Symphony (t.ex. TV + Sound Bar [enhetsnamn])

välja soundbar-enhet

Obs: Skärmdumparna och menyn är bara ett exempel på engelska, men det är tillgängligt på ditt lands språk.

Upplev den 2020 bakåtlutade designen

Samsungs flaggskeppsmodell erbjuder inte bara förbättrad prestanda, utan också en särskilt imponerande design. 8K Q900 / 950-serien är de första Samsung TV:na med Infinity Design-konceptet. En av de nya designfunktionerna är att den är utformad med en lutning bakåt på 3,5 grader när den installeras med det medföljande stativet. Därför kan den tillhandahålla den optimala visningsvinkeln för tittaren, när den stora skärmen är installerad på ett relativt lågt läge.

Obs: Bakåtlutad design gäller bara för Q900 / 950 serien från 2020.

Designfunktioner för maximal koncentration

Den bakåtlutande designenen tillämpades med hänsyn till inte bara den bästa upplösningen, utan också den stora bildvinkeln för den stora skärmen, genom detta var det möjligt att maximera skärmkoncentrationen. Bilden nedan visar en enhet som lutar bakåt och visar varför detta har gjorts. Betraktarens ögon ligger 90 grader mot skärmen.

vinkel på den lutade baksidan

Försök inte justera TV:ns lutning

Q900/950-serien är utformade för att luta sig lite tillbaka, där skärmens övre del är något bakom nederkant. Det är produktens koncept.

Lutning är också fast, den är inte justerbar.

Försök inte korrigera detta eller försök inte att jämna ut med plana föremål under TV-basen, eftersom det kan vara farligt och göra att TV:n blir instabil och resulterar i att TV:n tippar över.

varning för bakåtlutning