Bëj më shumë gjëra me Bixby.

Bixby të lejon të fokusohesh në gjërat më të rëndësishme. Mëson gjërat që të pëlqejnë të bësh, si dhe bashkëpunon me aplikacionet dhe shërbimet e tua të preferuara për të të ndihmuar të bësh më shumë gjëra.

Përkthimi nga spanjishtja në anglisht e tabelës së çmimeve në ngjyrë të verdhë tangjerine me vizionin e "Bixby".

* Kliko 'Këtu' për të parë listën e gjuhëve të mbështetura të përkthimit.
* Imazhet e pajisjes dhe ekranit janë simuluar për qëllime ilustruese.
* GPS duhet të aktivizohet për shërbime që kërkojnë informacion të vendndodhjes.

Me "Bixby", shikojeni botën tuaj në një mënyrë të re.

Vizioni i "Bixby" është krijuar te kamera, në mënyrë që të mund të shikosh më shumë. Prek ikonën "Vizion" në pamor për të përkthyer një shenjë, për të marrë informacion rreth kalorive të drekës ose për të provuar tualet me "AR".

Foto ekrani e skanimit të lules së kuqe me funksionin e lentes Bixby Vision.

Kërko në mënyrë më inteligjente.

Skano dhe lër vizionin e Bixby të bëjë pjesën tjetër. Thjesht skano imazhe, ushqime, verë dhe kodet QR për të marrë informacionin që të nevojitet. Bli çfarë shikon personalisht, në internet.

* Funksioni i kërkimit të verës ofrohet në gjuhën angleze (SHBA) dhe kineze mandarine, do të mbështeten edhe gjuhë të tjera.
* Funksioni i njohjes së ushqimit shfaq vetëm një vlerësim dhe mund të mos jetë i saktë. Sasia aktuale e kalorive të marra mund të ndryshojë sipas ushqimit dhe gjendjes shëndetësore të përdoruesit.

Njeh makinën në rrugë me vizionin e "Bixby" dhe në telefonin inteligjent shfaqet një listë me imazhe të diktuara.
Njeh biçikletat në rrugë me vizionin e "Bixby" dhe në telefonin inteligjent shfaqet një listë me dyqane të diktuara.
Njeh biskotën makaron me vizionin e "Bixby" dhe në telefonin inteligjent shfaqen të dhënat e biskotës makaron të diktuar.
Njeh verën me vizionin e "Bixby" dhe në telefonin inteligjent shfaqen të dhënat e verës së diktuar.

Përkthe më saktë.

Duke filluar nga shprehjet e shkurtra deri te rreshtat e gjatë, nga etiketat e vogla deri te tabelat e mëdha, përktheni me lehtësi tekste me gjatësi dhe përmasa të ndryshme.

Dora e majtë që mban një broshurë të Venecias për marrëdhënien me publikun, të shkruar në italisht. Kjo figurë është mbivendosur me Bixby Vision duke treguar përkthimin në anglisht të broshurës.

Lejo që telefoni të bëhet udhëzuesi yt.

Identifiko pikat me interes ose bizneset për të mësuar më shumë rreth tyre.

Shfaq të dhëna për vendet në afërsi në lidhje me kafenetë dhe restorantet me një informacion më specifik (emrin e restorantit, vlerësimin mesatar, fotografitë etj) duke përdorur miniaturën me vizionin e "Bixby".

Një jetë më argëtuese dhe më komode me përvojat AR.

Eksploro mundësi të reja me përvojat AR, aty ky argëtimi bashkohet me prakticitetin. Gjej pamje të tjera për veten dhe pjesën e brendshme të shtëpisë - të gjitha në ekranin e telefonit.

* Madhësia, imazhi dhe ngjyra aktuale e produktit mund të ndryshojë nga rezultatet e provave virtuale.
* Aktualisht ofrohet në Galaxy Note10/Note10+/S10/S10+/S10e/A80/A70/A60/A50/Tab S5e.

Provo para se të blesh.

Po mendon se si do të dukeshe me ato syze?
Gjej syze dielli për një sërë rastesh me vizionin e "Bixby". Bli skeletin e përkryer për fytyrën tënde.

Shfaqet një burrë duke përdorur produkte ndryshme të syzeve të diellit miniaturë në imazhin me vizionin e "Bixby" dhe funksionin "AR".
Shfaqet një burrë duke përdorur efekte të ndryshme të syzeve të diellit dhe syze dielli miniaturë në imazhin me vizionin e "Bixby" dhe funksionin "AR".
Një ekran i një burri duke përdorur efektin e syzeve të diellit dhe duke shfaqur informacione (emri, çmimi, ngjyra, madhësia e syzeve të diellit, etj.) me Bixby Vision.

Kap në çast informacionet e filmave.

Me vizionin e Bixby, vjen mundësia e vështrimit të shpejtë. Skano posterat e filmave për t'i sjellë ato në jetë. Më shumë informacione rreth filmit, në majë të gishtave të tu.

* Niveli i saktësisë dhe i njohjes së këtij funksioni mund të ndikohet nga kushtet rrethanore dhe cilësimet.
* Përdorimi i të dhënave celulare për këtë shërbim mund të sjellë shpenzime shtesë.

Një ekran para skanimit të një posteri filmi në rrugë me funksionin AR të Bixby Vision.
Posteri i njohur i filmit në rrugë dhe shfaq butonin e luajtjes së promovideos origjinale, posteri zyrtar miniaturë, të dhëna të tjera rreth filmit me vizionin e "Bixby" dhe funksionin "AR".
Shfaqet posteri i filmit në rrugë dhe shfaq të dhëna të tjera (përmbajtja, aktorët etj) në imazh me vizionin e "Bixby" dhe funksionin "AR".

Shijo edhe më shumë vizionin e "Bixby" me aplikacionet shtesë.

Zgjero përvojën tënde të vizionit të "Bixby" me një sërë mjetesh të dobishme dhe veçorish argëtuese. Instalo shërbimet shtesë nga app-e partnere për të shfrytëzuar më mirë vizionin e "Bixby".

Kontakto "NDIHMA nga Samsung"

A ke pyetje të tjera?

* Aktualisht disponohet me "Galaxy Note10/Note10+/S10/S10+/S10e/Note9/S9/S9+/Note8/S8/S8+/A80/A70/A60/A50/A9 Star/A8 2018/A8+ 2018/A7 2018/A5 2018/J7+/A6/A6+/C8/J7 Top/Tab S5e/Tab S4/Tab A2" dhe W2018 (Kinë).
* Nevojitet identifikim me "Samsung Account" dhe rrjet të dhënash ("Wi-Fi" ose lidhje interneti).
* Disponueshmëria e shërbimit dhe ofruesi i përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas shtetit dhe pajisjes.
* Ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe variojë sipas pajisjes.
* Të gjitha të dhënat dhe përmbajtjet në fjalë ofrohen nga palë të treta nën përgjegjësinë e tyre dhe mund të mos pasqyrojnë informacionet më të fundit.