Bëj më shumë gjëra me Bixby.

Bixby të lejon të fokusohesh në gjërat më të rëndësishme. Mëson gjërat që të pëlqejnë të bësh, si dhe bashkëpunon me aplikacionet dhe shërbimet e tua të preferuara për të të ndihmuar të bësh më shumë gjëra.

Ndërsa katër persona dalin nga një ashensor, ti shikon të shfaqura në ekran fjalët "Say Hi to the new Bixby, Samsung's intelligent assistant." dhe më pas "Bixby understands natural language. Just talk like you would to a friend.". Në skenën e parë, një grua ndryshon orarin e saj të punës duke përdorur "Bixby", ndërsa shikon të shfaqura në ekran fjalët "Bixby understands context too, so it can follow a conversation.". Në skenën e dytë, një burrë rezervon një tavolinë në një restorant italian duke përdorur "Bixby" dhe më pas takohet me miqtë e tij në restorant, ndërsa shikon të shfaqura në ekran fjalët "Bixby works with apps you love, so you can do more, smarter." dhe më pas "It can find you a table, and book it too.". Në skenën e tretë, një burrë tjetër rezervon një udhëtim me "Uber" duke përdorur "Bixby" dhe më pas mbërrin në vendmbërritjen e tij, ndërsa shikon të shfaqura në ekran fjalët "Bixby learns what you like to be more helpful over time." dhe më pas "Tell Bixby the kind of ride you prefer once, and it remembers next time.". Në skenën e katërt, një grua tjetër i jep "Bixby" komandë zanore për rutinën e saj të përditshme dhe më pas nis stërvitjen sipas rutinës së vendosur, ndërsa shikon të shfaqura në ekran fjalët "It can simplify your daily routines too. Just give the command." dhe më pas "And let Bixby do the rest.".

Zbulo "Bixby" e ri.

Shijo ditën me "Bixby".

Bixby të lejon të thjeshtosh detyrat dhe rutinat e përditshme.
Cakto alarmet, menaxho programin, madje kërko edhe rekomandime për darkë.

Imazhi i një gruaje të shtrirë në krevat duke fikur alarmin.

6 : 30 AM

“Wake me up in 10 minutes.”

Imazhi i një burri duke bërë tërheqjen e këmbëve përpara vrapimit të lehtë.

7 : 00 AM

“Track my jog for 5 kilometers.”

Imazhi i një burri duke parë orën e tij.

9 : 30 AM

“What’s next on my schedule?”

Imazh i dy sanduiçëve.

1 : 00 PM

“Log sandwich for lunch.”

Imazhi i një burri duke shkruar një dokument në tavolinën e tij.

4 : 00 PM

“Show me all unread emails.”

Imazhi i një burri duke i dhënë biçikletës në rrugë.

5 : 30 PM

“Turn on the A/C when I come home.”

Imazhi i një gruaje duke parkuar makinën.

7 : 00 PM

“Save my parking location.”

Imazh i një gruaje duke fjetur në krevat me dritën të ndezur.

11 : 30 PM

“Switch off all the lights in the bed room.”

Argëtohu më shumë me "Bixby".

Shijo aktivitetet e tua të preferuara në një nivel tjetër. Kërkoji "Bixby" të luajë muzikë në altoparlantë, të lidhë telefonin me televizorin, të shfaqë lojëra të famshme dhe të tjera!

Imazhi i një burri dhe një gruaje të ulur në divan ndërsa muzika luhet nga një altoparlant.

“Play the music from the living room's speaker.”

Një grua po shikon një imazh në televizor duke e lidhur atë me telefonin inteligjent.

“Pair my phone with the TV.”

Imazhi i një gruaje në zyrë duke mbajtur "Galaxy S10" në dorën e majtë dhe duke organizuar memorien e telefonit.

“Start RAM cleanup.”

Pamje ballore e Galaxy S10 me aplikacionet e lojërave të shfaqura në ekran.

“Show me popular game apps.”

Imazh i një burri dhe gruaje duke parë një film në kinema.

“Set sound mode to silent.”

Udhëto më lehtë.

"Bixby" mund të të ndihmojë të përkthesh gjuhë të huaja, si dhe të të përditësojë rreth statusit të fluturimeve. Udhëto më shumë me më pak shqetësime.

Imazhi i një gruaje duke bërë bërje në një dyqan pa taksa.

“Remind me to get a tax refund at 8pm today.”

Imazhi i një gruaje duke ecur në rrugë ndërsa mban në dorë një kamera.

“How many steps have I taken in the last 3 days?”

Këto janë disa drithëra që shiten në tregje të zakonshme në Kinë. Madje, ka tregues me informacion për çdo drithë në gjuhën kineze.

“Translate this in English in Bixby Vision.”

Imazhi i një gruaje duke përdorur telefonin inteligjent për të shkrepur një foto të Murit të madh kinez.

“Take a panoramic photo.”

Imazhi i një gruaje duke kontrolluar statusin e fluturimeve e ulur në një karrige në aeroport.

“What’s the status of flights from SFO to LAX?”

Kryeje më mirë punën.

Duke filluar nga takimet e punës deri te detyrat e përditshme në vendin e punës, rrit produktivitetin dhe organizo më mirë rrjedhën e punës me "Bixby".

Imazhi i një gruaje duke qeshur ndërsa shikon ekranin e laptopit.

“Remind me that I have a meeting 1 pm every Monday.”

Imazhi i një burri duke parë orën ndërsa kalon përpara një ndërtese.

“What's the time difference between Paris and Seoul?”

Imazhi i një burri në rrugë duke mbajtur në dorë telefonin inteligjent.

“Find Jane's phone number.”

Imazhi i një gruaje dhe dy burrave duke e marrë në intervistë.

“Start recording in interview mode.”

Imazhi i një gruaje duke ecur në rrugë me një filxhan kafe në dorë.

“What's my schedule this afternoon?”

Relaksohu në shtëpi.

Përdor "Bixby" për të caktuar kohëmatësit, ndryshuar kanalet në televizor, si dhe për të kontrolluar pajisjet inteligjente të shtëpisë. Thjesht relaksohu dhe lejo "Bixby" të bëjë punën për ty.

Imazhi i një gruaje të ulur në divanin e dhomës së ndenjes.

“Text Jenny and say what time will you be home?”

Imazhi i një gruaje duke përgatitur ushqime në kuzhinë.

“Set a timer for 5 minutes.”

Imazhi i një familjeje të ulur në divan duke parë televizor.

“Change the TV channel to 7.”

Imazhi i një gruaje që është ulur në divan dhe duke buzëqeshur dhe duke parë telefonin inteligjent.

“Show me the pictures taken in Rome last year.”

Lejo "Bixby" ta bëjë udhëtimin me makinë më të lehtë.

Kërkoji "Bixby" t'u përgjigjet thirrjeve, të dërgojë mesazhe ose të lidhet me "Bluetooth" ndërsa drejton makinën.

* Përdor "Bixby" në pajtim me ligjet dhe rregulloret vendore.

Imazhi i një gruaje duke kërkuar makinën në parkim.

“Where did I park?”

Imazhi i një burri duke përdorur GPS ndërsa drejton makinën.

“Give me the directions to 645 Clyde Ave.”

Imazhi i një gruaje duke dëgjuar muzikë ndërsa drejton makinën.

“Play the next song.”

Imazhi i një gruaje dhe një burri duke iu përgjigjur thirrjes ndërsa drejton makinën.

“Accept the call and put it on speaker.”

Imazhi i një gruaje duke dëgjuar me zë mesazhin e fundit ndërsa drejton makinën.

“Read me the most recent text.”

Imazhi i një gruaje në makinë duke dërguar një mesazh me tekst me rripin e sigurimit të vendosur.

“Text John that I'll be there in 10 minutes.”

Merre "Bixby" me vete.

Përfundo detyrat me "Bixby" ndërsa je në lëvizje.
Kërkoji "Bixby" të aktivizojë modalitetin e kursimit të energjisë, të kontrollojë motin ose të caktojë përkujtesa.

Çfarë të rejash ka rreth "Bixby"?

Provo funksionalitetet e fundit të "Bixby". "Bixby" do të vazhdojë të marrë përditësime për t'i ofruar përdoruesit një përvojë më të mirë.

Krijo komandat e tua të shpejta.

Komandat e shpejta të "Bixby" mund të t'i thjeshtojnë detyrat. Për të krijuar komandat e tua të shpejta, cakto një fjalë kyçe ose frazë për një grup veprimesh. Thjesht thuaj frazën dhe "Bixby" do të aktivizojë sekuencën që ke krijuar.

* Komandat e shpejta të personalizuara duhet të krijohen përpara përdorimit.

“Movie time”

Set sound to mute.
Turn on Do not disturb.
Dim screen to 0 brightness.
Turn off the screen.

Imazh i një burri dhe gruaje duke parë një film në kinema.

“Today’s briefing”

What day is it today?
Read today's schedule.
How's the weather today?

Imazhi i një gruaje duke u lyer me buzëkuq përpara pasqyrës.

“Go running”

Start the running tracker.
Set media volume to 6.
Play “Running” playlist.

Imazhi i një gruaje duke luajtur listën e leximit "Për vrapim" përpara se të nisë vrapimin në park.

“Driving”

Turn on Bluetooth.
Turn off Wi-Fi in Settings.
Play “Commute” playlist.

Imazhi i një gruaje në makinë duke aktivizuar "Bluetooth".

Mëso se si të përdorësh "Bixby".

Zbulo se si të bisedosh me "Bixby" dhe të tjera. Këtu janë programet udhëzuese që të nevojiten për t'u njohur me "Bixby".

Gjuhët që ofron "Bixby".

* Bixby njeh vetëm thekse dhe dialekte të caktuara të gjuhës angleze (SHBA dhe MB), franceze (Francë), gjermane (Gjermani), italiane (Itali), koreane (Kore e Veriut), mandarine, kinezishte (Kinë) dhe spanjolle (Spanjë). Do të mbështeten dhe gjuhë të tjera.
* Përdorimi i Bixby mund të jetë i kufizuar në situata të caktuara, duke përfshirë pa kufizim rastet gjatë regjistrimit të medias (video/lojëra/zëri), gjatë telefonatave (duke përfshirë këtu ato dalëse), vendosjen në DeX Station, modalitetin DeX, modalitetin 'Kursim energjie maksimal', modalitetin 'Emergjencë', 'Baza për fëmijët e Samsung-ut' dhe 'MirrorLink™'.
* Imazhet e pajisjes dhe ekranit janë simuluar për qëllime ilustruese.
* Aktualisht disponohet në 'Galaxy S10/S10+/S10e/Note10/Note10+/Note9/S9/S9+/Note8/S8/S8+/A80/A70/A60/A50'.
* Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojnë sipas shtetit/operatorit/gjuhës/modelit të pajisjes/versionit të sistemit operativ.
* Bixby kontrollon aplikacionet e zgjedhura, do të mbështeten edhe aplikacione të tjera.
* Kërkohet identifikimi në llogarinë e 'Samsung Account' dhe lidhja rrjetin e të dhënave ('Wi-Fi' ose rrjet të dhënash).
* Ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe variojë sipas pajisjes.
* Për të kontrolluar pajisjet e tjera me 'Bixby', të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen në 'SmartThings'. Për informacione të tjera, vizito faqen e internetit të 'SmartThings' (www.samsung.com/smartthings) për më shumë informacion.

Kontakto "NDIHMA nga Samsung"

A ke pyetje të tjera?