NZ5000H Pianura e integruar me Flex Zone, 7.2 kW

NZ5000H Pianura e integruar me Flex Zone, 7.2 kW

NZ64H57477K/EO

 • Kontroll intuitiv i temperaturës
 • Automatikisht më i sigurt
 • Përdorim efikas i nxehtësisë

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni lloji i kornizës tuaj

Gatuani më shumë së bashku

Pianura me induksion për gatim Samsung NZ5000 është e pajisur me sipërfaqen Flex Zone, e cila përbën zonën drejtkëndëshe të hapur në pianurën për gatim e cila është projektuar posaçërisht për përgatitjen e shumë ushqimeve. Në të mund të vendosen njëkohësisht tenxhere dhe tiganë të formave dhe madhësive të ndryshme, dhe është mjaft fleksibël për të mundësuar përdorimin e enëve të mëdha. Kështu lehtëson përgatitjen e gatimeve të mëdha familjare.

Udhezime instalimi

Thjesht ngrohni paraprakisht tiganët

Funksioni Ready Pan në pianurën me induksion Samsung NZ5000 ju mundëson që të ngrohni paraprakisht enët me një veprim. Në vend që të rregulloni manualisht temperaturën për ngrohjen paraprake dhe gatimin, me funksionin Ready Pan rritet automatikisht niveli i ngrohjes për 50 sekonda, që tigani të ngrohet shpejt, dhe pastaj temperatura ulet automatikisht në nivelin e mesëm (niveli 9) i cili zakonisht përdoret për gatim të përgjithshëm.

Nxehtësi e lartë në çast

Opsioni për ndezjen e shpejtë të pianurës me induksion Samsung NZ5000 zvogëlon numrin e hapave që duhen ndërmarrë dhe kohën e ndezjes, kështu që krijon menjëherë nxehje të lartë. Kur përzgjidhet, pianura menjëherë fillon të nxehë ushqimin në nivelin maksimal të temperaturës 15, i cili pastaj ulet gradualisht. Kështu që nuk ka vonesë të zakonshme kur nevojitet të çohet niveli nga 0 e lart.

Kontrolli i veprimeve

Pianura me induksion Samsung NZ5000 është e pajisur me ndërfaqe përdorimi të lehtë e cila tregon çfarë duhet të bëni gjatë çdo hapi, kështu që mund të thjeshtëzoni mënyrën e gatimit. Njësoj si te shumica e sistemeve për konsumatorë, veprimet gjithnjë kryhen në mënyrë logjike nga e majta në të djathtë, kështu që asnjëherë nuk do të humbni kohë duke kërkuar butonat e duhur për të kryer veprimin vijues.

Kontrolli hap pas hapi

Samsung NZ5000 Induction Cooktop përmban një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit (UI) që ju tregon se çfarë duhet të bëni në çdo hap, kështu që ju mund të thjeshtoni mënyrën e gatimit. Të përbashkët me shumicën e sistemeve të konsumit, operacionet gjithnjë lëvizin logjikisht nga e majta në të djathtë, kështu që nuk do humbisni kohë duke kërkuar butonat e duhur për të përfunduar hapin tjetër.

Kontrolli intuitiv i temperaturës

Kontrolli Rrëshkitës ekstra i gjerë dhe intuitiv i Samsung NZ5000 Induction Cooktop mundëson kontroll të shpejtë dhe të saktë të temperaturës tuaj të gatimit. Ju thjesht mund të prekni dhe rrëshqitni gishtin nëpër panelin e kontrollit LED për të vendosur ose rregulluar menjëherë nivelin e nxehtësisë për secilën zonë të gatimit me një lëvizje të lehtë. Për shkak se është pothuajse dyfishi i gjerësisë së kontrolleve konvencionale mund të jeni shumë të saktë me cilësimet tuaja.

Më i sigurt për fëmijët

Për të rritur sigurinë në kuzhinë, funksioni i mbylljes për fëmijë do të sigurojë që edhe fëmijët më trazovaçë të jenë të mbrojtur nga ndezja e sipërfaqes për gatim. Me një shtypje të thjeshtë të butonit, paneli i kontrollit mund të mbyllet plotësisht, kështu që është e pamundur që pianura të ndizet pa dashje ose me qëllim - dhe kështu ulet rreziku i djegies së duarve të vogla.

Automatikisht më i sigurt

Fikja e sigurt ofron qetësi të plotë për mendjen. Ky funksion automatikisht fik zonën e gatimit nëse ushqimet janë lënë për një kohë të gjatë mbi të, ose nuk ndërmerret veprim pas një kohe të gjatë. Kështu që kur t’ju vijnë miqtë ose familjarë, ka më pak shans që mund të ndodhin aksidente të shtrenjta dhe të rrezikshme.

Përdorim efikas i nxehtësisë

Përmban një tregues të nxehtësisë së mbetur në 2 faza, kështu që mund të përdorni me efikasitet dhe siguri pjesën e mbetur të nxehtësisë. Ajo do të tregojë qartë “h” nëse pllaka e gatimit është më e nxehtë se 45°C, kështu që mund të përdoret edhe më tej për gatim, ose “H” nëse temperatura është mbi 60°C. Treguesi fiket kur pllaka është e ftohur dhe e sigurt për prekje.

Specifikimet

 • Bllokimi i sigurisë për fëmijët Po
 • Numri i bekut 4 EA
 • Lloji Induksion
 • Neto (GjxLxTh) 600x520x56 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, POLONISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.