NZ3000H Sobë gatimi me kontroll intuitiv te mperaturës

NZ3000H Sobë gatimi me kontroll intuitiv te mperaturës

NZ64M3707AK/OL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Kontroll i shpejtë dhe preçiz
  Kontroll intuitiv i temperaturës
 • Fikni menjëherë pllakat e gatimit
  Ndalimi i shpejtë
 • Energji shtesë për çdo pllakë të gatimit
  Shtimi i energjisë
 • Treguesi në formën H pas ngrohjes
  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Kontroll i shpejtë dhe preçiz

Kontroll intuitiv i temperaturës

Kontrolli me rrëshqitje mjaft i gjërë dhe intuitiv i Sobës së gatimit NZ3000 lejon kontroll të saktë dhe preçiz të temperaturave tuaja të gatimit. Thjesht mund të prekni dhe të rrëshqisni me gisht përgjatë kontrollit të panelit LED për të vendosur ose rregulluar menjëherë nivelin e ngrohjes për çdo pllakë të gatimit me një gjest të thjeshtë.

Udhezime instalimi

Fikni menjëherë pllakat e gatimit

Funksioni Ndalimi i shpejtë

Funksioni Quick Stop minimizon menjëherë ndikimin e aksidenteve. Mund të fikni menjëherë zonat e gatimit me prekjen e shpejtë për të ndaluar tenxheret nga derdhja ose tiganet nga djegia. Dhe nëse duhet të largoheni nga kuzhina, funksioni Quick Stop siguron se mund të largoheni pa shqetësim.

Energji shtesë për çdo pllakë të gatimit

Funksioni Shtimi i energjisë

Falë funksionit Power Boost, mund të kurseni kohë dhe t’a shërbeni ushqimin më shpejt. Kur aktivizohet, vendos në dispozicion energji shtesë për çdo pllakë të gatimit për t’u dhënë atyre një shtim të shpejtë të ngrohjes për deri në 10 minuta. Kështu që mund të valoni ujin ose të ngrohni një tenxhere të madhe me supë më shpejt sesa më parë ndonjëherë.

Treguesi në formën H pas ngrohjes

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Me treguesit tanë të kontrollit dhe funksionit, nuk do të digjeni kurrë nga një sipërfaqe e nxehtë e gatimit. Është e thjeshtë: treguesi në formën H pas ngrohjes ju lejon të dini se kur sipërfaqja aq e ftohtë për t’u prekur kur shkronja e madhe "H" shndërrohet në një shkronjë të vogël "h." Tani siguria është po aq e kollajtë sa AVC-të tuaja.

Siguroni se përdorni pajisjet e duhura të gatimit

Zbuluesi automatik i tiganit

Kur një tenxhere ose tigan vendoset në qendër të një pllake të gatimit, ajo menjëherë zbulon nëse diametri dhe madhësia janë të përshtatshme për atë pllakë. Nëse mbulojnë më pak sesa 60 përqind e pllakës, do t’ju njoftojë me një mesazh për të përdorur një pajisje tjetër të gatimit.

Thjesht më i sigurtë për të mbrojtur fëmijët

Kyçi i sigurisë për fëmijën

Kyçi i sigurisë për fëmijën parandalon edhe fëmijët më të vendosur nga aktivizimi i sipërfaqes së gatimit. Me një prekje të thjeshtë të një butoni, paneli i kontrollit mund të kyçet plotësisht, kështu që është e pamundur të ktheni anën e vatrës aksidentalisht ose qëllimisht - duke minimizuar rrezikun ose duart e vogla nga djegia.

Fik automatikisht pllakën e gatimit

Fikja e sigurisë

Fik automatikisht ndonjë prej pllakave të gatimit nëse gjërat janë lënë duke u gatuar në to për një kohë të gjatë ose nuk ka asnjë ndryshim në funksionim pasi ka kaluar një periudhë e caktuar kohe. Kështu që kur jeni duke argëtuar miqtë dhe familjen, ka më pak shanse të aksidenteve të kushtueshme ose të rrezikshme.

Specifikimet

 • Pjesa e sipërme e sobës 4 secila
 • Neto (GjxLxTh) 590x57x520 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.