NZ6000K Induksion Smart me Zonën Flex Plus 7.2 kW

NZ6000K Induksion Smart me Zonën Flex Plus 7.2 kW

NZ64N7757GK/E2

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Përgatitini në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku
  Zona Fleks Plus
 • Kontroll i kombinuar i sobës dhe aspiratorit
  Lidhje automatike
 • Monitorimi në distancë me leverdi i sobës
  Kontrolli Wi-Fi

Përgatitini në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatitini në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatitini në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatitini në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Udhezime instalimi:

Kontroll i kombinuar i sobës dhe aspiratorit

Lidhje automatike

Kurseni kohën dhe përpjekjet për kontrollimin veç e veç të sobës dhe aspiratorit. Bluetooth Connected Hood* lidh me valë statusin e tyre. Kjo ju lejon të kontrolloni planin e punës duke përdorur kontrollet me një prekje të sobës. Mund t’i ndizni dhe fikni ato menjëherë së bashku dhe të gëzoni leverdinë më të fundit.

* I disponueshëm vetëm kur përdoret në kombinim me planin e gatimit Samsung.

Monitorimi në distancë me leverdi i sobës

Kontrolli Wi-Fi

Shijoni më shumë paqen e mendjes me Lidhje Wi-Fi. Mund të mbikqyrni në distancë sobën në çdo kohë, kudo duke përdorur një aplikacion*. Kjo ju lejon të kontrolloni nëse janë ndezur vatrat kur nuk jeni në shtëpi dhe ju kursen kohë përderisa mund të vendosni në distancë kohën e gatimit dhe të merrni paralajmërime në kohë reale. Ju ndihmon gjithashtu të rregulloni gabimet!

* E disponueshme në pajisjet me sistem iOS dhe Android. Një lidhje Wi-Fi është e nevojshme.

Kontroll temperature intuitiv dhe i lehtë

Kontrolli me rrëshqitje

Gëzoni një mënyrë shumë më të lehtë për të gatuar me nxehtësinë e duhur. Paneli i Kontrollit të Rrëshqitjes mundëson kontroll të shpejtë dhe të saktë të temperaturës tuaj të gatimit. Thjesht rrëshqitni gishtin nëpër ekranin LED për të rregulluar nivelin e nxehtësisë me një lëvizje të lehtë. Dhe gjerësia e saj shtesë do të thotë që mund të jeni i saktë me cilësimet.

Bëjeni sobën tuaj të sigurtë për fëmijët

Kyçi i sigurisë për fëmijën

Mbani fëmijët tuaj të sigurt me një shtypje gishti! Kyçi i Sigurisë për Fëmijën parandalon edhe fëmijët më të vendosur nga aktivizimi i sipërfaqes së gatimit. Paneli i kontrollit mund të mbyllet plotësisht me një prekje të thjeshtë të një butoni. Kjo e bën të pamundur ndezjen e vatrës në mënyrë të rastësishme ose të qëllimshme, kështu që duart e vogla nuk do të digjen.

Automatikisht të sigurtë kur jeni të zënë

Fikja e sigurisë

Mos u shqetësoni se enët e pambuluara mund të jenë duke u zjerë së tepërmi. Funksioni Fikja e Sigurisë ju jep qetësi. Fiket automatikisht çdo zonë gatimi nëse gjërat janë lënë në to për një kohë të gjatë gatimi. Ose nëse nuk ka asnjë veprim pasi ka kaluar një periudhë e caktuar.

Përdorni ngrohjen e mbetur në mënyrë të sigurtë dhe efikase

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Kurseni energji dhe para duke përdorur nxehtësinë e mbetur në planin e punës. Një Indikator i Nxehtësisë 2 ju lejon të përdorni në mënyrë efikase çdo nxehtësi të mbetur. Tregon në mënyrë të qartë një 'h' nëse një zonë gatimi është më e nxehtë se 45°C ose një 'H' nëse shkon mbi 60°C, por fiket kur është e ftohtë dhe e sigurtë për t'u prekur.

Specifikimet

 • Numri i bekut 4 secila
 • Neto (GjxLxTh) 600 X 56 X 520 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.