LS03A The Frame Art Mode 4K Smart TV (2021)

LS03A The Frame Art Mode 4K Smart TV (2021)

QE65LS03AAUXXH

 • Dizajni modern i The Frame
 • Kornizë e personalizueshme
 • Slim Fit Wall-Mount

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • The Frame is mounted on the wall of a home interior and its modern frame design blends with the other picture frames
on the wall.
  Dizajni modern i The Frame
 • Customizable Frame bezel is showing magnetic attachment capability of The Frames Modern and Beveled bezel styles as well as the available Teak, Brown, Brick Red and White colors for each bezel style.
  Kornizë e personalizueshme
 • Art Mode user interface image shows bridge and water picture being selected among various other artwork choices.
  Art Mode

Bëjeni televizorin tuaj

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak. * kornizat e personalizueshme shiten veç.

Marka e televizorëve numër 1 në botë për 15 vjet rrjesht

*Samsung renditet në markën Nr.1 të televizorëve për 15 vjet. *Burimi - Omdia, Jan-2021. Renditja për sa i përket dërgesave. Rezultatet nuk janë një miratim i Samsung. Çdo mbështetje në këto rezultate është në rrezik të vetë palës së tretë.

*Samsung renditet në markën Nr.1 të televizorëve për 15 vjet. *Burimi - Omdia, Jan-2021. Renditja për sa i përket dërgesave. Rezultatet nuk janë një miratim i Samsung. Çdo mbështetje në këto rezultate është në rrezik të vetë palës së tretë.

“duket i mrekullueshëm vetëm që qëndron në mur. Kur arti është në ekran, duket shumë real.”

65” Class The Frame ArtMode QLED 4K HDR Smart TV (2020), Samsung.com

* Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe kanë për qëllim të sigurojnë një kuptim më të mirë.
A man smiles for the camera. A man smiles for the camera.

Gjithçka që një kornizë pikture bën për ju, The Frame e bën më bukur.

Dizajni modern i The Frame

Dizajni i frymëzuar minimalist i The Frame shkrihet në mënyrë të përsosur me enterierin tuaj. Është më i hollë, më i tonifikuar dhe një finiturë monokrome në pjesën e pasme krijon një pamje të sofistikuar nga çdo kënd. Lidhni kabllon One Invisible Connection dhe zbuloni se çfarë e bën The Frame një kryevepër moderne - ndezur ose fikur.

Më shumë ngjyra, më shumë stile, më shumë personalizim.

Kornizë e personalizueshme

Zgjidhni nga dy opsione të stilit të kornizës. Stili modern i kornizës vjen në ngjyrë E bardhë, Druri tik dhe Kafe dhe stili i ri i kornizave të pjerrëta vjen në ngjyrë E bardhë dhe E kuqe tulle. Aplikimi magnetik i thjeshtë për përdorim e bën të lehtë ndërrimin midis ngjyrave dhe stileve dhe gjetjen e pamjes së duhur për gjendjen shpirtërore.

* Kornizat e personalizueshme shiten veç. Ngjyrat dhe stili i disponueshëm mund të variojnë sipas rajonit ose madhësisë së televizorit.* Përputhshmëria e personalizueshme e kornizës bazohet në llojin e kornizës. Lloji modern është i pajtueshëm me gamën 43”~ 75” të televizorëve The Frame, ndërsa lloji i pjerrët është i përputhshëm me modelet 65” dhe 55”.
Customizable Frame bezel is showing magnetic attachment capability of The Frames Modern and Beveled bezel styles as well as the available Teak, Brown, Brick Red and White colors for each bezel style. Customizable Frame bezel is showing magnetic attachment capability of The Frames Modern and Beveled bezel styles as well as the available Teak, Brown, Brick Red and White colors for each bezel style.

Në kuti është një kllapë për mur me instalim të lehtë që e mban The Frame shumë ngjitur me murin.

Slim Fit Wall-Mount

Ashtu si një kornizë e vërtetë, Slim Fit Wall-Mount e sjell The Frame rrafsh me murin. Pasi të montohet, kllapa e saj e lëvizshme ju lejon të rrotulloni këndin e televizorit për ta rregulluar mirë. Ju madje keni mundësinë ta varni The Frame vertikalisht në regjimin vertikal.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira mund të ndryshojë bazuar në instalimin dhe llojin e murit.* Mund të ndodhë një hapësirë e vogël midis murit dhe televizorit nëse muri nuk është 100% i sheshtë ose nuk është ndërtuar në kënd me dyshemenë ose nëse është instaluar gabimisht.* Këndi aktual kur anohet mund të variojë sipas madhësisë së produktit. Regjimi vertikal është i pajtueshëm vetëm me montim të me The Frame 43” me Slim Fit Wall-Mount 32” ose 43”.
The Frame which is hung on the wall with Slim-fit Wall Mount shows barely visible gap between TV and wall, as well as transparent One Invisible Connection wire. The Frame which is hung on the wall with Slim-fit Wall Mount shows barely visible gap between TV and wall, as well as transparent One Invisible Connection wire.
Closeup of One Invisible Connection cable shows its transparent material which greatly reduces its visibility. Closeup of One Invisible Connection cable shows its transparent material which greatly reduces its visibility.

Përfshihet në blerje.

One Invisible Connection

Kablloja e vetme, e tejdukshme One Invisible Connection lidh pa ndërprerje pajisjet me televizorin tuaj. Me deri në 15 metra gjatësi, më në fund mund të gjeni një vend më diskret për pajisjet tuaja televizive.

* "One Invisible Connection" i referohet kabllos unike optike gjysmë të tejdukshme që lidhet me kabllot e pajisjes së jashtme One Connect Box, por nuk u referohet kabllove që lidhen me pajisjet e tjera si soundbar.*
Closeup of One Connection Box shows its slim, minimalized design. Closeup of One Connection Box shows its slim, minimalized design.

Edhe One Connect Box, gjithashtu

One Connect Box

Pajisjet tuaja të jashtme nuk kanë pse vendosen më direkt pranë televizorit tuaj. Në vend të kësaj, vendosini diku ku nuk mund të shihen, në mënyrë që ta mbani gjithçka në hapësirën tuaj të duket e rregullt dhe të pastër.

* Dizajni i Jack Port mund të variojë sipas rajonit.

Njëra mbajtëse lëviz lart e poshtë, tjetra lëviz kudo

.

The Frame shows artwork and is using Height Adjustable Stand, illustrating its vertical height adjustability featurewhich allows it to fit a soundbar underneath The Frame's screen. The Frame shows artwork and is using Height Adjustable Stand, illustrating its vertical height adjustability featurewhich allows it to fit a soundbar underneath The Frame's screen.

Gjithanshmëri vertikale

Height Adjustable Stand

Height Adjustable Stand ju lejon ta ngrini The Frame nga sipërfaqja, duke lënë hapësirë të mjaftueshme për të vendosur një soundbar.

* Nuk është në përputhje me të gjitha madhësitë e soundbar-ëve. Ju lutemi kontrolloni specifikimet e madhësisë së soundbar-it.* Soundbar-i shitet veçmas.* Distanca e lëvizjes vertikale përcaktohet bazuar në matjet e brendshme dhe distanca aktuale mund të ndryshojë.
The Frame TV which is showing a bridge and water scene is being held up using the Studio Stand accessory. The Frame TV which is showing a bridge and water scene is being held up using the Studio Stand accessory.

Tregoni stilin tuaj

Mbajtësja Studio

Me mbajtësen Studio, ju mund ta zhvendosni televizorin larg nga muri dhe të eksperimentoni me të gjitha idetë tuaja krijuese. Sa i përket rrëmujës së telave të televizorit, mbajtësja Studio ju lejon t’i fshihni brenda këmbës së saj, prandaj pavarësisht se ku e vendosni televizorin tuaj.

* Mbajtësja Studio shitet veç.* Disponueshmëria e mbajtëses Studio mund të variojë sipas rajonit dhe madhësisë së televizorit.* The Frame disponohet vetëm me mbajtësen Studio me numër modeli VG-SEST11K.

Fikni The Frame dhe lejoni që veprat tuaja të artit të krijojnë atmosferën.

Art Mode

Fikeni The Frame dhe shikoni se si ai e shndërron një televizor mahnitës në një galeri arti private me shtypjen e një butoni. Art Mode ju jep mundësinë të shfaqni koleksionin tuaj personal të artit me një grup të pabesueshëm krijimesh të kuruara - të personalizuara dhe të kontrolluara në mënyrën që ju pëlqen.

*** Art Mode (Shërbimi Smart) dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.

Një përzgjedhje e klasit botëror në pëllëmbë të dorës

Art Store

Përzgjidhni koleksionin tuaj personal të artit me një bibliotekë në rritje me mbi 1400 vepra arti nga institucionet e njohura botërore. Nga klasikët e dashur te mrekullitë moderne dhe fotografitë mahnitëse, Art Store ju jep akses të pakufizuar në një larmi përmbajtjesh.

* Art Store mund të mos jetë i disponueshëm në disa shtete.* Veprat e artit në Art Store janë subjekt ndryshimi pa dhënë njoftim paraprak.* Kërkohet abonim në Art Store për të hyrë në koleksionin e plotë. Tarifat zbatohen për shërbimin e abonimit.
The Frame is being showcased between various artwork pieces. The Frame is being showcased between various artwork pieces.

Dallon praninë tuaj

Sensori i lëvizjes

The Frame ndizet automatikisht për të shfaqur veprën tuaj të artit kur kupton se keni hyrë në dhomë. Dilni nga dhoma dhe ai fiket vetë për të kursyer energji.

* Sensori i lëvizjes mund të aktivizohet në menynë e cilësimeve të Art Mode.* Sensori i lëvizjes është i çaktivizuar në vendet e mëposhtme: Kinë, Tajlandë, Uzbekistan, Ukrainë dhe Arabi Saudite.* Ndjeshmëria e sensorit të lëvizjes mund të ndryshojë në varësi të kushteve të ndriçimit.

Vepra e artit, gjithmonë në dritën e saj më të mirë

Sensori i ndriçimit

Nëse kushtet e ndriçimit të dhomave ndryshojnë, sensori i ndriçimit të The Frame rregullon automatikisht shkëlqimin dhe ngjyrën e ekranit, duke ruajtur pamjen dhe ngjyrën natyrale të pamjeve në ekran.

* Performanca e kamerës mund të variojë sipas kushteve të ndriçimit.
The effect of The Frame's brightness sensor is shown. On the left side, brightness levels of the on-screen artwork matches the brightness level of living room. On the right side, the brightness levels of the image is lowered to match the low-light setting of living room. The effect of The Frame's brightness sensor is shown. On the left side, brightness levels of the on-screen artwork matches the brightness level of living room. On the right side, the brightness levels of the image is lowered to match the low-light setting of living room.

Një kornizë perfekte edhe për fotot personale

My Collection

Veprat e artit nuk janë e vetmja gjë që mund të shfaqni në televizorin tuaj. Dërgojini fotot tuaja te The Frame smartfonit ose me flash drive USB dhe ndani një kryevepër të krijuar nga ju.

* Fotot personale të ngarkuara në The Frame do të shfaqen në rezolucionin origjinal. * Hapësira ruajtëse për 1200 imazhe bazohet në një madhësi skedari prej 5 MB për foton e ruajtur.* Për rezultate më të mira kur shfaqni foto personale, ne rekomandojmë rezolucion të imazhit 4K (3840*2160) ose më të lartë.* Lidhja e telefonit me The Frame kërkon që si televizori dhe pajisja e telefonit të lidhen në të njëjtin rrjet Wi-Fi. * Vetëm pajisjet e përputhshme

Më shumë opsione personalizimi për artin dhe fotot tuaja

Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

100% Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë. Me Color Volume 100%, Quantum Dot merr dritën dhe e kthen atë në një ngjyrë që ju lë pa frymë që qëndron e vërtetë në çdo nivel ndriçimi.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

Fillon me një procesor të një niveli më lart 4K AI

Procesori Quantum 4K

The Frame mundësohet nga Procesori Quantum 4K i vetë Samsung, një motor i inteligjencës artificiale dhe rezultat i mbi 30 viteve të ekspertizës kryesuese në botë me gjysmë-përcjellësit. Aftësitë e AI si në figurë ashtu edhe në zë e lejojnë atë të mësojë, përshtatet dhe përmirësohet për të krijuar një përvojë shikimi të një niveli më lart.

N/A N/A

4 Jo në 4K? Nuk ka problem

4K AI upscaling

Skenë pas skene, The Frame përdor mësimin mekanik për të krijuar një bibliotekë me algoritme të ndryshme me të dhëna vizuale të cilat i përdor për të rikthyer edhe detajet më të vogla, për të hequr zhurmën e figurës dhe për të mprehur skajet dhe tekstin e objektit.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. Upscaling mund të mos aplikohet kur lidhet me kompjuterin ose në Game Mode.
N/A N/A

Ngjyra si në jetë reale, pa zbehje

Përcaktimi i ngjyrave

Teknologjia e përcaktimit të ngjyrave 16-bitëshe e Procesorit Quantum të The Frame zbaton kontrollin e ngjyrave 3-dimensionale dhe mësimin mekanik për të përmirësuar në mënyrë drastike detajet dhe kontrastin e ngjyrave, duke u siguruar që çdo ngjyrë të shprehet me saktësi.

Figurë e optimizuar automatikisht në çdo ambient ndriçimi

Adaptive Picture

The Frame analizon ndriçimin e dhomës bazuar në katër cilësime - e errët, normale, e ndritshme dhe shumë e ndritshme - si dhe nivelin e ndriçimit të përmbajtjes suaj dhe rregullon automatikisht ndriçimin dhe cilësimet e kontrastit të televizorit në përputhje me rrethanat, kështu që ajo që shikoni ka gjithmonë pamjen më të mirë të saj.

Tingull i optimizuar automatikisht në bazë të llojit të përmbajtjes

Adaptive Sound

Për çdo gjë që vendosni të shikoni, Adaptive Sound sigurohet që të tingëllojë më së miri. Teknologjia AI e Procesorit Quantum optimizon tingullin bazuar në inteligjencën skenike të audios në kohë reale dhe rregullon automatikisht regjimin e zërit në 1 nga 4 regjimet e zërit duke përfshirë Dialogue, Music, Sport dhe Action.

Tingull i optimizuar automatikisht në bazë të vendndodhjes

SpaceFit Sound

Duke përdorur të dhënat e gjeneruara nga mikrofoni i integruar i The Frame, SpaceFit Sound analizon si akustikën e dhomës, ashtu edhe mjedisin e saj të instalimit (me mbajtëse ose montuar në mur) dhe aplikon automatikisht cilësimet më të mira të audios. Vendoseni The Frame aty ku dëshironi dhe lejoni që SpaceFit Sound të kujdeset për pjesën tjetër.

Drita e sfondit me dy tone, dyfishon realizmin e ngjyrave

Dual LED

Me një set shtesë dritash LED me ton të ngrohtë, drita e sfondit Dual LED e The Frame shpreh kombinime më të sofistikuara të tonit të ngjyrave në pamjet tuaja, duke e sjellë në jetë çdo skenë në realizëm të plotë ngjyrash, kontrast të zgjeruar dhe kënde të përmirësuara shikimi.

Bëni më shumë nga shtëpia me The Frame

.

Kthejeni The Frame në një stacion profesional pune

PC në TV

Ka kaq shumë mënyra për të qëndruar produktiv nga shtëpia me The Frame. Ai e njeh automatikisht kompjuterin tuaj të zyrës, duke ju lejuar ta përdorni atë direkt në televizorin tuaj. Ndajeni ekranin direkt nga një kompjuter ose laptop në afërsi. Thjesht lidhni një maus dhe tastierë me Bluetooth dhe shikoni sa e lehtë është të punoni nga shtëpia.

* Lidhja në distancë me një PC mbështetet vetëm për Windows 10 Professional ose edicion më të ri dhe Mac OS 10.5 ose më të ri.* Njohja automatike e kompjuterit të zyrës kërkon instalimin e aplikacionit Easy Connection në një kompjuter (nuk mbështetet në Mac OS).* Mbështetja e veçorisë Easy Connection mund të ndryshojë sipas llojit të modelit dhe datës. Ju lutemi referojuni specifikimeve të produkteve të secilit model për disponueshmëri.* Lidhja e smartfonit me Samsung Dex kërkon një pajisje të përputhshme celulare.* Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Kërkohet lidhja e internetit në televizor dhe kompjuter.

Më shumë mënyra për t’u lidhur menjëherë

Pasqyrimi në celular

Dëshironi të vazhdoni thirrjen tuaj me video në një ekran më të madh? Me SmartThings në pajisjen tuaj Android ose Apple AirPlay në iPhone, smartfoni juaj mund të pasqyrohet në The Frame për një përvojë më të madhe dhe më të mirë të bisedave me video.

* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.* Apple dhe AirPlay 2 janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA dhe në vende të tjera. AirPlay 2 kërkon iOS 12.3 ose version më të ri ose macOS 10.14.5 ose version më të ri. Funksioni i AirPlay 2 është i disponueshëm në të gjithë televizorët smart Samsung 2020 dhe të mëvonshëm.

Një përvojë e personalizueshme me shumë ekrane

Multi View

The Frame ju lejon të shikoni 2 ekrane në të njëjtën kohë, në mënyrë që të mund të bëni stërvitje ndërsa transmetoni shfaqjen ose filmin tuaj të preferuar. Lidhni smartfonin tuaj dhe sigurohuni që po i bëni ushtrimet me saktësi. Personalizoni madhësinë e videos dhe opsionet e audios dhe merrni në kontroll të plotë se çfarë dhe si shikoni.

* Kërkon smartfon Android OS ose iOS të përputhshëm dhe shkarkim dhe instalim të aplikacionit SmartThings. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare* Multi View me 4 ekrane mbështetet në modelet 8K. * Pamja horizontale mbështetet në modelet 43”~75” të The Frame. Regjimi vertikal nuk mbështetet.

* Kërkon smartfon Android OS ose iOS të përputhshëm dhe shkarkim dhe instalim të aplikacionit SmartThings. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare* Multi View me 4 ekrane mbështetet në modelet 8K. * Pamja horizontale mbështetet në modelet 43”~75” të The Frame. Regjimi vertikal nuk mbështetet.

Përmbajtjet më të vlerësuara të fitnesit në pëllëmbë të dorës suaj

Samsung Health (Kontrolloni disponueshmërinë për rajonin tuaj)

Me gjithçka në një vend të vetëm, Samsung Health ju lejon të qëndroni në krye të shëndetit dhe mirëqenies suaj me gjurmimin e të dhënave të përditshme të fitnesit, si dhe aksesin në përmbajtjen më të mirë të fitnesit dhe shëndetit në shtëpi nga ofruesit e shërbimeve me vlerësime të larta. Mund të shijoni edhe një stërvitje më të personalizuar me Smart Trainer të gatshëm për kamerë.

* Disponueshmëria e ofruesve të shërbimeve të përmbajtjes dhe përmbajtja pasuese e fitnesit mund të ndryshojë sipas vendit dhe rajonit.* Përdorimi i përmbajtjes së Samsung Health mund të kërkojë pagesë shtesë.* Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Sinkronizimi i të dhënave shëndetësore kërkon një pajisje të përputhshme celulare ose pajisje që vishen me mbështetje për Samsung Health.* Smart Trainer kërkon kamerë ose kamerë uebi të pajtueshme. Kamera e uebit dhe smartfoni i përputhshëm shiten veç.* Kërkohet një llogari Samsung.

* Disponueshmëria e ofruesve të shërbimeve të përmbajtjes dhe përmbajtja pasuese e fitnesit mund të ndryshojë sipas vendit dhe rajonit.* Përdorimi i përmbajtjes së Samsung Health mund të kërkojë pagesë shtesë.* Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Sinkronizimi i të dhënave shëndetësore kërkon një pajisje të përputhshme celulare ose pajisje që vishen me mbështetje për Samsung Health.* Smart Trainer kërkon kamerë ose kamerë uebi të pajtueshme. Kamera e uebit dhe smartfoni i përputhshëm shiten veç.* Kërkohet një llogari Samsung.

Argëtimi në shtëpi, mënyra inteligjente

Smart TV - Mundësuar nga TIZEN_US (Kontrolloni imazhin e duhur për rajonin tuaj)

Portali i përmbajtjes dhe i lidhjes i llojit “të gjitha në një” në shtëpinë tuaj, SmartTV ju sjell një botë përmbajtjeje që tejkalon përvojën e shikimit me mënyra më inteligjente për t'u lidhur, për të kërkuar, kontrolluar dhe shijuar gjithçka që ju argëton. Më poshtë, janë vetëm disa nga mënyrat se si SmartTV i përmirëson përvojat tuaja të përditshme.

* Shërbimet Smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas rajonit, gjuhës, pajisjeve celulare ose produktit të televizorit.* Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar televizorin.* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos mbështeten ose kanë përdorim të kufizuar.* Mbështetja e veçorisë Turn-on TV mund të ndryshojë sipas modelit.

Lidhni telefonin tuaj në ekranin e madh vetëm me një prekje

Tap View

Nuk ju pëlqen të dëgjoni muzikë përmes kufjeve ose altoparlantit të telefonit? Trokitni te The Frame lehtë smartfonin tuaj dhe shikoni vizualizimet e Music Wall teksa shtojnë ambientin në dhomën tuaj, ndërsa muzika juaj luhet përmes altoparlantëve të televizorit për një përvojë të përmirësuar të dëgjimit vizual.

* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.

* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.

Telekomanda inovative Eco Remote, e para e këtij lloji që nuk ndërron bateritë

Solar Cell Remote

The Frame i zbulon automatikisht pajisjet tuaja të jashtme, në mënyrë që ato të jenë gati për përdorim në momentin që i lidhni. Përdoreni One Remote për të kontrolluar me lehtësi të gjitha pajisjet tuaja të lidhura dhe mos u shqetësoni për ndërrimin e baterive, pasi teknologjia me qeliza diellore lejon që ato të karikohen nga ndriçimi juaj i brendshëm.

* Përjashtohet versioni 32 inç i The Frame. * SolarCell Remote ka rreth 24% përmbajtje të ricikluar.

* Përjashtohet versioni 32 inç i The Frame. * SolarCell Remote ka rreth 24% përmbajtje të ricikluar.

Kryeni video-telefonata në ekranin e madh

Google Duo

Lidhni pa probleme të gjitha aplikacionet tuaja të video-telefonatave me televizorin tuaj dhe përfitoni nga një ekran më i madh për të kaluar kohë me njerëzit e dashur.

* Kërkohet një webcam Logitech e përputhshme. Shitet veç. * Ju lutemi kontrolloni tabelën e specifikimeve të secilit model për të parë disponueshmërinë e veçorive. * Numri i ekraneve mund të ndryshojë sipas modelit.

* Kërkohet një webcam Logitech e përputhshme. Shitet veç. * Ju lutemi kontrolloni tabelën e specifikimeve të secilit model për të parë disponueshmërinë e veçorive. * Numri i ekraneve mund të ndryshojë sipas modelit.

Specifikimet

 • Seria LS
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Remote control
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
 • e-Manual
  SHQIP
 • e-Manual
  ANGLISHT
 • User Manual
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.