Si ta regjistroni televizorin tuaj "Samsung"

Keni marrë një televizor inteligjent "Samsung"? Sigurohuni që të regjistroni televizorin tuaj dhe të shijoni më shumë shërbime për klientët tanë. Ne do ju shpjegojmë avantazhet e regjistrimit të produktit dhe si ta regjistroni tuajin. Ka dy mënyra për të regjistruar televizorin tuaj: Direkt në televizor ose me aplikacionin "Samsung Members".

Avantazhet e regjistrimit të televizorit tuaj


Regjistrimi i produkteve tuaja ju jep mbështetje dhe qasje më të shpejtë në të gjitha shërbimet për produktet tuaja të regjistruara, në një llogari. Llogaria juaj ofron avantazhet e mëposhtme shtesë:
 

 • Detajet e produkteve janë menjëherë të disponueshme për "Shërbimin e Klientëve të Samsung" në mënyrë që dokumentet të gjenden me lehtësi dhe pyetjet të mund të përpunohen më shpejt.
 • Shkarkoni manualet, pyetjet më të shpeshta dhe udhëzimet më të fundit.
 • Gjeni zgjidhje në internet për shqetësimet tuaja duke krijuar vetë një kërkesë shërbimi.
 • Tregoni statusin e shërbimit tuaj në internet.

Regjistrimi i produkteve të vitit 2020 në televizorin tuaj


Pasi të regjistroni televizorin tuaj, nuk do të keni nevojë të kontrolloni dhe të tregoni numrin serial çdo herë. Modelet e televizorëve të vitit 2020 ofrojnë një funksion të ri të lehtë regjistrimi, që ju lejon të regjistroheni direkt në televizor. Mund t'ju duhet numri serial i televizorit tuaj për të bërë pyetje në lidhje me televizorin ose për të kërkuar shërbim klienti. Ndiqni hapat e listuar më poshtë për t'u regjistruar në televizorin tuaj.
 

Hapi 1. Shtypni menynë "Home" (Faqja kryesore) në telekomandë dhe më pas zgjidhni "Samsung Account" (Llogarinë Samsung).

Menyja e llogarisë "Samsung"

Hapi 2. Identifikohuni në llogarinë "Samsung". Ju mund të përdorni të njëjtën llogari "Samsung" ku jeni regjistruar në pajisjen tuaj celular.

Identifikimi i llogarisë "Samsung"

Shënim: Nëse nuk keni llogari "Samsung", duhet të krijoni një llogari për të vazhduar regjistrimin e produktit.

Hapi 3. Zgjidhni "TV Registration" (Regjistrimi i televizorit) në "My Account" (Llogaria ime).

v

Hapi 4. Zgjidhni butonin "Agree & Register" (Prano dhe regjistrohu) pasi ta keni lexuar në ekranin e televizorit.

Regjistrimi i televizorit

Hapi 5. Kur regjistrimi të ketë mbaruar, shtypni "Enter" (Hyr) për të mbyllur.

Regjistrimi i televizorit

Shënim: Pamjet e ekranit dhe menyja e pajisjes janë vetëm në anglisht - ato ofrohen edhe në gjuhën e shtetit tuaj.

Regjistroni "Produktin" tuaj përmes "Samsung Members"


Instaloni aplikacionin "Samsung Members" dhe futuni në llogarinë tuaj "Samsung" për të regjistruar "Samsung Products" (Produktet Samsung). Ndiqni hapat më poshtë për të regjistruar produktin tuaj.
 

Hapi 1. Hapni aplikacionin "Samsung Members" dhe prekni lehtë mbi "Get Help" (Merr ndihmë) në pjesën e poshtme të ekranit.

Hapi 2. Prek "Register" (Regjistro).

Regjistrim duke përdorur "Samsung Members"

Hapi 3. Zgjidhni mënyrën e regjistrimit: Skanoni kodin QR, Skano Wi-Fi ose Përdor kodin shirit.

Regjistroni produktin duke përdorur skanim

 • Skanoni kodin QR: Skanoni kodin QR në produktin tuaj, zgjidhni llojin e produktit dhe më pas futni ose skanoni numrin e modelit.
 • Skano Wi-Fi: Skanoni Wi-Fi, prekni mbi produktin që doni të regjistroni dhe zgjidhni llojin e produktit.
 • Përdor kodin shirit: Zgjidhni llojin e produktit, skanoni kodin shirit ose futni manualisht numrin e modelit/serial të produktit tuaj.

Shënim: Kodi QR, kodi shirit, numri i modelit dhe numri serial te ngjitësi gjenden shpesh në pjesën e prapme të produktit ose të paketimit. Gjithashtu, mund të kontrolloni kodin QR, numrin e modelit dhe numrin serial duke përdorur telekomadën: "Home" (Faqja kryesore)> "Settings" (Cilësime) > "Support" (Mbështetje) > "About this TV" (Rreth këtij televizori).

Regjistrimi i zgjidhjes së problemit nuk u krye

 • Përdorimi i një VPN-je mund të sjellë problem në lidhje. Ju rekomandojmë të mos përdorni VPN ndërsa regjistroheni.
 • Nëse dështon regjistrimi i produktit, duke përdorur aplikacionin "Samsung Members", çinstaloni dhe instaloni prapë aplikacionin.

Shënim:

 • Pamja e ekranit të kësaj pajisjeje dhe menyja mund të ndryshojnë në varësi të modelit të pajisjes dhe versionit të softuerit.
 • Ju gjithashtu mund të regjistroni produktin në faqen e internetit të "Samsung".

Faleminderit për komentin tuaj