Muse 3 Mikrovalë me dizajn modern, 23L

Muse 3 Mikrovalë me dizajn modern, 23L

MG23F301TAS/OL

  • Përgatit ushqime të bëra në shtëpi në pak minuta
  • Samsung Muse 3 mikrovalë

Gatim i thjeshtëzuar me përbërës të freskët

Zëvendësoni ushqimet e gatshme që janë vetëm për ngrohje me ushqime të shëndetshme shtëpie falë furrës me mikrovalë Samsung F300G. Me 20 regjime gatimi të paracaktuara, mund të përgatisni ushqime të freskëta brenda pak minutash.

Gatim i thjeshtëzuar me përbërës të freskët Gatim i thjeshtëzuar me përbërës të freskët

Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj

Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj me furrën elegante me mikrovalë F300G, e cila ka një xham të zi të përparmë të inkasuar në një pjesë të jashtme me një motiv me fije dhe me dorezë që i përshtatet, një ekran blu kristal, si dhe një disk rrotullues të detajuar ngjyrë argjendi.

Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj

Me qeramikën, gjithçka është e pastër

Furra me mikrovalë F300G përmban një pjesë të brendshme qeramike të lëmuar që është e lehtë për t'u pastruar dhe nuk gërvishtet apo nuk e humb ngjyrën me kalimin e kohës. Hapësira e brendshme anti-bakteriale dhe rezistuese ndaj gërvishtjeje është krijuar për të ofruar jetëgjatësi.

Me qeramikën, gjithçka është e pastër Me qeramikën, gjithçka është e pastër

Kurseni energji me regjimin ECO

Regjimi ECO në mikrovalën e re Samsung F300G ofron konsumin më të ulët të energjisë në gjendje gatishmërie, duke reduktuar kështu në mënyrë të konsiderueshme përdorimin e energjisë për të kursyer në faturat e energjisë.

Kurseni energji me regjimin ECO Kurseni energji me regjimin ECO

Gatuar deri në perfeksion

Realizoni gatime të përkryera çdo herë falë sistemit Triple Distribution - valët në mikrovalë dalin përmes tre pikave në brendësinë e mikrovalës për mbulim më të gjerë dhe për shpërndarje më të saktë të nxehtësisë.

Gatuar deri në perfeksion Gatuar deri në perfeksion

Shijoni recetat e preferuara tradicionale

Zgjidhni një shumëllojshmëri recetash vendase të programuara paraprakisht në furrën me mikrovalë Samsung F300G dhe provoni shijet që njihni me një prekje të thjeshtë të butonit.

Shijoni recetat e preferuara tradicionale Shijoni recetat e preferuara tradicionale

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.