Muse 3 Mikrovalë me sistemin e shpërndarjes së trefishtë, 23l

Muse 3 Mikrovalë me sistemin e shpërndarjes së trefishtë, 23l

MS23F301TAK/OL

  • Pripremajte domaće obroke za samo nekoliko minuta

Gatim i thjeshtëzuar me përbërës të freskët

Zëvendësoni ushqimet e gatshme që ngrohen me ushqime të shëndetshme shtëpie falë furrës me mikrovalë Samsung MS23F301TAK. Me 20 regjime gatimi të paracaktuara, mund të përgatisni ushqime të freskëta brenda pak minutash.

Gatim i thjeshtëzuar me përbërës të freskët Gatim i thjeshtëzuar me përbërës të freskët

Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj

Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj me furrën elegante me mikrovalë MS23F301TAK, e cila ka një xham të zi të përparmë të inkasuar në një pjesë të jashtme me një motiv me fije dhe me dorezë që i përshtatet, një ekran blu kristal, si dhe një disk rrotullues të detajuar ngjyrë argjendi.

Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj Zbukuroni pamjen e kuzhinës suaj

Me qeramikën, gjithçka është e pastër

Furra me mikrovalë MS23F301TAK përmban një pjesë të brendshme qeramike të lëmuar që është e lehtë për t'u pastruar dhe nuk gërvishtet apo nuk e humb ngjyrën me kalimin e kohës. Hapësira e brendshme anti-bakteriale dhe rezistuese ndaj gërvishtjeje është krijuar për të ofruar jetëgjatësi.

Me qeramikën, gjithçka është e pastër Me qeramikën, gjithçka është e pastër

Kurseni energji me regjimin ECO

Regjimi ECO në mikrovalën e re Samsung MS23F301TAK ofron konsumin më të ulët të energjisë në gjendje gatishmërie, duke reduktuar kështu në mënyrë të konsiderueshme përdorimin e energjisë për të kursyer në faturat e energjisë.

Kurseni energji me regjimin ECO Kurseni energji me regjimin ECO

Gatuar deri në perfeksion

Realizoni gatime të përkryera çdo herë falë sistemit Triple Distribution - valët në mikrovalë dalin përmes tre pikave në brendësinë e mikrovalës për mbulim më të gjerë dhe për shpërndarje më të saktë të nxehtësisë.

Gatuar deri në perfeksion Gatuar deri në perfeksion

Shijoni recetat e preferuara tradicionale

Zgjidhni një shumëllojshmëri recetash vendase të programuara paraprakisht në furrën me mikrovalë Samsung MS23F301TAK dhe provoni shijet që njihni me një prekje të thjeshtë të butonit.

Shijoni recetat e preferuara tradicionale Shijoni recetat e preferuara tradicionale

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.