RB6000M Frigorifer i integruar me teknologjinë Twin cooling plus, 263L

RB6000M Frigorifer i integruar me teknologjinë Twin cooling plus, 263L

BRB260087WW/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

 • Freski me lagështirë
  Twin cooling plus
 • Mban ushqim të freskët
  Ftohje metalike
 • Më inteligjent dhe rezistent
  Kompresor me inverter dixhital

Freski me lagështirë

Twin cooling plus

Teknologjia Twin Cooling Plus™ krijon temperaturën dhe lagështirën optimale në frigorifer dhe ngrirës. Ajo ftoh secilën ndarje në mënyrë të pavarur dhe parandalon që aromat të përzihen duke përdorur avullues të dedikuar dhe sisteme ftohjeje, prandaj ushqimi qëndron i njomë dhe i freskët për më shumë kohë duke ruajtur shijen dhe aromën natyrale.

Freski me lagështirë Freski me lagështirë

Nuk ka më brymë dhe akull

Pa akumulim bryme

Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante në çdo qoshe të frigoriferit, gjë që parandalon akumulimin e brymës dhe akullit. Ajo e arrin gjithashtu temperaturën e synuar shumë më shpejt, rrit rezistencën e sistemit të ftohjes dhe shmang harxhimin e energjisë në shkrirje.

Nuk ka më brymë dhe akull Nuk ka më brymë dhe akull

Konvertim me një prekje

CoolSelect Plus

Zona CoolSelect Plus ofron fleksibilitet ideal, sepse ushqime të ndryshme mund të ruhen në temperaturë optimale, në mënyrë që të qëndrojnë më të freskëta dhe të shijojnë më shumë. Me një prekje mund të konvertohet nga frigorifer në ngrirës duke përdorur temperaturat optimale të paracaktuara prej 2°C, -1°C, -5°C ose -23°C~-15.

Konvertim me një prekje Konvertim me një prekje

Mban ushqim të freskët

Ftohje metalike

Pllaka Metal Cooling në muret e pasme ruan të ftohtin dhe ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale brenda frigoriferit duke rivendosur çdo humbje të nxehtësisë. Pra, ushqimi juaj ruhet më mirë, edhe nëse shpesh hapni dhe mbyllni derën. Gjithashtu jep një pamje gjallëruese dhe është shumë i lehtë për t'u pastruar.

Mban ushqim të freskët Mban ushqim të freskët

Kontrollojeni kudo që të jeni

Dongle ready

Është Dongle-Ready*, prandaj mund të kontrolloni se çfarë bën kudo dhe në çdo kohë duke përdorur një Smart Dongle opsional dhe aplikacionin**. Mund të kontrolloni regjimet e saj Rapid Cooling, mund të monitoroni temperaturën dhe të merrni sinjalizime edhe nëse dera lihet e hapur. Madje edhe diagnostikon gabime, prandaj nuk është nevoja të lexoni manualin.

* Shitet veç ** E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi.

Kontrollojeni kudo që të jeni Kontrollojeni kudo që të jeni

* Shitet veç ** E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi.

Më inteligjent dhe rezistent

Kompresor me inverter dixhital

Kompresori me inverter dixhital e rregullon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë. Dhe për qetësi të plotë të mendjes, performanca e tij mbështetet me një garanci 10 vjeçare*.

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Më inteligjent dhe rezistent Më inteligjent dhe rezistent

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Lehtësisht merrni gjërat e preferuara

Tërhiqeni tabakanë

Me tabakanë që tërhiqet ju mund të ruani dhe merrni lehtësisht gjërat tuaja të preferuara dhe ato që përdorni shpesh. Ju mund ta përdorni atë si një sirtar ose tabaka që nxirret jashtë, kështu që mund të arrini lehtësisht çdo gjë. Dhe për shkak se është transparente ju mund të shihni shpejt se çfarë ka brenda.

Lehtësisht merrni gjërat e preferuara Lehtësisht merrni gjërat e preferuara

Arrijeni ushqimin lehtë

Rafti Easy Slide

Për të marrë gjëra në ngrirës shpesh duhet të gjeni rrugën mes pengesave të ushqimeve të tjera, por rafti Easy Slide rrëshqet brenda dhe jashtë. Prandaj, mund të ruani, organizoni dhe arrini ushqimet tuaja të ngrira me më shumë efikasitet – duke gjetur me shpejtësi dhe duke arritur në fund të pajisjes dhe në çdo qoshe, pa "hapësira të papërdorshme".

Arrijeni ushqimin lehtë Arrijeni ushqimin lehtë

Specifikimet

 • Totali bruto 272 ℓ
 • Gjerësia neto 540 mm
 • Gjerësia neto 1775 mm
 • Gjerësia neto 550 mm
 • Pesha neto 65 kg
 • Lloji i ftohjes Twin Cooling Plus

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.