BRB6000M Frigorifer i integruar me ftohje të gjithanshme, 266L

BRB6000M Frigorifer i integruar me ftohje të gjithanshme, 266L

BRB260035WW/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

 • Freski në çdo cep
  Ftohje e gjithanshme
 • E mban ushqimin më të freskët
  Ftohje metalike
 • Më inteligjent dhe jetëgjatë
  Kompresor me inverter dixhital

Freski në çdo cep

Ftohje e gjithanshme

Sistemi i ftohjes së gjithanshme e ftoh frigoriferin në mënyrë të njëtrajtshme në çdo cep. Dy termo-sensorët e frigoriferit dhe të ngrirësit monitorojnë çdo luhatje temperature. Dhe ajri i ftohtë nxirret jashtë përmes hapësirave të shumta në çdo nivel rafti, prandaj ai ruan një temperaturë konstante dhe ushqimi qëndron më i freskët

Freski në çdo cep Freski në çdo cep

Pa ngrirje dhe akull

Pa akumulim bryme

Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante në çdo cep të frigoriferit, gjë që parandalon akumulimin e brymës dhe akullit. Ajo e arrin gjithashtu temperaturën e synuar shumë më shpejt, duke rritur jetëgjatësinë e sistemit të ftohjes dhe shmang harxhimin e energjisë në shkrirje.

Pa ngrirje dhe akull Pa ngrirje dhe akull

E mban ushqimin më të freskët

Ftohje metalike

Pllaka Metal Cooling në muret e pasme ruan të ftohtin dhe ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale brenda frigoriferit duke rivendosur çdo humbje të nxehtësisë. Pra, ushqimi juaj ruhet më mirë, edhe nëse shpesh hapni dhe mbyllni derën. Gjithashtu jep një pamje gjallëruese dhe është shumë i lehtë për t'u pastruar.

E mban ushqimin më të freskët E mban ushqimin më të freskët

Më inteligjent dhe jetëgjatë

Kompresor me inverter dixhital

Kompresori me inverter dixhital rregullon automatikisht shpejtësinë e vet duke iu përgjigjur kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumin për performancë më afatgjatë. Dhe për qetësi të plotë të mendjes, performanca e tij sigurohet nga një garanci 10 vjeçare*.

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Më inteligjent dhe jetëgjatë Më inteligjent dhe jetëgjatë

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Arrijeni ushqimin lehtë

Ndarësja Easy Slide (ngrirësi)

Për të marrë një ushqim të caktuar, shpesh duhet të kryeni kapërcime me pengesa të ushqimeve të tjera, por rafti Easy Slide (Me Rrëshkitje të Lehtë) rrëshket lehtësisht nga brenda-jashtë. Për këtë arsye mund të ruani, organizoni dhe arrini ushqimet tuaja të ngrira me më shumë lehtësi – duke gjetur dhe duke marrë shumë shpejt edhe ushqimet më të vështira për t'u kapur, pa mbetur asnjë "hapësirë e papërdorshme".

Arrijeni ushqimin lehtë Arrijeni ushqimin lehtë

Specifikimet

 • Totali bruto (litra) 275 ℓ
 • Gjerësia neto (mm) 540 mm
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1775 mm
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 550 mm
 • Pesha neto (kg) 58.5 kg
 • Lloji i ftohjes Ftohje nga të gjitha anët

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.