Si funksionon kamera për Zbulimin e të metave në Galaxy Note9?

Në këtë video ne do t'ju tregojmë se si të merrni fotografinë më të mirë me opsionin Flaw Detection ne Galaxy Note 9.
 

Zbuloni se si të fotografoni pa gabime për t'ju dhënë rezultatet më të mira.

Si funksionon kamera për Zbulimin e të metave në Galaxy Note9?

Mirë se vini!
 

Njohja e të metave analizon direkt fotot që keni bërë me Note9 tuaj dhe jep njoftime për nxjerrje nga e para kur zbulohet një gabim.
 

Për shembull, ‘Dikush mund të ketë mbyllur sytë’ ose ‘Poza e fundit mund të jetë e turbullt’.
 

Ka katër lloje njoftimesh:
 

Kapsitja e Syrit mat masën e syrit në shikimin paraprak.

Pastaj zbulon çdo ndryshim të masës së syrit kur kërcet kapaku i kamerës dhe nëse sytë janë kapsitur.
 

Zbulimi me Kapsitja e syrit punon më mirë kur ka tre ose më pak njerëz në kuadër, dhe janë 1.5 metra ose më afër me kamerën.
 

Turbullimi i lëvizjes zbulon çdo turbullim të shkaktuar nga dridhja e duarve të fotografit duke përdorur sensorin në pajisje.
 

Ai zbulon edhe turbullim të fytyrës duke njohur lëvizjen e fytyrës së subjektit.
 

Njolla e lentave zbulon çdo papastërti në lentat e kamerës.
 

Ajo njofton vetëm një herë gjatë 10 sekondave të para të hapjes së aplikacionit Kamera.
 

Drita e pasme zbulon zonat e ngopura në figurë, për shembull nëse ka dritë të mprehtë në sfond.
 

Në varësi të personit, sfondit dhe mjedisit, mund të mos njoftoheni.
 

Nëse nuk doni t’i përdorni funksionet Zbulimi i të metave, trokitni Cilësimet në ekranin e shikimit paraprak dhe çelësin Zbulimi i të metave për ta çaktivizuar.
 

Shpresojmë të jeni kënaqur duke parë videon rreth përdorimit të Samsung Galaxy Note9 tuaj.
 

Shikoni videot tona të tjera ose vizitoni Samsung Community për të mësuar më shumë rreth të gjitha produkteve tuaja Samsung.
 

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj