Si mund të shmangen vonesat e zërit në Galaxy Buds + kur luhen video ose lojëra

Këtu është brezi i ardhshëm i Galaxy Buds, duke marrë cilësinë dhe kontrollin e zërit në lartësi të reja harmonike. Nga largimi automatik i zhurmës së padëshiruar, te një bateri e ndërtuar për të zgjatur gjatë gjithë ditës, mënyra se si e provoni tingullin tani ndryshon në sajë të Galaxy Buds +. Sidoqoftë, vonesat e tingullit mund të ndodhin kohë pas kohe për shkak të situatës së caktuar ose pengesave që mund të mos i keni menduar. Këtu keni disa këshilla shtesë se si të minimizoni vonesat në zë, veçanërisht kur jeni duke luajtur lojëra ose duke shikuar video.


Para se të provoni funksionalitetin e sugjeruar më poshtë, sigurohuni që të kontrolloni nëse programi i pajisjes suaj është përditësuar me versionin e fundit. Gjeni më shumë për '
Si lidhet dhe përditësohet Galaxy Buds+ with Galaxy Smartphone' me Samsung Support.

Shmangni vonesat e zërit të sinkronizuar nga kufjet tuaja

 

Vonesa e tingullit është kur dalja e zërit në kufje nuk përputhet me atë që po ndodh në ekranin e pajisjes së lidhur. Ka disa arsye pse mund të përjetoni vonesa të tingullit në Galaxy Buds dhe Galaxy Buds + kur luani video ose lojëra. Sidoqoftë, zakonisht ekziston një rregullim i lehtë, siç është forcimi i lidhjes me Bluetooth.
 

  • Vonesat e tingullit mund të ndodhin në çdo pajisje audio Bluetooth. Ju mund të minimizoni vonesën duke kufizuar ndërhyrjet. Afrojini pajisjet së bashku për të ndihmuar në përmirësimin e lidhjes. Sigurohuni që të mos ketë objekte, metale, mure ose njerëz midis veshëve dhe pajisjes tjetër me Bluetooth.
  • Për më tepër, shmangni përdorimin e pajisjeve që mund të shkaktojnë ndërhyrje si pajisjet e tjera me Bluetooth, mikrovalët dhe routerat pa kabëll.
  • Kur përdorni Galaxy Buds +, mund të aktivizoni modalitetin e Lojërave për të minimizuar vonesat për tingullin e sinkronizuar të lojrave.
     

        Hapi 1. Hapni aplikacionin Galaxy Wearable , dhe pastaj klikoni butonin Labs .

        Hapi 2. Klikoni butonin pranë Gaming mode.

Aktivizoni funksionin Gaming

Shënim: Pamjet dhe menuja e aparatit mund të ndryshojnë në varësi të modelit të pajisjes dhe versionit të softuerit.

Faleminderit për komentin tuaj