Si optimizohet eksperienca zanore me Galaxy Buds+

Pavarësisht nëse jeni në mes të një tregu të mbushur me njerëz, ose po dëgjoni një podcast që ju pëlqen, kufjet tuaja do të kenë një konfigurim audio që është i përsosur për ju. Shikoni mënyra të ndryshme për të personalizuar opsionet e tingullit në Galaxy Buds ose Buds + për të marrë një përvojë më të mirë.
 

Para se të provoni funksionalitetin e sugjeruar më poshtë, sigurohuni që të kontrolloni nëse programi i pajisjes suaj është përditësuar me versionin e fundit. Gjeni më shumë për 'Si lidhet dhe përditësohet Galaxy Buds+ with Galaxy Smartphone' me Samsung Support.

Konfigurimet zanore për Galaxy Buds dhe Buds+


Pasi kufjet tuaja të jenë lidhur me aplikacionin Galaxy Wearable, në Ekranin Kryesor të aplikacionit mund të zgjidhni nga gjashtë paravendosje të ndryshme të barazimit dhe të shijoni të njëjtën muzikë me një tingull tjetër dhe unik. Kalojeni rrëshqitësin për të ndryshuar konfigurimet nga Normal, Bass boost, Soft, Dinamic, Clear ose Treble boost. Thjesht mund të provoni opsionet për të gjetur mënyrën më të përshtatshme të zërit që ju përshtatet për momentin. 

Barazues

Shënim: Barazuesi është gjithashtu në dispozicion kur jeni duke përdorur aplikacionin Buds + në një iPhone 7 ose më të ri me iOS 10 ose më të ri.

Opsioni 1. Kontrolli i zhurmës të ambientit

Është e rëndësishme të keni një mundësi të perceptoni qartë mjedisin tuaj ndërsa jeni duke dëgjuar muzikë jashtë, kështu që ju të mund të zbuloni me shpejtësi çdo situatë të rrezikshme. 
 

Hapi 1. Aktivizoni aplikacionin Galaxy Wearable në pajisjen tuaj celulare.

Hapi 2. Aktivizoni Ambient sound.

Hapi 3. Rrëshqitni shiritin e rregullimit për të rregulluar volumin e zhurmës së ambientit.

Aktivizoni Ambient sound.

Nëse dëshironi të shtoni vëllim shtesë, ju mund të ndryshoni konfigurimet në Labs për ta çuar volumin e zhurmës së ambientit në Jashtëzakonisht të lartë.
 

Hapi 4. Navigoni dhe klikoni Labs > Aktivizoni Extra-high ambient volume.

Hapi 5. Rrëshqitni shiritin e rregullimit për të rregulluar volumin e zhurmës së ambientit tekExtra high.

aktivizimi i Extra high ambient volume

Shënim: 

  • Gjatë një telefonate, modaliteti i tingullit të ambientit do të fiket automatikisht. Pas një telefonate, modaliteti kthehet në gjendjen e mëparshme.
  • Në rast të përforcimit të zhurmës si modaliteti i ambientit, zhurma si uturima mund të ndodhin kur kufjet nuk përshtaten mirë në veshët tuaj. Ju lutemi sigurohuni që kufjet, duke përfshirë ato Galaxy Buds +, të përshtaten siç duhet me veshët tuaj dhe nëse jo, zëvendësohini me kufje që përshtaten me veshët tuaj.
Opsioni 2. Kalimi automatik i zërit

Herë pas here ju mund të dëshironi të vini vetëm një kufje në rast se dikush ka nevojë të flasë me ju. Ndërrimi automatik i zërit në Galaxy Buds + mbështet konfigurimet tuaja të zërit me fleksibilitet. Lajmi i mirë për përdorimin e kalimit automatik të zërit është se nuk ka konfigurime për t'u rregulluar. Galaxy Buds + automatikisht do të kalojë daljen e zërit nga mono në stereo, bazuar në atë se sa kufje janë vendosur në kutinë e karikimit. Kur përdorni vetëm një kufje, sigurohuni që të vendosni tjetrin në kutinë e karikimit për të shmangur humbjen e saj dhe për të parandaluar rënien e baterisë.

Kalimi automatik i zërit në Galaxy Buds

Shënim: Pamjet dhe menuja e aparatit mund të ndryshojnë në varësi të modelit të pajisjes dhe versionit të softuerit.

Faleminderit për komentin tuaj