Cilin kabëll HDMI duhet të përdor për UHD në QLED TV

Për të përdorur UHD-në në gamën e plotë të ngjyrave, jeni të lutur për të përdorur një kabëll HDMI me shpejtësi të lartë dhe të përshtatshëm për UHD/4K Ai duhet të përmbushë standardin HDMI 2.0a.

 

Për pajisjet UHD që mund të përdorin gamën e ngjyrës 4:2:2 ose 4:4:4 me 50/60p (kuadër për sekondë), jeni të lutur të aktivizoni funksionimin me ngjyra në menynë e TV-së.

 
Për të aktivizuar gamën e plotë të ngjyrave, ndiqni hapat e mëposhtëm:

1 Shtypni butonin Home në Pultin Smart dhe hapni ‘Cilësimet’.
Hapni Cilësimet
2 Zgjidhni opsionin ‘Të përgjithshme’.
Zgjidhni opsionin Të përgjithshme
3 Shkoni tek lista dhe zgjidhni ‘Administrimi i pajisjeve të jashtme’.
Zgjidhni Administrimi i pajisjeve të jashtme
4 Zgjidhni ‘HDMI UHD Color’.
Zgjidhni HDMI UHD Color
5 Në këtë meny, jeni të lutur të zgjidhni HDMI-në me të cilën është e lidhur pajisja dhe vendosni opsionin ‘on’.
Vendosni opsionin 'on'

Porta e zgjedhur HDMI tashmë është aktivizuar për gamën e zgjeruar të ngjyrave.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni