Si të aktivizohet gjendja HDR në QLED TV

Teknologjia HDR përmirëson eksperiencën e shikimit duke ofruar ngjyrë më të mirë dhe më shumë kontrast.


Përdor butonat Navigation në Pultin Samsung Smart për të naviguar nëpër menu. Shtyp butonin Enter për të konfirmuar zgjedhjen tuaj dhe bërë shënime. 

Butoni hyrës në pultin Samsung Smart

Përdorni butonin Back për të dalë nga aplikacioni ose menuja përkatëse. Përdorni butonin Home për të treguar faqen kryesore të smart Hub.

Butoni i kthimit në pultin Smart
1

Shtypni butonin Home dhe pastaj zgjidh ‘Cilësimet’.

Shko tek Cilësimet
2 Nën artikullin e menusë ‘Figurë’ zgjidh ‘Cilësimet e avancuara’.
Zgjidh Cilësimet e avancuara tek Figurë
3 Navigo tek ‘Modaliteti HDR+’.
Navigo tek Modaliteti HDR+
4

Shtypni butonin Enter për të aktivizuar ‘Modaliteti HDR+’.

Shtypni Enter për të aktivizuar ‘HDR+Mode’

Të gjitha imazhet, pavarësisht nga burimi i tyre, do të përforcohen nga HDR+teknologjia.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni