QN95A Neo QLED 4K Smart TV (2021)

QN95A Neo QLED 4K Smart TV (2021)

QE55QN95AATXXH

 • Quantum Matrix Technology
 • Neo Quantum Processor 4K
 • Quantum HDR 32x

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • Through the Quantum Mini LED and microlayer, the image of a surfer on the screen is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly.
  Quantum Matrix Technology
 • Procesori Neo Quantum 4K
  Procesori Neo Quantum 4K
 • Quantum HDR 32x
  Quantum HDR 32x
 • From a bird's eye view, a boat marked with a sound on the TV screen is circling and going out to the upper left.
  OTS+

Përvoja jonë më e fuqishme ndonjëherë me 4K

Çmime dhe vlerësime

TechRadar TechRadar

TechRadar

"Përpjekja e parë e Samsung në Mini LED është një sukses i jashtëzakonshëm me këtë televizor Neo QLED"

Zgjedhja e duhur për Home Cinema Zgjedhja e duhur për Home Cinema

Zgjedhja e duhur për Home Cinema

"Kontrasti është i lartë dhe saktësia e dritës së prapme është e shkëlqyer."

Kulmi i kontrollit ultra të imët të dritës

Quantum Matrix Technology

Evolucioni i Neo QLED vjen me Quantum Matrix Technology, e cila kontrollon saktësisht Quantum Mini LED tonë të ri. Me kontroll të saktë të dritës, mund të shijoni detaje të shkëlqyera si në skenat më të errëta, ashtu edhe në ato më të ndritshme.

Procesor inteligjent i përsosur nga teknologjia e mësimit të thellë

Procesori Neo Quantum 4K

Procesori i fuqishëm kuantik i Samsung me teknologjinë e mësimit të thellë krijon përvojën më precize dhe adaptive që mund të imagjinoni. Skenë pas skene, procesori optimizon kushtet tuaja të shikimit dhe përmirëson përmbajtjen tuaj. 4K AI Upscaling i fuqishëm ju siguron që gjithmonë të merrni rezolucion të plotë 4K.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. Upscaling mund të mos aplikohet për lidhjen e kompjuterit dhe Game Mode.

Kontrast spektakolar ashtu si synonte regjisori

Quantum HDR 32x

Çdo nuancë dhe detaj vjen në jetë me ngjyra të pasura, të sakta dhe kontrast më të thellë. Dynamic Tone Mapping i HDR10+ i zhvendos ngjyrat dhe kontrastin skenë pas skene, duke ju lejuar të vlerësoni edhe detaje të vogla.

* Gama e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me kushtet e shikimit ose specifikimet.* QN90A 50’’: Quantum HDR 24x

Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

100% Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë. Me Color Volume 100%, Quantum Dot merr dritën dhe e kthen atë në një ngjyrë që ju lë pa frymë që qëndron e vërtetë në çdo nivel ndriçimi.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

Reflektime minimale për të zvogëluar shpërqendrimet

Anti Reflection

Mos lejoni që ndriçimi i diellit të ndërpresë ndeshjen e mesditës, ose reflektimet e llambave të prishin filmin tuaj të mbrëmjes, me Anti Reflection tonë të vlerësuar në mënyrë kritike. Me më pak shpërqendrime nga reflektimi i dritës nga çdo vend ku uleni në shtëpi, zhytuni në filmat më të fundit.

Pamja më e mirë nga çdo vend ku uleni

Ultra Viewing Angle

Shihni çdo detaj në çdo kënd. Ultra Viewing Angle ju jep një tablo të hollësishme të qëndrueshme, edhe kur uleni anash. Pra, çdo vend ku uleni është ai optimali në shtëpi.

* Nuk disponohet në QN90A 50"

Tingull dinamik, realist që ndjek aksionin

Object Tracking Sound+ (OTS+)

Me altoparlantë të integruar ju mund të përjetoni tinguj 3D realistë dhe të gjallë që ju vë në qendër të aksionit.

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

Q-Symphony

Rrethoni veten me tingullin nga televizori dhe soundbar-in të orkestruar në harmoni. Q-Symphony lejon në mënyrë unike altoparlantët e televizorit dhe soundbar-it të funksionojnë njëkohësisht për efekt më të mirë rrethues pa vendosur në heshtje altoparlantët e televizorit.

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e përputhshëm. Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e përputhshëm. Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

Tingull i optimizuar automatikisht për t'iu përshtatur hapësirës tuaj

SpaceFit Sound

Dëgjoni një tingull të optimizuar në përputhje me mjedisin e instalimit, qoftë në mur apo në tavolinë, duke siguruar një përvojë optimale të tingullit.

Kap çdo fjalë pa shpërqendrime

Active Voice Amplifier (AVA)

Inteligjenca e zhurmës në kohë reale e shtuar rishtas. Kur zhurma ndodh në mjedisin e jetesës, kjo mund të shqetësojë shikuesit. Sidoqoftë, AVA ndihmon në theksimin e zërit të skenës në mënyrë që TV të transmetojë një dialog të qartë për shikuesit.

Profili elegant në siluetën moderne dhe të hijshme

Dizajni NeoSlim

.

Dizajni i hijshëm, ultra i hollë dhe elegant duket bukur nga të gjitha anët si një vepër arti.

Qëndron rrafsh me murin

Slim Fit Wall-Mount

Montojeni televizorin rrafsh me murin për një pamje të pandërprerë me një kabllo pothuajse të padukshme që i lidh të gjitha pajisjet tuaja të jashtme për të shmangur çdo gjë që pengon dizajnin tuaj.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira mund të ndryshojë bazuar në instalimin dhe llojin e murit.* Slim Fit Wall-Mount shitet veç.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira mund të ndryshojë bazuar në instalimin dhe llojin e murit.* Slim Fit Wall-Mount shitet veç.

Përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes në 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Mposhtni çdo armik, madje edhe me shpejtësi të larta. Me përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes deri në 4K 120 Hz, ju mund të shijoni lojë me aksion ultra të shpejtë pa vonesë dhe turbullirë të lëvizjes.

Skena revolucionare në tërësinë e tyre

Super Ultrawide GameView dhe Game Bar

Raportet e pamjes 21:9 dhe 32:9 ju japin hapësirën shtesë të shikimit që ju nevojitet për të maksimizuar përvojën e lojërave - dhe për të fituar. Optimizoni lojën tuaj me Game Bar, një meny në ekran që ju lejon të bëni rregullime në kohë reale të raportit të ekranit, kontrollit të vonesës së hyrjes, FPS, HDR, cilësimeve të kufjeve pa tel dhe më shumë.

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.* Nuk disponohet në Q60A 32”

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Lojëra HDR pa ngecje, me vonesë të ulët

FreeSync Premium Pro

Me teknologjinë bazë AMD FreeSync Premium Pro™, ju do të përjetoni reduktim të ngecjeve, si dhe një kombinim superior të lojërave të shpejta në performancë kulmore, pamje të jashtëzakonshme me gamë të lartë dinamike dhe vonesë të ulët për një performancë që ju bën vërtet fitues të lojës.

Shihini të gjitha në një ekran

Multi View

Shikoni në TV dhe celular në të njëjtin ekran në të njëjtën kohë. Pavarësisht nëse janë statistika live për sporte ose udhëzues video për lojëra, thjesht lidhni telefonin tuaj dhe Multi-Screen si kurrë më parë.

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare.

Thjesht prekni për t’u lidhur

Tap View

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga celulari juaj në televizor është aq i thjeshtë sa një trokitje e lehtë. Kur prekni televizorin tuaj me celularin, televizori e dallon trokitjen dhe pasqyron automatikisht. Kështu që është e shpejtë dhe e lehtë të kaloni në televizor dhe të vazhdoni të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Televizor falas, pa asnjë detyrim

Samsung TV Plus

Shijoni përmbajtje falas në televizor me transmetim live me kanalet tona virtuale, Samsung TV Plus. Zgjidhni nga një larmi kanalesh që ofrojnë përmbajtje për të gjitha interesat që janë aktualisht në tendencë. Nuk ka nevojë të pyesni shokët tuaj se cila përmbajtje është në tendencë këto ditë. Thjesht sintonizohuni në Samsung TV Plus dhe zbulojeni.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar

Universal Guide (Kontrolloni imazhin e duhur për rajonin tuaj)

Njihuni me përvojën e shfletimit përpara të përmbajtjes që përshpejton gjetjen e asaj që shikoni në TV live dhe OTT. Tani është e lehtë të gjeni filma dhe shfaqje televizive të preferuara të gjitha në një vend.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Kryeni video-telefonata në ekranin e madh

Google Duo

Lidhni pa probleme të gjitha aplikacionet tuaja të video-telefonatave me televizorin tuaj dhe shfrytëzoni një ekran më të madh për të kaluar kohë me njerëzit e dashur.

*Kërkohet një webcam Logitech e përputhshme. Shitet veç. *Ju lutemi kontrolloni tabelën e specifikimeve të secilit model për të parë disponueshmërinë e veçorive. *Numri i ekraneve mund të ndryshojë sipas modelit.

*Kërkohet një webcam Logitech e përputhshme. Shitet veç. *Ju lutemi kontrolloni tabelën e specifikimeve të secilit model për të parë disponueshmërinë e veçorive. *Numri i ekraneve mund të ndryshojë sipas modelit.

Specifikimet

 • Seria 9
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) Quantum HDR 2000
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1227.4 x 768.0 x 235.2 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Remote control
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
 • e-Manual
  SHQIP
 • e-Manual
  ANGLISHT
 • User Manual
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.