VC2500M Fshesë me korrent canister me më shumë fuqi thithëse, 2.5l

VC2500M Fshesë me korrent canister me më shumë fuqi thithëse, 2.5l

VC20M257AWR/AD

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • E fuqishme, por e lehtë
  Më shumë fuqi thithjeje
 • Heq pluhurin e madh
  EZ Clean Cyclone
 • Gjeni dhe ruani me shpejtësi
  Aksesor 2-në-1

E fuqishme, por e lehtë

Më shumë fuqi thithjeje*

Ju pëlqen fuqia e një fshese me korrent heavy-duty, por pa vështirësitë e lëvizjes së saj? Dizajni i lehtë i kutisë me qese të Samsung VC2500 e bën të lehtë për ta manovruar. Dhe thithja e vet e fuqishme siguron gjithashtu pastrim të thellë dhe intensiv mbi tapete, rrugica dhe dysheme të forta.

*Krahasuar me SC54** series të llojit tradicional me qese të Samsung. Bazuar në testimet e brendshme.

Heq pluhurin e madh

EZClean Cyclone*

Filtri unik EZClean Cyclone ndan grimcat e mëdha të pluhurit duke përdorur forcat centrifugale. Duke qenë se qesja e pluhurit grumbullon vetëm pluhurin e imët, thithja zgjat më shumë se 4 herë se fshesat tradicionale me korrent Samsung* përpara se të ketë nevojë për pastrim dhe kursen në kostot e ndërrimit të qeseve të pluhurit.

E lehtë për t'u zbrazur

EZClean Cyclone*

E vendosur në dorezë, është e lehtë të kontrollohet se sa pluhur është grumbulluar dhe sa plot është filtri EZClean Cyclone Filter. Për ta zbrazur, mjafton të tërhiqni shkopin qendror dhe thjesht të derdhni përmbajtjen, prandaj duart nuk do t'ju ndoten.

 • * Krahasuar me llojin me qese të Samsung pa EZClean Cyclone. Bazuar në testimet e brendshme.

Mbajeni në mënyrë komode

Dorezë për mbërthim të lehtë*

Një dorezë ergonomike për mbërthim të lehtë ofron një mbërthim më të fortë dhe më komod. Ju mund të kontrolloni me lehtësi lëvizjen e saj pa ju lodhur duart ose pa e rrëzuar. Dhe rrotullohet prandaj zorrët nuk ngatërrohen.

* E disponueshme në seritë VC20M251A**, VC20M253A**, VC20M255A**, VC20M257A**, VC15M251A** dhe VC15M255A**.

Gjeni dhe ruani me shpejtësi

Aksesor 2-në-1

Një aksesor me akses të lehtë 2-në-1 ndodhet poshtë dorezës, prandaj është gjithmonë lehtësisht i aksesueshëm kur doni të pastroni mobiliet ose vendet e vogla që arrihen me vështirësi.

Merrni frymë lehtë

Filtrimi i substancave alergjike

Merrni frymë ajër më të pastër me filtrimin e avancuar të substancave alergjike që është i vërtetuar se minimizon sasinë e pluhurit të imët dhe substancave alergjike që dalin sërish në shtëpi.

Mos i harroni qeset e pluhurit

Kapaku i sigurisë

Çfarë ka më keq se të pastroni pa vendosur qesen e pluhurit? Kapaku i sigurisë garanton që të mos e harroni asnjëherë qesen e pluhurit, sepse ai nuk mund të mbyllet pa futur qesen brenda. Kur është bosh, mbajtësja e qeses së pluhurit e pengon kapakun që të mbyllet.

Pa ngatërrim tubash

Tubi 360º

Tubi 360º mund të rrotullohet në bazë në një rreth të plotë, gjë që i jep mundësinë të lëvizë lirshëm në çdo drejtim pa u përdredhur ose ngatërruar. Prandaj, mund ta lëvizni dhe ndryshoni drejtimin në mënyrë komode dhe efikase.

Më pak dëmtim për dyshemenë

Rrota më të mëdha gome

Rrotat më të mëdha të gomës e ndihmojnë të lëvizë me lehtësi dhe pa ndalesa nëpër shtëpi pa gërvishtur dyshemenë.

Specifikimet

 • Kapaciteti i pluhurit 2.5 ℓ
 • Fuqia maks. e konsumit 2000 W
 • Pesha e setit 4.3 kg
 • Përmasat e setit (GjxLxTh) 280x246x390 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.