DV6800N Tharëse rrobash 9 Kg

DV6800N Tharëse rrobash 9 Kg

DV90N62632W/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Efektshmëria A+++

Kurseni para dhe mbroni mjedisin duke përdorur më pak elektricitet. Pompa e nxjehjes ofron një mënyrë më të efektshme ndaj energjisë, kostos dhe mënyrë më të butë për të tharë rrobat tuaja. Është e vlerësuar A+++ për energji pasi përdor elementë ‘antipiretikë’ në vend të elektricitetit për të nxehur ajrin dhe e riciklon ajrin për të shmangur humbjen e energjisë.

* Testuar në përputhje me IEC 61121:2013/ngarkesa e larjes 8kg/Dollapi i rrobave prej pambuku me pompën e nxjehjes (DV80F5E4HGW) krahasuar pa Pompën e nxehjes (DV80H4100CW). Rezultatet individuale mund të ndryshojnë.

Than në mënyrë inteligjente

Optimizoni performancën tuaj të tharjes pa mundim! Tharja optimale përdor 3 sensorë për të arritur rezultatet më të mira. Kontrollon lagështirën dhe rregullon kohën e tharjes, në mënyrë që rrobat duke u larë të jenë gati shpejt dhe duke përdorur energji minimale. Gjithashtu ndalon dëmtimin e rrobave. Dhe ju kujton që të pastroni Shkëmbimin e nxehtësisë.

Tharje brenda 81 minutash

Pastroni rrobat dhe bëjini gati për t’i veshur në vetëm 2 orë. Përdorimi i Super shpejtësisë mund të thajë një ngarkesë të rrobave prej pambuku dhe sintetike në 81 minuta.* Dhe duke përdorur një lavatriçe me Super shpejtësi mund t’i lani dhe t’i thani rrobat në 39 minuta.* Kështu që veshjet mund të lahen dhe thahen në 2 orë.

* Provuar me një barrë standarte IEC prej 3kg. ** Provuar në Samsung QuickDrive™ WW8800M me një barrë standarte IEC prej 3kg.

Merrni erën e mirë me ajër

Rifreskoni rrobat tuaja pa i larë, fërkuar, zjerë ose pa përdorur detergjent. Teknologjia e Larjes me ajër u jep erë të mirë veshjeve dhe çarçafëve tuaj, në mënyrë që gjithnjë të kenë një aromë të freskët. Erërat e pakëndshme hiqen duke përdorur thjesht ajër super të nxehtë. Kështu që rrobat tuaja do të duken sikur janë pastruar me tharje dhe do të jetojnë më gjatë.

Tharje inteligjente

Receta për rrobat për t’u larë

Përdorni tharësin tuaj më me lehtësi dhe efektshmëri. Sistemi i zgjuar Q-rator i administrimit* përmirëson performancën duke përdorur të dhëna nga ndërveprimet e përdoruesit.** "Receta për rrobat për t’u larë" rekomandon ciklet më të mira të tharjes.*** "Planifikuesi i rrobave për t’u larë" optimizon planin tuaj të përditshëm.**** "Aplikacioni HomeCare" lejon zgjidhjen e problemeve nga larg.

Tharje inteligjente

Planifikuesi i rrobave për t’u larë

Përdorni tharësin tuaj më me lehtësi dhe efektshmëri. Sistemi i zgjuar Q-rator i administrimit* përmirëson performancën duke përdorur të dhëna nga ndërveprimet e përdoruesit.** "Receta për rrobat për t’u larë" rekomandon ciklet më të mira të tharjes.*** "Planifikuesi i rrobave për t’u larë" optimizon planin tuaj të përditshëm.**** "Aplikacioni HomeCare" lejon zgjidhjen e problemeve nga larg.

Tharje inteligjente

Aplikacioni HomeCare

Përdorni tharësin tuaj më me lehtësi dhe efektshmëri. Sistemi i zgjuar Q-rator i administrimit* përmirëson performancën duke përdorur të dhëna nga ndërveprimet e përdoruesit.** "Receta për rrobat për t’u larë" rekomandon ciklet më të mira të tharjes.*** "Planifikuesi i rrobave për t’u larë" optimizon planin tuaj të përditshëm.**** "Aplikacioni HomeCare" lejon zgjidhjen e problemeve nga larg.

 • * Një llogari e aplikacionit të Samsung është e nevojshme dhe e disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Një lidhje Wi-Fi është e nevojshme. ** Ruan të dhënat, preferencat dhe mënyrat e përdorimit të përdoruesit për të sugjeruar opsionet më të dobishme. *** Përdoruesi do të jetë përgjegjësi i vetëm për ndonjë pasojë që mund të rezultojë, duke përfshirë, por jo duke u kufizuar, në ndonjë dëm ose dëmtim të shkaktuar nga informacioni i pasaktë i dhënë nga përdoruesi. **** Cikli i rekomanduar i tharjes është i bazuar vetëm tek koha dhe mund të mos jetë i përshtatshëm bazuar në llojin e materialit ose nivelin e njollës në artikujt që po thahen.

Mirëmbajtje e thjeshtë

Mirëmbani tharësin tuaj më thjeshtë dhe optimizoni performancën e tharjes dhe sigurinë. Një filtër inovativ Dy-në-një ka një filtër me rrjetë me dy shtresa. Prandaj nuk ka nevojë për një filtër të Shkëmbimit të nxehjes, duke e bërë më të thjeshtë mirëmbajtjen. Dy zile gjithashtu ju kujtojnë se kur Filtri dhe Shkëmbimi i nxehtësisë kanë nevojë për pastrim.

Kontroll i thjeshtë i rezervuarit të ujit

Kontrolloni sesa ujë i kondensuar është grumbulluar me më shumë lehtësi. Një Tregues i rezervuarit të ujit është një matës i thjeshtë që tregon sasinë e ujit që është hequr nga rrobat tuaja. Mund të shihni shpejt nëse rezervuari i ujit ka nevojë të zbrazet përpara sesa të filloni një ngarkesë, në mënyrë që tharësi të mos ndalojë papritur.

Specifikimet

 • Kapaciteti i tharjes (kg) 9.0 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++
 • Përmasat neto (GjxLxTh) 600 x 850 x 600 mm
 • Pesha neto 50 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, ESTONISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.