WW6800M Lavatriçe me teknologjinë QuickDrive™, 7kg

WW6800M Lavatriçe me teknologjinë QuickDrive™, 7kg

WW70M644OPW/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Gjysma e kohës për larje

QuickDrive™ redukton kohën e larjes me 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%, pa kompromentuar performancën në larje. Kazani i saj Q-Drum™ ka një kazan kryesor dhe një pllakëz të pasme që rrotullohen në mënyrë të pavarur, duke garantuar që rrobat të lëvizin me veprim dinamik dhe të lahen me shpejtësi, me efikasitet dhe me delikatesë.*

* Testuar në Samsung WW6800M krahasuar me WW6500K. Kursen deri në 50%‡ të kohës dhe deri në 20%‡ energji me Pambuk (40℃, gjysmë ngarkesë) me performancë në larje brenda ±3%‡ bazuar në të dhënat e Intertek dhe kursen deri në 20%‡ energji në ciklin Super Speed (40℃, 5 kg ngarkesë) e testuar me anë të IEC 60456:2010.

Shtoni çdo artikull, në çdo kohë

Keni harruar të futni një këmishë? Dera Add Wash™ ju lejon të shtoni me lehtësi dhe shpejtësi rrobat e harruara pasi të ketë filluar tashmë cikli i larjes**. Ju mund të fusni me lehtësi rrobat e lara me dorë të cilat doni vetëm t'i shpëlani apo t'i centrifugoni.

* Mund të shtohen vetëm artikuj pëlhure, rroba, detergjent dhe zbutës. ** Dera Add Wash hapet vetëm kur temperatura e kazanit është nën 50°C.

Kujdesi për rrobat AI-Powered

Laundry Recipe

Sistemi inteligjent i menaxhimit* Q-rator përdor të dhënat e regjistruara gjatë përdorimeve** nga përdoruesi për ta shfrytëzuar QuickDrive™ me më shumë efikasitet. Laundry Recipe rekomandon ciklet optimale të larjes***, Laundry Planner ndihmon në optimizimin e programit tuaj të larjes****, dhe HomeCare Wizard mundëson zgjidhjen e problemeve në distancë.

Kujdesi për rrobat AI-Powered

Laundry Planner

Sistemi inteligjent i menaxhimit* Q-rator përdor të dhënat e regjistruara gjatë përdorimeve** nga përdoruesi për ta shfrytëzuar QuickDrive™ me më shumë efikasitet. Laundry Recipe rekomandon ciklet optimale të larjes***, Laundry Planner ndihmon në optimizimin e programit tuaj të larjes****, dhe HomeCare Wizard mundëson zgjidhjen e problemeve në distancë.

Kujdesi për rrobat AI-Powered

HomeCare Wizard

Sistemi inteligjent i menaxhimit* Q-rator përdor të dhënat e regjistruara gjatë përdorimeve** nga përdoruesi për ta shfrytëzuar QuickDrive™ me më shumë efikasitet. Laundry Recipe rekomandon ciklet optimale të larjes***, Laundry Planner ndihmon në optimizimin e programit tuaj të larjes****, dhe HomeCare Wizard mundëson zgjidhjen e problemeve në distancë.

 • * Nevojitet një llogari aplikacioni Samsung, e disponueshme për pajisjet Android dhe iPhone. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi. ** Ruan të dhënat e përdoruesit, preferencat dhe mënyrën e përdorimit për të sugjeruar opsionet e dobishme. *** Përdoruesi do të jetë plotësisht përgjegjës për çdo pasojë që mund të rezultojë, duke përfshirë, por pa u kufizuar me, dëmtimet e shkaktuara nga informacioni i pasaktë i dhënë nga Përdoruesi. **** Cikli i rekomanduar i larjes bazohet vetëm te koha dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për llojin e tekstilit apo nivelin e ndotjes së artikujve që lahen.

Flluska të fuqishme

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht ngjyrën dhe teksturën dhe duke kursyer energji**.

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40°C pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, duke krahasuar një zgjidhje me detergjent normal dhe teknologjinë e flluskave pa veprim mekanik.

Larje në 39 minuta

Super Speed e përfundon larjen e përditshme në vetëm 39 minuta. QuickDrive™ kursen kohën duke i lëvizur rrobat në mënyrë më dinamike, ndërsa Eco Bubble™ garanton pastrim të fuqishëm. Koha e shpëlarjes shkurtohet gjithashtu duke përdorur Speed Spray dhe ‘Swirl+ Pattern’*, dhe duke përshpejtuar shpejtësinë e centrifugimit.

* Testuar në †Swirl+ Pattern† krahasuar me motivin e kazanit Samsung Swirl bazuar në të dhënat e testimeve të brendshme.

Mbajeni lavatriçen të freskët

Eco Drum Clean + pastron brenda lavatriçes dhe eliminon 99,9% aromat e këqija pa përdorur lëndë kimike agresive. Ajo madje ju njofton kur ka nevojë për pastrim**.

** Jep njoftim pas çdo 40 cikleve.

** Jep njoftim pas çdo 40 cikleve.

Heqja intensive e njollave

Me prekjen e një butoni, funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie të gjerë njollash të vështira. Rrobat njomen plotësisht në flluska aktive, në mënyrë që papastërtitë dhe njollat të çlirohen dhe të hiqen me më shumë efikasitet*.

* Testuar në përputhje me IEC 60456 5th edition/8 kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) krahasuar me Cotton 40/60°C, Synthetic 60°C dhe Denim 40°C pa Bubble Soak (WF0702WKU).

Performancë rezistente

Teknologjia dixhitale me inverter ofron efikasitet të lartë të energjisë, zhurmë minimale dhe performancë jashtëzakonisht të gjatë, kështu që është certifikuar për të vepruar për 23 vjet* - që mbështetet nga një garanci 10-vjeçare.

* Vlerësuar me një certifikim për 23 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

* Vlerësuar me një certifikim për 23 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Performancë afatgjatë

Një Ceramic Heater + ka një lloj të ri veshjeje kundër ngjitjes që redukton akumulimin e çmërsit, krahasuar me ngrohësit tradicionalë me qeramikë*. Dizajni i regjistruar me patentë** garanton më pak akumulim çmërsi për të penguar përcjellshmërinë termike, prandaj ngrohësi e ruan performancën e vet për më shumë kohë dhe është më rezistent.

* Testuar në Ceramic Heater + krahasuar me ngrohësin origjinal të Samsung WF60F4E0N0W/ET, bazuar në testimin e pavarur me ndryshim peshe në ujë të fortë. * Numri i aplikimit për patentë: 10-2012-0029920 në Kore, Kinë, Evropë, SHBA.

Pastron çdo mbetje detergjenti

Sirtari StayClean garanton që më shumë nga detergjenti të shpëlahet me një sistem shpëlarjeje uji të projektuar në mënyrë specifike. Prandaj, ka më pak mbetje që nuk duken dhe sirtari qëndron më i pastër dhe më higjienik.

Specifikimet

 • Kapaciteti i larjes (kg) 7.0 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++(-30%)
 • Teknologjia me flluska Po
 • Përmasat neto (GjxLxTh) 600x850x550 mm
 • Pesha neto 76 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.