WW6800M Lavatriçe me teknologjinë QuickDrive™ , 8kg

WW6800M Lavatriçe me teknologjinë QuickDrive™ , 8kg

WW80M644OPW/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

 • Gjysma e kohës së larjes*
  QuickDrive™
 • Samsung Q-rator*
  Q-rator
 • Larje super e shpejtë
  Super fast

Gjyma e kohës së larjes, dyfishi i stilit të jetesës

* Testuar në WW8800M krahasuar me modelin Samsung WW8500K. Kursen 50% të kohës me Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin eCotton me performancë në larje brenda ±2%. Kursen 20% energji në Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin Super Speed (40℃, ngarkesë 5 kg), bazuar në të dhënat e Intertek. ** Deri në 50% reduktim kohe cikli pa kompromentuar kujdesin për tekstilet, siç verifikohet nga Hohenstein’ *** Rezistenca konfirmohet nga Rostest **** 10 vjet rezistencë e certifikuar nga SLG

Gjysma e kohës së larjes*

Gjyma e kohës së larjes, dyfishi i kohës për ju*

QuickDrive™ redukton kohën e larjes me 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%, pa kompromentuar performancën në larje. Kazani i saj Q-Drum™ ka një kazan kryesor dhe një pllakëz të pasme që rrotullohen në mënyrë të pavarur, duke garantuar që rrobat të lëvizin me veprim dinamik dhe të lahen me shpejtësi, me efikasitet dhe me delikatesë.*

* Testuar në WW6800M krahasuar me modelin Samsung WW6500K. Kursen 50% të kohës me Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin eCotton (40℃) me performancë në larje brenda ±3%. dhe deri në 20% energji në ciklin Cotton (40℃, gjysmë ngarkese), bazuar në të dhënat e testimit të Intertek.

Shtoni çdo artikull, në çdo kohë

Thjesht shtoni çfarëdo artikulli* gjatë larjes.

Keni harruar të futni një këmishë? Dera Add Wash™ ju lejon të shtoni me lehtësi dhe shpejtësi rrobat e harruara pasi të ketë filluar tashmë cikli i larjes**. Ju mund të fusni me lehtësi rrobat e lara me dorë të cilat doni vetëm t'i shpëlani apo t'i centrifugoni.

* Mund të shtohen vetëm artikuj pëlhure, rroba, detergjent dhe zbutës. ** Dera Add Wash hapet vetëm kur temperatura e kazanit është nën 50°C.

Samsung Q-rator*

Laundry Recipe

Laundry Recipe vepron si eksperti juaj personal i larjes dhe rekomandon ciklin optimal të larjes për çdo ngarkesë**.

Samsung Q-rator

Laundry Planner

Laundry Planner ju lejon të menaxhoni kohën e përfundimit të larjes për të optimizuar programin tuaj të përditshëm***.

Samsung Q-rator

Laundry Planner

HomeCare Wizard e mban lavatriçen tuaj në gjendje optimale duke identifikuar në distancë problemet dhe duke ofruar një shërbim të shpejtë për zgjidhjen e problemeve.

 • * E disponueshme në pajisjet Android dhe iPhone. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi. ** Nuk pranohet përgjegjësia për dëmet e shkaktuara nga informacioni i pasaktë i vendosur nga përdoruesi. *** Rekomandimi i ciklit të larjes bazohet vetëm në kohën e larjes, prandaj mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjitha materialet apo nivelet e ndotjes.

Larje super e shpejtë

Larje e fuqishme në vetëm 39 minuta*

Super Speed e shkurton kohën e larjes së përditshme me 34% në vetëm 39 minuta*. QuickDrive™ kursen kohën duke i lëvizur rrobat në mënyrë më dinamike, ndërsa Eco Bubble™ garanton pastrim të fuqishëm. Koha e shpëlarjes shkurtohet gjithashtu duke përdorur Speed Spray dhe Swirl+ Drum**, dhe duke përshpejtuar shpejtësinë e centrifugimit.

*Testuar në WW6800M krahasuar me Samsung WW6500K në ciklin Super Speed (40℃, ngarkesë 5 kg). ** Testuar në †Swirl+ Drum† krahasuar me motivin e kazanit Samsung Swirl bazuar në të dhënat e testimeve të brendshme.

Flluska të fuqishme

Flluska të fuqishme, pastrim i jashtëzakonshëm

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht ngjyrën dhe teksturën dhe duke kursyer energji**.

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40°C pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, duke krahasuar një zgjidhje me detergjent normal dhe teknologjinë e flluskave pa veprim mekanik.

Heqja intensive e njollave

Njomje e specializuar me flluska për të hequr njollat e forta

Me prekjen e një butoni, funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie të gjerë njollash të vështira. Rrobat njomen plotësisht në flluska aktive, në mënyrë që papastërtitë dhe njollat të çlirohen dhe të hiqen me më shumë efikasitet*.

* Testuar në përputhje me IEC 60456 5th edition/8 kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) krahasuar me Cotton 40/60°C, Synthetic 60°C dhe Denim 40°C pa Bubble Soak (WF0702WKU).

Mbajeni lavatriçen të freskët

Mbajeni lavatriçen të freskët, edhe guarnicionin e saj*

Eco Drum Clean + pastron brenda lavatriçes dhe eliminon 99,9% aromat e këqija pa përdorur lëndë kimike agresive. Ajo madje ju njofton kur ka nevojë për pastrim**.

** Njofton pas çdo 40 cikleve.

** Njofton pas çdo 40 cikleve.

Performancë e qetë, e fuqishme dhe rezistente

Teknologjia dixhitale me inverter ofron efikasitet të lartë të energjisë, zhurmë minimale dhe performancë jashtëzakonisht të gjatë, kështu që është certifikuar për të vepruar për 23 vjet* - që mbështetet nga një garanci 10-vjeçare.

* Vlerësuar me një certifikim për 23 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

* Vlerësuar me një certifikim për 23 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Performancë afatgjatë

Performancë në ngrohje që zgjat më shumë

Një Ceramic Heater + ka një lloj të ri veshjeje kundër ngjitjes që redukton akumulimin e çmërsit, krahasuar me ngrohësit tradicionalë me qeramikë*. Dizajni i regjistruar me patentë** garanton më pak akumulim çmërsi për të penguar përcjellshmërinë termike, prandaj ngrohësi e ruan performancën e vet për më shumë kohë dhe është më rezistent.

* Testuar në Ceramic Heater + krahasuar me ngrohësin origjinal të Samsung WF60F4E0N0W/ET, bazuar në testimin e pavarur me ndryshim peshe në ujë të fortë. * Numri i aplikimit për patentë: 10-2012-0029920 në Kore, Kinë, Evropë, SHBA.

Specifikimet

 • Kapaciteti i larjes (kg) 8.0 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++(-40%)
 • Teknologjia me flluska Po
 • Përmasat neto (GjxLxTh) 600x850x600 mm
 • Pesha neto 77 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.