WW6800M Lavatriçe me teknologjinë QuickDrive™ , 9kg

WW90M644OPX/LE
Kapaciteti 9kg

The item is in the cart.

Gjysma e kohës së larjes*

QuickDrive™

Samsung Q-rator*

Q-rator

Larje super e shpejtë

Super fast

8.0 kg

Kapaciteti i larjes (kg)

Gjyma e kohës së larjes, dyfishi i stilit të jetesës

Gjyma e kohës së larjes, dyfishi i stilit të jetesës

* Testuar në WW8800M krahasuar me modelin Samsung WW8500K. Kursen 50% të kohës me Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin eCotton me performancë në larje brenda ±2%. Kursen 20% energji në Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin Super Speed (40℃, ngarkesë 5 kg), bazuar në të dhënat e Intertek. ** Deri në 50% reduktim kohe cikli pa kompromentuar kujdesin për tekstilet, siç verifikohet nga Hohenstein’ *** Rezistenca konfirmohet nga Rostest **** 10 vjet rezistencë e certifikuar nga SLG

Gjysma e kohës së larjes*

Gjyma e kohës së larjes, dyfishi i kohës për ju*

QuickDrive™ redukton kohën e larjes me 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%, pa kompromentuar performancën në larje. Kazani i saj Q-Drum™ ka një kazan kryesor dhe një pllakëz të pasme që rrotullohen në mënyrë të pavarur, duke garantuar që rrobat të lëvizin me veprim dinamik dhe të lahen me shpejtësi, me efikasitet dhe me delikatesë.*

Gjysma e kohës së larjes*

* Testuar në WW6800M krahasuar me modelin Samsung WW6500K. Kursen 50% të kohës me Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin eCotton (40℃) me performancë në larje brenda ±3%. dhe deri në 20% energji në ciklin Cotton (40℃, gjysmë ngarkese), bazuar në të dhënat e testimit të Intertek.

Shtoni çdo artikull, në çdo kohë

Thjesht shtoni çfarëdo artikulli* gjatë larjes.

Keni harruar të futni një këmishë? Dera Add Wash™ ju lejon të shtoni me lehtësi dhe shpejtësi rrobat e harruara pasi të ketë filluar tashmë cikli i larjes**. Ju mund të fusni me lehtësi rrobat e lara me dorë të cilat doni vetëm t'i shpëlani apo t'i centrifugoni.

Shtoni çdo artikull, në çdo kohë

* Mund të shtohen vetëm artikuj pëlhure, rroba, detergjent dhe zbutës. ** Dera Add Wash hapet vetëm kur temperatura e kazanit është nën 50°C.

  • * E disponueshme në pajisjet Android dhe iPhone. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi. ** Nuk pranohet përgjegjësia për dëmet e shkaktuara nga informacioni i pasaktë i vendosur nga përdoruesi. *** Rekomandimi i ciklit të larjes bazohet vetëm në kohën e larjes, prandaj mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjitha materialet apo nivelet e ndotjes.

Larje super e shpejtë

Larje e fuqishme në vetëm 39 minuta*

Super Speed e shkurton kohën e larjes së përditshme me 34% në vetëm 39 minuta*. QuickDrive™ kursen kohën duke i lëvizur rrobat në mënyrë më dinamike, ndërsa Eco Bubble™ garanton pastrim të fuqishëm. Koha e shpëlarjes shkurtohet gjithashtu duke përdorur Speed Spray dhe Swirl+ Drum**, dhe duke përshpejtuar shpejtësinë e centrifugimit.

Larje super e shpejtë

*Testuar në WW6800M krahasuar me Samsung WW6500K në ciklin Super Speed (40℃, ngarkesë 5 kg). ** Testuar në †Swirl+ Drum† krahasuar me motivin e kazanit Samsung Swirl bazuar në të dhënat e testimeve të brendshme.

Flluska të fuqishme

Flluska të fuqishme, pastrim i jashtëzakonshëm

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht ngjyrën dhe teksturën dhe duke kursyer energji**.

Flluska të fuqishme

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40°C pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, duke krahasuar një zgjidhje me detergjent normal dhe teknologjinë e flluskave pa veprim mekanik.

Heqja intensive e njollave

Njomje e specializuar me flluska për të hequr njollat e forta

Me prekjen e një butoni, funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie të gjerë njollash të vështira. Rrobat njomen plotësisht në flluska aktive, në mënyrë që papastërtitë dhe njollat të çlirohen dhe të hiqen me më shumë efikasitet*.

Heqja intensive e njollave

* Testuar në përputhje me IEC 60456 5th edition/8 kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) krahasuar me Cotton 40/60°C, Synthetic 60°C dhe Denim 40°C pa Bubble Soak (WF0702WKU).

Mbajeni lavatriçen të freskët

Mbajeni lavatriçen të freskët, edhe guarnicionin e saj*

Eco Drum Clean + pastron brenda lavatriçes dhe eliminon 99,9% aromat e këqija pa përdorur lëndë kimike agresive. Ajo madje ju njofton kur ka nevojë për pastrim**.

** Njofton pas çdo 40 cikleve.

Mbajeni lavatriçen të freskët

** Njofton pas çdo 40 cikleve.

Performancë e qetë, e fuqishme dhe rezistente

Teknologjia dixhitale me inverter ofron efikasitet të lartë të energjisë, zhurmë minimale dhe performancë jashtëzakonisht të gjatë, kështu që është certifikuar për të vepruar për 23 vjet* - që mbështetet nga një garanci 10-vjeçare.

* Vlerësuar me një certifikim për 23 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Performancë e qetë, e fuqishme dhe rezistente

* Vlerësuar me një certifikim për 23 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Performancë afatgjatë

Performancë në ngrohje që zgjat më shumë

Një Ceramic Heater + ka një lloj të ri veshjeje kundër ngjitjes që redukton akumulimin e çmërsit, krahasuar me ngrohësit tradicionalë me qeramikë*. Dizajni i regjistruar me patentë** garanton më pak akumulim çmërsi për të penguar përcjellshmërinë termike, prandaj ngrohësi e ruan performancën e vet për më shumë kohë dhe është më rezistent.

Performancë afatgjatë

* Testuar në Ceramic Heater + krahasuar me ngrohësin origjinal të Samsung WF60F4E0N0W/ET, bazuar në testimin e pavarur me ndryshim peshe në ujë të fortë. * Numri i aplikimit për patentë: 10-2012-0029920 në Kore, Kinë, Evropë, SHBA.

  • 8.0 kg Kapaciteti i larjes (kg)
  • A+++(-40%) Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • Po Teknologjia me flluska
  • 600x850x600 mm Përmasat neto (GjxLxTh)

Pse dridhet makina larëse?

Pse dridhet makina larëse?shihni përgjigjen

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje uji

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje ujishihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.