Wil je een product direct bij Samsung bestellen? Dat kan! Hier lees je meer over de bezorging, het annuleren en het retourneren van je bestelling.

Bezorgen

Is altijd gratis

Op werkdagen voor 14:30 besteld, de volgende werkdag in huis.* Bezorging is bij Samsung.com altijd gratis. Samsung.com werkt samen met DHL voor een express verzending van bestellingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis is.

Ruilen en annuleren

Een ander product gezien die je liever hebt? Dan kan je altijd kiezen om je net ontvangen product te ruilen. Plaats voor het nieuwe product een bestelling en retourneer het oude product.

Toch iets verkeerds besteld? Geen probleem. Je kunt zelf eenvoudig je bestelling annuleren. Indien wij de bestelling al verwerkt hebben, is dat niet meer mogelijk. In dit geval adviseren wij om de bestelling niet te accepteren aan de deur of te retourneren.

Retourneren

Is altijd gratis

Retourneren is bij Samsung.com altijd gratis met een bedenktijd van 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Retourproducten komen wij ophalen op afspraak, tenzij het gaat om een klein product zoals een geheugenkaart. Kleine producten kan je retourneren via PostNL. Voor het retourneren heb je een retourlabel nodig, die je kan opvragen bij ons contact center.

Nadat wij het product hebben ontvangen, duurt het maximaal 2 weken voordat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt op jouw rekening.