Wil je een product direct bij Samsung bestellen? Dat kan!
Hier lees je wat je kunt verwachten van de bezorging, het aansluiten en het retourproces.

Bezorgen

Is altijd gratis

Op werkdagen voor 14:30 besteld, de volgende dag in huis.* Bestel je een TV vanaf 43 inch of een Soundbar, dan leveren wij deze op afspraak. Er wordt contact met je opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak, waarbij je kunt kiezen uit twee tijdsloten, namelijk:

08:00 uur – 13:00 uur
13:00 uur – 18:00 uur

Sluit je het product liever zelf aan? Dan kan het product ook tussen 18:00 en 22:00 worden geleverd.**

Tv’s van 43 inch of kleiner, overige audio producten en accessoires worden zonder afspraak geleverd met DHL.

Wil je dat we je oude apparaat meenemen? Geen probleem! Je hoeft dit niet vooraf aan te melden maar zorg er wel voor dat deze klaarstaat, dan nemen wij het apparaat mee om te recyclen. Let op, dit geldt alleen bij levering op afspraak.

* Het kan voorkomen dat een bestelling van twee of meer producten in meerdere delen geleverd wordt.**De levering op afspraak moet plaatsvinden binnen vier weken na het plaatsen van de order. Wanneer er na vier weken nog geen afspraak voor levering is gemaakt, dan kan de order eenzijdig worden geannuleerd.

Aansluiten

Bezorging is bij Samsung.com altijd gratis. We werken samen met Dynalogic voor een express verzending van bestellingen. Hierdoor komt je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis.

Bestel je een groot pakket? Dan wordt deze door Dynalogic geleverd op afspraak. Je kunt zelf aangeven of je gebruikt wilt maken van onze kosteloze premium installatie of het product liever alleen geleverd krijgt.

Bestel je een TV vanaf 43 inch of een Dolby Atmos Soundbar, dan kun je nadat je jouw adres hebt ingevoerd kiezen voor met of zonder aansluit service. Deze service omvat:

• Wij installeren de zenders op je TV.
• Eventueel aanwezige CI+ modules of settopbox sluiten wij op de televisie aan.
• Indien er een netwerkkabel of Wi-Fi wachtwoord beschikbaar is verbinden we de TV of Soundbar met internet.
• Wij monteren de tv op de meegeleverde voet van de TV of hangen je televisie aan de muur door middel van de meegeleverde muurbeugel.
• Een bestaande Soundbar sluiten we aan op je nieuwe televisie, en andersom.

Let op:
• Wij verkopen geen accessoires, zoals netwerkkabels, antennekabels of CI+ modules. Indien deze kabels niet aanwezig zijn, kunnen wij de TV niet aansluiten.
• Wij verbinden de televisie niet met je smartphone of tablet. Mocht je daar zelf niet uitkomen, dan staat ons contact center voor je klaar.
• Wij plaatsen geen kabelgootjes.

TV Ophangen

Bestel je een Frame TV vanaf 49 inch, dan kun je nadat je jouw adres hebt ingevoerd kiezen voor met of zonder TV ophangservice.

Indien je voor deze service kiest hangen wij je tv aan de muur op de door jou gewenste plek, mits deze structureel in goede staat verkeert (ter beoordeling van de monteur). Hierbij wordt gebruik gemaakt van de originele bijgeleverde en/of bijgekochte installatie en aansluitmaterialen.
Verder vragen wij je om ervoor te zorgen dat:

• De muur zoveel mogelijk vrij is van obstakels
• Er voldoende stopcontacten binnen een straal van een meter aanwezig zijn
• Het verschuiven van meubels en andere aanpassingen aan de omgeving is uitgevoerd voor aanvang van de bezorgingafspraak
• De omgeving veilig en schoon is en voldoende ruimte biedt aan de monteur om de werkzaamheden uit te kunnen voeren

De monteur kan, indien de omgeving niet aan deze voorwaarden voldoet, weigeren de werkzaamheden uit te voeren.