Het leven gaat weer open, maar wat hebben we de afgelopen tijd veel thuis gezeten. Wat voor impact heeft dit gehad op je lifestyle? Je interieur? Je gezondheid? Door jezelf deze vragen te stellen kom je er misschien achter dat jouw interieur niet meer past bij wie jij bent. Start het najaar goed, gun jezelf een boost en maak je huis weer helemaal eigen met de producten van Samsung. Onze producten zetten jou op nummer één en zijn volledig afgestemd op jouw lifestyle.

Dit is het startsein voor stijlvol, slim en bewust wonen met Samsung. Wij gaan je in de maand oktober inspireren over hoe je iedere kamer van je huis aanpast naar jouw nieuwe lifestyle. Met welke kamer start jij?

Koken wordt jouw favoriete bezigheid

Good food is a good mood en een keuken die bij jouw lifestyle past zorgt zelfs voor a better mood. Het is bewezen dat de omgeving waarin je kookt een belangrijke rol speelt met wat je kookt en hoe vaak je in de keuken staat. Laat je keuken perfect matchen met je lifestyle en kook slimmer, bewuster en stijlvoller. Pas de Bespoke koelkast compleet aan bij jouw stijl en kook efficiënt twee gerechten tegelijk met de Dual Cook Steam oven.

Wees jezelf in het hart van je huis

De woonkamer is de plaats om na een lange dag de TV aan te zetten, een goed boek te lezen of een wijntje te openen. Doe dit stijlvol en slim met The Frame, de QLED 4K TV: a TV when it’s on. ART when it’s off.
Laat The Frame opgaan in je interieur met je favoriete kunstwerk en een prachtig kader en start met genieten. Voor welk van de 128 Flamant kleuren ga jij?

Geniet je toch liever van je favoriete films en series in 8K? De Neo QLED TV is bescheiden en past in elk interieur, waar je hem ook plaatst.

Boost je energie & kom écht tot rust

Slaap je niet goed? Gun jezelf een oase aan rust in je slaapkamer door het creëren van een slim, stijlvol en bewust interieur. Drink op een luie zondag een kop koffie in bed en geniet van je serie op de stijlvolle en slimme The Serif TV. Adem diep in en wat merk je? Je slaapkamer bevat non-stop heerlijk frisse lucht met de stijlvolle Cube luchtreiniger. Kleed je aan met heerlijke, frisse kleding direct vanuit je AirDresser. Dat is goed wakker worden toch?

Draai zorgeloos je wasjes

Zonder het te realiseren spenderen we veel tijd door in de kamer waarin je wast. Want ja: de was blijft altijd doorgaan, maar passen de wasjes eigenlijk nog wel bij je lifestyle? Voor een bewuster huis zet je ontspannen de was aan met de groene QuickDrive Wasmachines en drogers. Toe aan iets extra’s? Haal je eigen stomerij in huis met de slimme AirDresser.

Producten