Creatief design en functionaliteit krijgen steeds meer raakvlakken. Voor een plek als de keuken staat functionaliteit bovenaan natuurlijk, maar wat we zien is dat de keuken steeds meer integreert in ons leven. Het wordt tijd om de keuken te betrekken bij je interieur en persoonlijke stijl. Hoe creatives dit doen met de Bespoke-koelkast? We spraken met 3 van hen over guilty pleasures, koelkastkunsten, keukengeheimen en eindeloze Bespoke-creativiteit.

BE colorful met Carl Knight

De wereld is een canvas als het aan visuele kunstenaar Carl Knight ligt. Van karton, canvas tot textielstoffen, muren en zelfs objecten. Niemand beter dus om carte blanche te geven met de kleurrijke Bespoke-koelkast. In de aanslag? Zijn stiften en wat food for thought. Benieuwd naar de koelkastkunsten van creative Carl Knight?

BE bold met Justine Kegels

Als binnenhuisarchitecte en oprichtster van multidisciplinaire creatieve studio The Eclectic Club weet Justine Kegels als geen ander hoe esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Laat dit nu ook de blueprint zijn van de nieuwste generatie Bespoke-koelkasten. Justine geeft ons een kijkje in haar creatieve proces en haar koelkast...

BE creative met Cesar Casier

Modellencampagnes voor 's werelds grootste modehuizen, auteur van drie boeken en sinds kort ook eigenaar van een eigen label. De Gentse Cesar Casier is een creatieve ondernemer pur sang die steeds vooruit denkt. Even modulair en knap? Cesar’s Bespoke-koelkast en kookkunsten! Benieuwd naar de koelkastgeheimen van topmodel Cesar Casier?

Ontdek onze nieuwste Bespoke-koelkasten – designed for you, by you!

Stel je eigen koelkast samen of geniet van een kant en klaar product speciaal voor jou gemaakt.