#TheRoadToTokyo
met Cynthia Bolingo

#DoWhatYouCant is een understatement voor een atlete zoals Cynthia Bolingo. De Belgische sprintster begon op 15-jarige leeftijd met atletiek nadat haar talent werd opgemerkt tijdens een scholencompetitie. Na vijf Belgische titels, talloze ijzersterke tijden op verschillende sprintnummers én het veroveren van een begeerd plekje bij de Belgian Cheeta’s, plaatst Cynthia zich nu opnieuw voor de Olympische Spelen. Haar road to Tokyo captured ze – zowel on & off-court - in een reeks inspirerende vlogs, powered by Samsung. Van intensieve trainingskampen en losgaan op Pop Smoke tot locker room talk met atletiek-icoon Elodie Ouedraogo. Deze vlogs wil je niet missen!

Get to know Cynthia

In de eerste kick-off vlog, dwalen we samen met Cynthia af naar haar tienerjaren, waar het allemaal begon. Vergis je niet, er geen sprake van liefde op het eerste gezicht tussen Cynthia en atletiek. Geïntrigeerd door de atmosfeer van het groepsgebeuren en nieuwsgierig als ze was, vond ze echter toch haar roeping op de piste en hoe!

#ReadyToRumble -
op de piste

In aanloop naar de Spelen, neemt Cynthia ons in vlog 2 mee naar Ivoorkust. Geen welverdiende vakantie maar een bikkelharde trainingskamp. Samen met haar coach zet ze alles op alles om één specifieke concurrent te verslaan. Zichzelf.

Cynthia #afterhours

Ook al verpulverde Bolingo onlangs het Belgisch record op de 400 meter en is ze dankzij deze scherpe chrono de op 1 na snelste Europese vrouw op de 400 meter dit jaar, heeft Cynthia ook een leven en dromen buiten de piste. Vlog 3 toont een heel andere kant van de Ukkelse met Congolese roots, los van atletiek.

#LockerRoomConvos met Elodie

In vlog 4 neemt Cynthia ons mee naar…de kleedkamers. Hier gaat ze in conversatie met haar voorganger en atletiekicoon Elodie Ouedraogo. De Belgische golden girls praten over de naderende Olympische Spelen, een leven na topsport, sociale media en de onverklaarbare dynamiek tussen fashion en sport.

Up your sport game

Verbeter je prestaties én ga voor de beste versie van jezelf met de Galaxy S21, Galaxy Watch Active2 & de Galalxy Buds Pro!