Hoe gebruik ik mijn droger met SmartThings?

Verbind je Samsung droger met de SmartThings app en beheer hem met een simpele aanraking. De SmartThings-app helpt om de meest efficiënte manier te vinden om je was te doen, zodat je meer tijd overhoudt.

Ervaar verschillende functies met SmartThings

SmartThings app is een eenvoudige, gemakkelijke afstandsbediening voor je apparaat. Om de verschillende handige drogerfuncties te gebruiken, verbind je de Samsung-droger met de SmartThings app op je smartphone.

Zorg ervoor dat je droger en smartphone zijn verbonden met een wifi-netwerk voordat je begint. Alle functies zijn beschikbaar via een wifi-verbinding. Vergeet ook niet om je Samsung-account en SmartThings-app met je droger te synchroniseren.

Samsung-droger met smartthings.

Tik op de drogerkaart en tik op de 3 puntjes rechtsboven in het scherm om de basisinstellingen te beheren.

• Instellingen: Hier kun je het energieverbruik controleren met de Energiemonitor.
  • Selecteer een land/locatie: Zoek en stel je land en locatie in.
  • Informatie: Je kunt het modelnummer, de informatie en het toesteltype hier zien.
  • HomeCare Wizard: Je kunt het weekrapport voor je droger controleren op de HomeCare Wizard. Je kunt het weekrapport voor je droger controleren op de HomeCare Wizard.
Basisinstellingen droger.

Navigeer door de functies van je SmartThings-droger

SmartThings zal je de beste manier voorstellen om je wasgoed en tijd te beheren.

Het is eenvoudig en gemakkelijk om een basis droogcyclus in te stellen. Volg de stappen hieronder. Je kut ook de basiscategorieën hieronder op het hoofdscherm zien.

• Droogniveau: Je kunt de soorten droogniveaus op het toestel instellen.
  • Droogtijd: De werkingstijd kan worden gewijzigd afhankelijk van de gekozen eindtijd.
  • Voorkom kreukels: De droger laat de trommel na afloop van de droogcyclus met tussenpozen draaien om kreukels te voorkomen.
  • Vochtigheidsalarm: Het zal je een waarschuwing sturen wanneer er vochtige doeken overblijven.
  • Mijn cycluslijst: Je kunt je eigen cycluslijst instellen op basis van de stof en het materiaal van de kleding. Ook zal het je het energieverbruik van elk type tonen.
  • Mijn favoriet: Je kunt cycli en opties met titels opslaan voor je eigen droogpatronen.
  • Auto cycluslink: Het zal automatisch de meest geschikte droogcyclus selecteren wanneer de wasmachine op dezelfde SmartThings-locatie is geregistreerd.
  • Blijf verbonden: Nadat je de Smart Control hebt ingeschakeld, kun je de droger op afstand bedienen, zelfs als de cyclus is afgelopen.
Droger smartthings basisinstelling. Droger smartthings basisinstelling.

Stap 1. Tik op de cirkel of tekst (bijv. Katoen) op het hoofdscherm.

Droger smartthings basisinstellingen 2. Droger smartthings basisinstellingen 2.

Stap 2. Selecteer de gewenste Cycluslijst voor je wasgoed en tik op OK.

Droger smartthings basisinstellingen 3. Droger smartthings basisinstellingen 3.

Stap 3. Stel het droogniveau in en tik op OK.

Droger smartthings basisinstellingen 4. Droger smartthings basisinstellingen 4.

Stap 4. Stel de gewenste droogtijd in en tik op OK.

Opmerking: Sommige namen van opties, zoals Cycli en Droogniveau, kunnen verschillen van de drogermodellen per land.

WASRECEPT zal de beste cyclus voor je ontdekken.

Droger wasrecept thuis. Droger wasrecept thuis.

Stap 1. Tik op het scherm op WASRECEPT.

Droogtype selecteren. Droogtype selecteren.

Stap 2. Selecteer je type wasgoed op het scherm en tik op VOLGENDE. Het zal je vragen om meer details over het geselecteerde item.

Droogniveau. Droogniveau.

Stap 3. Selecteer het Droogniveau en stel je voorkeur in voor Voorkomen kreukels. Tik dan op KRIJG RECEPT.

Aanbevolen cyclus. Aanbevolen cyclus.

Stap 4. Daarna zal WASRECEPT de beste droogcyclus voor je wasgoed aanbevelen. Als je het recept wilt gebruiken, tik je op Start op het scherm.

WASPLANNER zal de droogcyclus aanbevelen op basis van je insteltijd.

Smartthings wasplanner 1. Smartthings wasplanner 1.

Stap 1. Tik op de WASPLANNER op het scherm.

Smartthings wasplanner 2. Smartthings wasplanner 2.

Stap 2. Tik op de Eindtijd om de droogtijd in te stellen.

Smartthings wasplanner 3. Smartthings wasplanner 3.

Stap 3. Hier kun je de gewenste droogtijd instellen. Stel de tijd in en tik op Start.

Smartthings wasplanner 4. Smartthings wasplanner 4.

Stap 4. Je kunt een aanbevolen droogcyclus gebruiken op basis van tijd. Tik op het selectievakje (v) op de banner en selecteer VOLGENDE om te beginnen.

Opmerking: Geselecteerde opties kunnen niet worden gewijzigd terwijl het wasgoed wordt gereinigd. (Wijzigingen zullen in de volgende wassessie worden verwerkt)

Opmerking:

• Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.