Welke accessoires kun je gebruiken bij de Galaxy Note10 ?

Je Note10/Note10+ is op zich al geweldig, maar met de accessoires wordt je telefoon nog aantrekkelijker. Je kunt comfortabel naar muziek luisteren en je telefoon beschermen tegen krassen en vallen terwijl je telefoon er nog steeds stijlvol uitziet.

Vergeet niet het belangrijkste van je nieuwe telefoon, de S Pen! Dit geeft de Note10/Note10+ een voorsprong op andere telefoons. De pennen zijn verkrijgbaar in Aura White, Aura Black en Aura Blue. De kleur van je S-pen zal afhangen van de kleur van je Note10/Note10+. En vergeet niet dat deze nieuwe S Pen allerlei nieuwe functies en mogelijkheden heeft. Klik op S Pen om de details te bekijken.

Displaybeschermers zijn een must om je telefoon vrij te houden van vlekken en vingerafdrukken. Het kan ook verhinderen dat vuil in je telefoon binnendringt. De Note10/Note10+ wordt geleverd met een reeds aangebrachte displaybeschermer.

Opmerking: Gebruik alleen Samsung-gecertificeerde displaybeschermers.

Iedereen houdt ervan om een telefoonhoes te hebben die bij hun stijl past. Maar wist je dat sommigen echt kunnen schitteren - letterlijk? Samsung heeft led-telefoonhoesjes, waar kleine ledlampjes knipperen wanneer je een oproep, tekst of melding krijgt. Er zijn twee soorten: de led-portemonneehoesjes en de led-achterhoes.


Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de led-portemonneehoes vakken voor het opbergen van creditcards of andere items. Wanneer de frontflap van het hoesje gesloten is, zullen er ledlampjes en -symbolen verschijnen wanneer je een melding krijgt. Je kunt ze zelfs aanpassen op basis van wie er contact opneemt of welke meldingen je ontvangt.


Aan de andere kant heeft de led-achterhoes geen frontflap. Het ziet eruit als een gewoon hoesje, maar ledlampjes zullen op de achterkant van het hoesje knipperen wanneer je gesprekken of meldingen ontvangt. Bovendien, wanneer je je Note10+ met de voorkant naar beneden neerlegt, zullen de lichtjes van het led-achterhoesje vervagen als een lichtshow.

Note10 LED hoesje laat de tijd zien

Opmerking: NFC en Samsung Pay werken mogelijk niet als de leds op de hoesjes in gebruik zijn.

De Note10/Note10+ heeft een AKG-headset met een USB-C-aansluiting. Sluit de headset gewoon aan op de USB-C-poort van je telefoon - dezelfde poort die je gebruikt voor het opladen. Je kunt ook een Bluetooth-hoofdtelefoon gebruiken om de telefoon draadloos te gebruiken.

Note10 AKG hoofdtelefoon

Opmerking: Gebruik alleen Samsung-adapters en accessoires voor je telefoon. 

Let op: Oververhittingsproblemen of schade aan de headset kan ontstaan wanneer een lader en een headset tegelijkertijd worden aangesloten met behulp van een dubbele adapter.

Alle Note10+ modellen hebben veel opslagruimte voor apps, games, films en meer. Maar als je nog meer ruimte nodig hebt, zijn er meerdere opties beschikbaar. De Note10+ kan een microSD-kaart gebruiken om tot 1TB extra opslagruimte te krijgen. Je kunt de opslagruimte ook uitbreiden met behulp van cloud-diensten om een back-up te maken van de inhoud of deze op te slaan en er overal toegang toe te hebben.

Uitgebreide Note10 opslag

Bedankt voor je feedback!