Wat te doen als Bluetooth of Wi-Fi-verbinding onstabiel is op mijn Galaxy Z Flip?

In tegenstelling tot gewone smartphones is jouw Galaxy Z Flip speciaal ontworpen om te vouwen. Opgevouwen kun je het hele toestel in je handen houden, en dit kan invloed hebben op het bereik van Bluetooth, Wi-Fi en andere netwerken beïnvloeden.

Controleer eerst de volgende situaties

• Bevestig geen metalen stickers op het antennegebied (kant met coverscherm) van het toestel.
  • Bevestig geen toestelcover gemaakt met metalen materiaal op het toestel.
  • Het wordt aanbevolen dat de gebruiker het toestel gebruikt met de meegeleverde accessoires om direct contact met de antenne met de handen te voorkomen.

Controleer de connectiviteit en de netwerkinstellingen

Stap 1. Lanceer de Instellingen-app.

Stap 2. Tik op Verbindingen

Stap 3. Schakel de Bluetooth-schakelaar in om het te reactiveren.

Screenshots illustreren hoe je Bluetooth reactiveert.

Als je nog steeds verbindingsproblemen ondervindt, probeer dan het volgende om de netwerkinstellingen op je toestel te resetten.

Stap 1. Lanceer de Instellingen-app.

Stap 2. Tik op menu Algemeen Beheer.

Stap 3. Tik op het menu Reset.

Stap 4. Tik op het menu Netwerkin stellingen resetten.

Stap 5. Tik op de Instellingen resetten knop.

Let op: Wanneer je de netwerkinstellingen van je toestel reset, kun je geregistreerde informatie verliezen bij het uitvoeren van de reset.

Screenshot dat illustreert hoe de netwerkinstellingen in het toestel te resetten.