Maak kennis met de innovatieve nieuwe kenmerken van het 2020-model

2020 Samsung Smart TV combineert nieuwe technologieën en design om kijkers een innovatieve ervaring te bieden. De nieuwe functie Digital Butler stelt je in staat om al jouw apparaten en toestellen slim te bedienen en je kunt genieten van een rijker geluid met Q-Symphony door een soundbar aan te sluiten. Dankzij het Infinity Design met de licht gekantelde achterkant van het scherm, bieden de topmodellen Q900 en Q950 de beste beeldervaring.

Een overweldigende geluidservaring met Q-Symphony

Voorheen werd het tv-geluid automatisch uitgezet bij gebruik van de soundbar. Met Q-Symphony kan het tv-geluid en de soundbar tegelijkertijd gebruikt worden. Hierdoor kun je genieten van een rijker geluid dan ooit.

De tv analyseert de video- en audiosignalen en bepaalt welke luidsprekers worden gebruikt. De technologie werkt met kunstmatige intelligentie (AI) om de samenwerking tussen de luidsprekers te bepalen.

vergelijking van Q-Symphony aan en uit

Let op:

• Alleen beschikbaar vanaf het Q80T model (behalve Q80 49" model) en vanaf de Q60T soundbar-model in 2020.
  • Alleen beschikbaar voor HDMI (ARC) of optische aansluiting.

Zorg ervoor dat de soundbar is ingeschakeld. Maak vervolgens verbinding met je soundbar in het menu Geluidsuitvoer.

Bij aansluiting op de soundbar wordt het geluid automatisch gelijktijdig door de tv en de soundbar weergegeven.

Stap 1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening van de tv en selecteer vervolgens Instellingen.

soundbarmenu

Stap 2. Selecteer het menu Geluid en kies vervolgens Geluidsuitvoer.

keuzemenu voor geluid

Stap 3. Zoek en selecteer de soundbar die je wilt aansluiten voor Q-Symphony (bijv. TV + Soundbar [apparaatnaam])

selectie van de soundbar

Let op: Deze afbeelding is slechts een voorbeeld in het Engels, maar is beschikbaar in de taal van jouw land.

Ervaar het 2020 Tilt back-design

Het Samsung topmodel biedt niet alleen betere prestaties, maar ook een bijzonder indrukwekkend ontwerp. De 8K Q900 / 950 tv's zijn de eerste Samsung-tv's met het Infinity Design-concept. Een van de nieuwe ontwerpkenmerken is de achterwaartse kanteling van 3,5 graden bij gebruik van de meegeleverde standaard. De tv staat daarmee in een optimale kijkhoek wanneer het grote scherm in een relatief lage positie is geïnstalleerd.

Opmerking: Tilt-back ontwerp is alleen beschikbaar op de Q900 / 950-serie in 2020.

Ontwerpkenmerken voor maximale concentratie

Het gekantelde ontwerp werd niet alleen toegepast voor de beste resolutie, maar ook voor de optimale kijkhoek van het grote scherm, waardoor het mogelijk was om de concentratie van het scherm te maximaliseren. Onderstaande foto is van een gekantelde tv en laat de voordelen zien. De ogen van de kijker staan op 90 graden van het scherm.

hoek van het gekantelde scherm

Probeer niet om de tv-kanteling aan te passen

De Q900/950 serie is ontworpen met een lichte kanteling naar achteren, waarbij de bovenkant van het scherm verder naar achteren staat dan de onderkant. Het is het concept van het product.

De kanteling is niet instelbaar.

Probeer dit niet te corrigeren of te nivelleren met voorwerpen onder de tv-basis, omdat dit gevaarlijk kan zijn en de tv onstabiel kan maken.

gekanteld scherm, veiligheid