YouTube op je Smart TV

Zet YouTube op je Smart TV

Kijk gezellig samen met familie en vrienden naar YouTube op je TV. Je geniet zoveel meer van YouTube als je op een Samsung Smart TV op een groot scherm kijkt.

Een gezin kijkt YouTube op de Samsung Smart TV in de woonkamer. De 3D-animatie met de bij wordt gestreamd via de YouTube-app op de Smart TV.

Ervaar YouTube
op een nieuwe manier

Ga helemaal op in YouTube-video's

Duik in al je favoriete YouTube-video's op het grote scherm met een Samsung Smart TV. Ervaar de spanning van extreme sporten tot aan de nieuwste muziekvideo's.

4 mensen kijken YouTube-video's van hoge kwaliteit op de Samsung Smart TV in de woonkamer. Een skydiving-video met het 4K-logo wordt gestreamd via de YouTube-app op de Smart TV.

Relax en geniet van YouTube

Stap in de wereld van YouTube en kijk de video's op het grote TV-scherm. Je hoeft niet te klikken of te zoeken na elke video. Druk op afspelen en YouTube streamt de video's continu.

Een serie via de YouTube-app op de Samsung Smart TV kijken. Een stel heeft net een aflevering van een dramaserie op de Smart TV gezien en er verschijnt een miniatuurafbeelding van de volgende aflevering aan de rechterkant van het scherm.
Als je via de YouTube-app een dramaserie op je Samsung Smart TV kijkt, hoef je alleen maar op afspelen te drukken. YouTube streamt de video's continu.

De beste manier om samen te kijken

Bekijk die video die viral is gegaan en die je absoluut moet zien met je hele familie of leer samen iets nieuws lekker ontspannen op de bank.

Kinderen kijken naar een video met wetenschappelijke experimenten voor kinderen. Achter hen is hun moeder bezig met het bereiden van een salade aan het kookeiland. De video wordt gestreamd via de YouTube-app op de Samsung Smart TV.

Gemakkelijk te gebruiken op je Smart TV

Duik er helemaal in

Je YouTube-kanalen hoef je maar aan te klikken met de Smart Hub. Verbinden doe je in een handomdraai, je krijgt aanbevelingen en je kunt meteen in je favoriete kanaal of content duiken.

Als je naar de YouTube-app gaat via de Smart Hub op je Samsung Smart TV worden er aanbevolen video's getoond, net zoals op je pc of smartphone.

Gesproken zoekopdracht

Vind de video's waarnaar je op zoek bent met de stembesturingsfunctie op de One Remote Control. Vraag om de YouTube-app te openen en vraag naar de video die je wilt zien.

Met de spraakbesturingsfunctie op de One Remote Control van Samsung Smart TV kun je gesproken zoekopdrachten geven, zoals ''Zoek op YouTube hoe je ratatouille maakt''.

YouTube streamen van je smartphone naar je TV

Zoek in de YouTube-app op je smartphone de video op die je wilt zien en stuur die dan met één tik door naar je TV. Je Smart TV streamt de video zelfs als je andere apps op je smartphone opent.

Het proces van een YouTube-video casten van een smartphone naar de Samsung Smart TV. Met de Cast-knop bovenin rechts van de YouTube-app op je smartphone stream je YouTube-video's van je smartphone naar je Smart TV.
Met één keer tikken stuur je de video die je aan het kijken bent van de YouTube-app op je smartphone naar je TV.

YouTube-account activeren

Meld je aan voor YouTube voor een gepersonaliseerde beleving.1
Volg onderstaande stappen om je aan te melden op YouTube op je Samsung Smart TV:

Ontdek hoe je YouTube activeert op een Samsung Smart TV. Stap 1 is om de YouTube-app te openen op de Smart TV.
Ontdek hoe je YouTube activeert op een Samsung Smart TV. Stap 2 is je aanmelden op je YouTube-account via de accountpagina van de YouTube-app op de Smart TV.
Ontdek hoe je YouTube activeert op een Samsung Smart TV. Stap 3 is om via je smartphone of pc naar de opgegeven website te gaan en de YouTube-activeringscode in te voeren die wordt gegeven door de YouTube-app op de Smart TV.

Stap 1: Open de YouTube-app op je TV.
Stap 2: Gebruik je afstandsbediening om het pictogram van ''Aanmelden'' te selecteren. Selecteer ''Aanmelden"
Stap 3. Ga op je smartphone of pc naar youtube.com/activate en voer de activeringscode in wanneer daarom wordt gevraagd.

Ontdek hoe je YouTube activeert op een Samsung Smart TV. Stap 4 is de algemene voorwaarden van YouTube accepteren op je smartphone of pc.
Ontdek hoe je YouTube activeert op een Samsung Smart TV. Stap 5 is het aanmeldproces afronden op de Smart TV.
Ontdek hoe je YouTube activeert op een Samsung Smart TV. De zesde en laatste stap is genieten van de video's op je Smart TV. Een welkomstbericht met je persoonlijke pictogram verschijnt in de hoek om aan te geven dat je je succesvol hebt aangemeld.

Stap 4: Klik op ''Toestaan'' om de algemene voorwaarden van YouTube te accepteren.*
Stap 5: Als je het aanmeldproces hebt afgerond, zie je het bevestigingsscherm in de app.
Stap 6: Geniet van je favoriete video's op het grote scherm.

*Als je meerdere accounts hebt, moet je er een selecteren.