Zet YouTube op je Smart TV

Kijk gezellig samen met familie en vrienden naar YouTube op je TV. Je geniet zoveel meer van YouTube als je op een Samsung Smart TV op een groot scherm kijkt.

Ervaar YouTube
op een nieuwe manier

Ga helemaal op in
YouTube-video's

Duik in al je favoriete YouTube-video's op het grote scherm met een Samsung Smart TV. Ervaar de spanning van extreme sporten tot aan de nieuwste muziekvideo's.

4 mensen kijken YouTube-video's van hoge kwaliteit op de Samsung Smart TV in de woonkamer. Een skydiving-video met het 4K-logo wordt gestreamd via de YouTube-app op de Smart TV. 4 mensen kijken YouTube-video's van hoge kwaliteit op de Samsung Smart TV in de woonkamer. Een skydiving-video met het 4K-logo wordt gestreamd via de YouTube-app op de Smart TV.

Relax en geniet van
YouTube

Stap in de wereld van YouTube en kijk de video's op het grote TV-scherm. Je hoeft niet te klikken of te zoeken na elke video. Druk op afspelen en YouTube streamt de video's continu.

De beste manier om
samen te kijken

Bekijk die video die viral is gegaan en die je absoluut moet zien met je hele familie of leer samen iets nieuws lekker ontspannen op de bank.

Kinderen kijken naar een video met wetenschappelijke experimenten voor kinderen. Achter hen is hun moeder bezig met het bereiden van een salade aan het kookeiland. De video wordt gestreamd via de YouTube-app op de Samsung Smart TV. Kinderen kijken naar een video met wetenschappelijke experimenten voor kinderen. Achter hen is hun moeder bezig met het bereiden van een salade aan het kookeiland. De video wordt gestreamd via de YouTube-app op de Samsung Smart TV.

Gemakkelijk te gebruiken op je
Smart TV

Duik er helemaal in

Je YouTube-kanalen hoef je maar aan te klikken met de Smart Hub. Verbinden doe je in een handomdraai, je krijgt aanbevelingen en je kunt meteen in je favoriete kanaal of content duiken.

Als je naar de YouTube-app gaat via de Smart Hub op je Samsung Smart TV worden er aanbevolen video's getoond, net zoals op je pc of smartphone. Als je naar de YouTube-app gaat via de Smart Hub op je Samsung Smart TV worden er aanbevolen video's getoond, net zoals op je pc of smartphone.

Gesproken
zoekopdracht

Vind de video's waarnaar je op zoek bent met de stembesturingsfunctie op de One Remote Control. Vraag om de YouTube-app te openen en vraag naar de video die je wilt zien.

Met de spraakbesturingsfunctie op de One Remote Control van Samsung Smart TV kun je gesproken zoekopdrachten geven, zoals ''Zoek op YouTube hoe je ratatouille maakt''. Met de spraakbesturingsfunctie op de One Remote Control van Samsung Smart TV kun je gesproken zoekopdrachten geven, zoals ''Zoek op YouTube hoe je ratatouille maakt''.

YouTube streamen
van je smartphone
naar je TV

Zoek in de YouTube-app op je smartphone de video op die je wilt zien en stuur die dan met één tik door naar je TV. Je Smart TV streamt de video zelfs als je andere apps op je smartphone opent.

YouTube-account activeren

Meld je aan voor YouTube voor een gepersonaliseerde beleving.1
Volg onderstaande stappen om je aan te melden op YouTube op je Samsung Smart TV:

Stap 1: Open de YouTube-app op je TV.
Stap 2: Gebruik je afstandsbediening om het pictogram van ''Aanmelden'' te selecteren. Selecteer ''Aanmelden"
Stap 3. Ga op je smartphone of pc naar youtube.com/activate en voer de activeringscode in wanneer daarom wordt gevraagd.

Stap 4: Klik op ''Toestaan'' om de algemene voorwaarden van YouTube te accepteren.*
Stap 5: Als je het aanmeldproces hebt afgerond, zie je het bevestigingsscherm in de app.
Stap 6: Geniet van je favoriete video's op het grote scherm.

*Als je meerdere accounts hebt, moet je er een selecteren.

*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is slechts bedoeld ter illustratie.

*Beschikbare diensten en functies op de Smart TV en de GUI (Graphic User Interface) kunnen variëren afhankelijk van regio en/of model.

*Gebruikers moeten voor gebruik akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Smart Hub.

*Compatibel besturingssysteem (OS) of app vereist.

*Vorm van de TV of afstandsbediening kan verschillen afhankelijk van model en/of regio.

*GUI (Graphic User Interface), ontwerp, functies en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

*Gebruikers moeten akkoord gaan met de algemene voorwaarden van YouTube.

*Deze dienst wordt verstrekt door YouTube en kan te allen tijde worden beëindigd.

1. Voor sommige features kan een Google-account vereist zijn.