Steam Link op TV

Speel Steam-games
op je Smart TV

Haal alles uit je Steam-game op je Samsung Smart TV.
Ontdek hoe je favoriete Steam-game eruit ziet op het grote scherm.

Beeld van lagen tegels, met op elke tegel een ander Steam-game, waaronder Rocket League®, Pro Cycling Manager 2018, Portal 2 en Trackmania² Lagoon.

Geef je Steam-game
een extra dimensie

Ga er helemaal
in op

Nu kan iedereen genieten van de meeslepende actie op het grote scherm. Deel je grote TV-scherm met je vrienden en ga samen helemaal op in het spel.

Een man en zijn dochter spelen een Steam-game op de Samsung Smart TV. De game wordt gestreamd via Samsung Steam Link.

Uitstekende verbinding

Verbind je pc en Smart TV met je thuisnetwerk en je bent er helemaal klaar voor. Nu kan iedereen genieten van de mooie weergave en opgaan in het spel.

*Voor de beste prestaties wordt een bekabelde netwerkverbinding ten zeerste aanbevolen.
Samsung Smart TV gekoppeld aan de Steam Link-app met een opgeruimde, lege entertainmentplank om te laten zien dat er geen extra hardware en snoertjes nodig zijn voor het verbinden van de Smart TV met Steam.

Meteen spelen

Als je de Steam Link-app op je Smart TV downloadt kun je meteen gaan spelen. Geen gedoe met extra hardware kopen en instellen. Met één app heb je toegang tot al je games.

Beeld van iemand die een videogame speelt op een Samsung Smart TV in de woonkamer. 7 pictogrammen staan voor de 7 stappen die eerder nodig waren om een Steam-game te spelen: Zoeken, Vergelijken, Betaling, Levering, Uitpakken, Installeren en Spelen.
Iemand speelt een game op de Smart TV. Zonder de Steam Link-app zijn er 7 stappen nodig om van het het spel te genieten: Zoeken, Vergelijken, Betalen, Leveren, Uitpakken, Installeren en Spelen, maar met de Steam Link-app zijn er maar 3 stappen nodig: Zoeken, Installeren en Spelen.

Steam Link instellen op je TV

Ontdek hoe je Steam Link kunt instellen en gebruiken op een Samsung Smart TV. Stap 1 is om de Steam Link-app te downloaden op de Smart TV.
Ontdek hoe je Steam Link kunt instellen en gebruiken op een Samsung Smart TV. Stap 2 is om de pc op hetzelfde netwerk als de Smart TV te zoeken.
Ontdek hoe je Steam Link kunt instellen en gebruiken op een Samsung Smart TV. Stap 3 is om de pincode in te voeren die op TV verschijnt.

Stap 1: Download de Steam Link-app uit Samsung Apps en installeer.*
Stap 2: Zoek naar de pc in hetzelfde netwerk.
Stap 3: Selecteer je pc en voer de pincode van je Smart TV in het pop-upvenster in van je pc.

Ontdek hoe je Steam Link kunt instellen en gebruiken op een Samsung Smart TV. Stap 4 is toegang tot de Library vanuit de hoofdpagina van Steam Link.
Ontdek hoe je Steam Link kunt instellen en gebruiken op een Samsung Smart TV. Stap 5 is een spel uit de Library selecteren.
Ontdek hoe je Steam Link kunt instellen en gebruiken op een Samsung Smart TV. De zesde en laatste stap is genieten van de game.

Stap 4: Ga op je TV-scherm via de hoofdpagina van Steam Link naar Library.
Stap 5: Selecteer een game.**
Stap 6: Start je game!

*Ga naar de gamecategorie of zoek op Steam Link als de Steam Link-app niet op het eerste scherm verschijnt.
**Je moet op je pc via je Steam-account zijn ingelogd.