Sådan tilsluttes en Soundbar til tv'et via Bluetooth

Selvom tv'et har sine egne interne højttalere, kan eksterne højttalere producere bedre lyd. Derfor bruger folk et Soundbar og hjemmebiografsystem. Tilslut din eksterne lydenhed, og nyd bedre lyd.

Tilslut din Soundbar via Bluetooth

En Bluetooth-forbindelse giver ikke den samme lydkvalitet som HDMI, men den er blevet elsket på grund af dens fordel ved at være trådløs. Den største udfordring med Bluetooth er, at forbindelsen kan være ustabil på grund af eksterne faktorer som strømafbrydelse eller andre elektriske enheder. Følg trinene nedenfor for at forbinde dine eksterne højttalere via Bluetooth.

Trin 1. Tryk på Hjem-knappen på din fjernbetjening for at åbne Smart Hub, og vælg derefter Indstillinger.

Indstillingsmenu for hjem

Trin 2. Gå til lydindstillinger, og vælg lydoutput.

Lydoutput-menu

Trin 3. Vælg listen over Bluetooth-højttalere.

Liste over Bluetooth-højttalere

Trin 4. Vælg din Bluetooth-højttaler, og vælg derefter Par og tilslut.

Bluetooth par og tilslut

Bemærk: Når parringen er afsluttet, vises en pop op-boks, der bekræfter, at Bluetooth-højttaleren er tilsluttet.

Fejlfinding af Bluetooth-tilslutningsproblemet

Metode 1: Frakobl netledningen til den eksterne højttaler, og tilslut igen.

Metode 2: Slet hver højttaler fra listen over Bluetooth-højttalere på tv'et, og find din Bluetooth-højttaler igen, og opret forbindelse igen.

(Tv-startmenu > Indstillinger > Lyd > Lydoutput > Bluetooth-højttalerliste)

Fejlfinding af lyd afspilles samtidigt på begge højttalere

Når du ser tv ved at forbinde soundbar med Bluetooth, når lyden afspilles samtidigt fra soundbar og den interne højttaler på tv'et, kan du justere lydoutputtet som følger.

Trin 1. Tryk på Hjem-knappen på din fjernbetjening for at åbne Smart Hub, og vælg derefter Indstillinger.

Trin 2. Vælg Tilgængelighed i menuen Generelt.

Multi Output Audio

Trin 3. Vælg Multi-output Audio, og tryk på enter for at deaktivere.

Multi Output Audio

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menu er kun en prøve på engelsk - de er også tilgængelige på dit lands sprog.