NQ50K Furrë e integruar Combo

NQ50K Furrë e integruar Combo

NQ50K3530BG/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mëyrë të barabartë

Gatimi i kombinuar përfshin një furrë me mikrovalë “përzierëse” që gatuan ushqim shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Paraqet gjithashtu disa sisteme të nxehjes, përfshirë një konveksion që ndihmohet nga ventilatori që qarkullon nxehtësi barabar dhe grillat shtojnë kërcin.

Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mëyrë të barabartë Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mëyrë të barabartë

Mbylleni derën me siguri

Një derë me menteshën e Para-ndalimit (niveli 1) siguron që dera të mund të mbyllet pa zhurmë dhe me siguri. Ndalon automatikisht në nivelin e paracaktuar, në mënyrë që të mos mbyllet shumë shpejt dhe të krijojë një zhurmë të madhe ose të shkaktojë derdhje ose aksidente.

Mbylleni derën me siguri Mbylleni derën me siguri

Heq lehtësisht njollat e vështira

Pastrimi me avull ju lejon të tresni dhe të hiqni me lehtësi njollat e vështira në hapësirën e furrës. Thjesht mbushni kupën brenda furrës me ujë dhe ajo shpejt e mbush hapësirën, në mënyrë që mbeturinat të mund të fshihen.

Heq lehtësisht njollat e vështira Heq lehtësisht njollat e vështira

Gatuani më shumë dhe pjata më të mëdha

Ka një kapacitet masiv prej 50 litrash, kështu që mund të gatuani mjaft më shumë ose ushqime më të mëdha. Mund të përgatisni disa ushqime në të njëjtën kohë, si tabaka me biskota ose të vendosni lehtësisht gjëra të mëdha, si një rosto të madhe ose gjeldet të festave.

Gatuani më shumë dhe pjata më të mëdha Gatuani më shumë dhe pjata më të mëdha

E harmonizuar në mënyrë të përsosur dhe dizajn elegant

Në mënyrë të përsosur plotëson dhe i përshtatet furrës së re 24’ të Samsung për të krijuar një pamje me të vërtetë të harmonizuar dhe premium.

E harmonizuar në mënyrë të përsosur dhe dizajn elegant E harmonizuar në mënyrë të përsosur dhe dizajn elegant

Specifikimet

  • Jashtë (GjxLxTh) 595 x 454.2 x 570
  • Kapaciteti i përdorshëm 50 L
  • Pesha (neto) 38.4

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.