AIRVECTION Furrë inkaso me dy ventilatorë, 68 L

AIRVECTION Furrë inkaso me dy ventilatorë, 68 L

NV70K1340BS/OL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Dy ventilatorë. Për shpejtësi & eficencë të dyfishtë.

Ventilatorët e dyfishtë rrotullohen në drejtime të kundërta për ta përhapur nxehtësinë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë furrën, kështu të gjitha ushqimet tuaja do të gatuhen me të njëjtën temperaturë dhe shpejtësi. Furra arrin temperaturën e caktuar më shpejt dhe është më eficente në energji.

Pastrim i lehtë me sistem katalitik

Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen pastër të furrës. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, përthith yndyrën e krijuar nga spërkatjet gjatë pjekjes dhe në temperatura të larta çdo mbetje oksidohet.

Gatuan më shumë & tava të mëdha

Një kapacitet masiv prej 68 litrash krijon më shumë fleksibilitet. Ju mund të gatuani disa tava njëkohësisht, për drekat familjare apo festat, p.sh. tavë me biskota ose tavë me patate, apo të piqni brenda një tavë të madhe, si p.sh. gjel deti apo kec.

Eficencë mahnitëse në energji që ju kursen para

Është projektuar për të ofruar eficencë të jashtëzakonshme të klasit A, megjithëse ka një hapësirë shumë të madhe furre. Duke e bërë shtëpinë tuaj më efikase në energji, ndihmon në reduktimin e faturave të energjisë elektrike dhe në kursimin e parave.

Specifikimet

 • Konveksion 1700 W
 • Kapaciteti i përdorshëm 68 L
 • Jashtë (GjxLxTh) 595x595x566mm
 • Pesha (neto) 32,6 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.