Galaxy SmartTag

EI-T5300BBEGEU

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Bëni tag, Gjejeni, Merreni lehtë

Bëni tag, Gjejeni, Merreni lehtë Bëni tag, Gjejeni, Merreni lehtë

1. Bëni tag

Ju duhet që të mbani nën monitorim diçka? Vendosini gjërave të çmuara të jetës një Galaxy SmartTag

1. Bëni tag 1. Bëni tag

2. Gjejeni

Nëse keni humbur diçka, thjesht hapni aplikacionin dhe shikoni ku kanë qenë për herë të fundit. Gjetja e hapave tuaj është e thjeshtë

2. Gjejeni: 2. Gjejeni:

3. Merreni lehtë

Ja ku është! Falë Galaxy SmartTags, gjetja e gjërave të humbura është inteligjente dhe e thjeshtë.

3. Merreni lehtë 3. Merreni lehtë
  • * Rripi, shiriti i dyanshëm, etiketat e emrave shiten veç dhe nuk vijnë me pajisjen.

Gjetja e gjërave të rëndësishme në jetën tuaj

SmartTags* me Bluetooth u bashkohet me lehtësi çelësave, çantave madje edhe kafshëve të familjes. Nëse mendoni se artikulli i humbur është në afërsi, por nuk e gjeni dot, shtypni butonin e ziles në celular dhe ndiqni tingullin e ziles që ju thërret me volumin që caktoni ju.

Gjetja e gjërave të rëndësishme në jetën tuaj Gjetja e gjërave të rëndësishme në jetën tuaj

* Galaxy SmartTags kanë rreze Bluetooth-i prej 120 m pa pengesa. Performanca reale mund të variojë sipas kushteve të mjedisit ku ato përdoren.

Gjejini gjërat tuaja nga larg

Artikulli i etiketuar është jashtë rrezes? Nuk ka problem! Edhe kur është jashtë rrezes, Galaxy Find Network* mund të përdorë të dhënat e skanuara për ta gjetur atë për ty në mënyrë private. Dhe është e lehtë që të lëvizni nëpër historikun e vendeve ku ka qenë artikulli i etiketuar për ta gjurmuar sërish. Ju mund të përdorni gjithashtu edhe pajisje të tjera që zotëroni për të lokalizuar sendet tuaja.

Gjejini gjërat tuaja nga larg Gjejini gjërat tuaja nga larg

* Kjo veçori është e disponueshme vetëm me pajisjet Galaxy.

Prakticitet me një klikim për shtëpinë tuaj inteligjente

Me SmartTags, shtëpia juaj inteligjente bëhet shumë më praktike. SmartTags mund të kontrollojnë pajisje të ndryshme IoT me vetëm një klikim të butonit, prandaj ju mund t'i ndizni dritat e shtëpisë edhe përpara se të hyni brenda.

Prakticitet me një klikim për shtëpinë tuaj inteligjente Prakticitet me një klikim për shtëpinë tuaj inteligjente

* Që karakteristikat të funksionojnë, pajisjet IoT duhet të regjistrohen brenda aplikacionit. ** Veçoria e butonit në SmartTags nuk funksionon pa u lidhur me pajisjen celulare të përdoruesit.*** Produktet IoT shiten veç. **** Pajisjet e përputhshme në aplikacionin SmartThings mund të kontrollohen në faqen e internetit e SmartThings në www.samsung.com/smartthings

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.