Lavatriçe Samsung QuickDrive

Një video që thekson veçoritë e përgjithshme të lavatriçes QuickDrive.
  • Performancë në larje dhe efikasitet në energji
  • Kujdes delikat për rrobat
  • Qëndrueshmëri dhe besueshmëri

Gjysmën e kohës për larjen dhe, dyfishin e kohës për veten me lavatriçen Samsung QuickDrive™

Samsung lavatriçe QuickDrive

* Testuar në WW8800M krahasuar me modelin Samsung WW8500K. Kursen 50% të kohës me Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin eCotton me performancë në larje brenda ±2%. Kursen 20% energji në Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) dhe ciklin Super Speed (40℃, ngarkesë 5 kg), bazuar në të dhënat e Intertek.
* Qëndrueshmëria e konfirmuar (ose e verifikuar) nga Rostest
* Deri në 50% reduktim të ciklit të larjes pa kompromentuar kujdesin për rrobat, e vërtetuar nga Hohenstein
* 10 vjet qëndrueshmëri të konfirmuara (ose të certifikuara) nga SLG

Gjysma e kohës së larjes*

Lavatriçja QuickDrive™ redukton kohën e larjes me 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%, e gjitha pa kompromentuar performancën në larje.* Q-Drum™ ka një kazan kryesor dhe një pllakëz të pasme që rrotullohen në mënyrë të pavarur, duke siguruar lëvizje dinamike të rrobave, të fuqizuar nga forca të dyfishta. Rezultati është një larje e shpejtë dhe e fuqishme, por njëkohësisht shumë delikate.*

* Testuar në WW8800M krahasuar me modelin tradicional të Samsung WW8500K. Kursen 50% energji në ciklin Cotton 40℃ gjysmë ngarkesë dhe eCotton dhe 20% energji në ciklin Cotton 40℃ gjysmë ngarkesë, Super Speed 40℃ ngarkesë 5 kg, bazuar në të dhënat e Intertek.

Samsung lavatriçe QuickDrive - Kazan

* Testuar në WW8800M krahasuar me modelin tradicional të Samsung WW8500K. Kursen 50% energji në ciklin Cotton 40℃ gjysmë ngarkesë dhe eCotton dhe 20% energji në ciklin Cotton 40℃ gjysmë ngarkesë, Super Speed 40℃ ngarkesë 5 kg, bazuar në të dhënat e Intertek.

Shtoni çdo artikull*, në çdo kohë**

Dera AddWash™ ju lejon të shtoni me lehtësi dhe shpejtësi rrobat e harruara pasi të ketë filluar tashmë cikli i larjes**

* Mund të shtohen vetëm artikuj pëlhure, rroba, detergjent dhe zbutës.
** Dera AddWash™ hapet vetëm kur temperatura e kazanit është nën 50°C.

Një imazh që tregon një përdorues që fut një palë xhinse në pajisjen <span class='feature-desc-link'><a href='http://www.samsung.com/al/washing-machines/'>QuickDrive™</a></span>.

Flluska të fuqishme

Teknologjia EcoBubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht ngjyrën dhe teksturën dhe duke kursyer energji**.

Një imazh që shfaq flluska në sipërfaqen e kazanit të pajisjes.

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40°C pa EcoBubble™ (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë.
** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, duke krahasuar një zgjidhje me detergjent normal dhe teknologjinë e flluskave pa veprim mekanik.