Galaxy A72

SM-A725FZKDEUC

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

 • Galaxy A72 i parë nga përpara. Një skenë e një burri që qëndron në plazh në perëndim të diellit. “Ndriçimi 800 nits”, “Eye Comfort Shield”, me logon e SGS dhe Real Smooth.
  Ekrani
 • Galaxy A72 në regjim horizontal. Në ekran është një skenë me njerëz në një festë dhe zgjerohet jashtë ekranit. Imazhi brenda është më i ndritshëm dhe më i detajuar, duke demonstruar OIS.
  OIS
 • Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, i parë nga pjesa e pasme me ujë që spërkat rreth tij.
  IP67
 • Galaxy A72 në regjim horizontal dhe një horizont i qytetit në perëndimin e diellit në ekran. Mbi telefon është gjysmë rrethi që tregon rrugën e diellit gjatë ditës, me ikonat e një dielli që ngrihet, diellin që shkëlqen dhe një hënë, për të përshkruar lindjen e diellit, mesditën dhe natën. Teksti thotë “5000 mAh (tipike)”.
  Bateria
Dy telefona Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, të hapur si erashkë. Një shihet nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme. Një shihet nga pjesa e përparme dhe në ekran është një kolazh i kokës së një gruaje, dikush duke zhytur një pallto të verdhë dhe një person tjetër duke kërcyer, me fjalën “Awesome”. Uji spërkat telefonat. Dy telefona Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, të hapur si erashkë. Një shihet nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme. Një shihet nga pjesa e përparme dhe në ekran është një kolazh i kokës së një gruaje, dikush duke zhytur një pallto të verdhë dhe një person tjetër duke kërcyer, me fjalën “Awesome”. Uji spërkat telefonat.

*Foto e simuluar. **Disponueshmëria e ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular. ***Galaxy A72 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

Ekrani i Awesome, lëvizje vërtet e qetë

Rriteni pamjen tuaj me ekranin gjithëpërfshirës 6,7 inç Infinity-O. Një ekran FHD+ Super AMOLED, arrin 800 nits1 për qartësi edhe në dritën e fortë të diellit. Plus, Eye Comfort Shield2 ul dritën blu dhe Real Smooth e mban pamjen të qetë, pavarësisht nëse jeni duke luajtur lojë ose duke naviguar.

Galaxy A72 i parë nga përpara. Një skenë e një burri që qëndron në plazh në perëndim të diellit. “Ndriçimi 800 nits”, “Eye Comfort Shield”, me logon e SGS dhe Real Smooth. Galaxy A72 i parë nga përpara. Një skenë e një burri që qëndron në plazh në perëndim të diellit. “Ndriçimi 800 nits”, “Eye Comfort Shield”, me logon e SGS dhe Real Smooth.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,7” në drejtkëndësh të plotë dhe 6,6"" duke marrë parasysh këndet e rrumbullakëta. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe vrimës së kamerës. 1. Në rast se shkëlqimi adaptiv është vendosur “On” në cilësim. Kur ekrani ekspozohet në mbi 20 000 luks siç njihet nga sensori i ndriçimit të telefonit, të tilla si në ambiente me shumë dritë ambienti ose rrezet e drejtpërdrejta të diellit, ai mund të rritet deri në 800 nit ndriçim. Vlerat e shkëlqimit të matura nga sensori mund të ndryshojnë në varësi të këndit të dritës. 2. Ekrani i Galaxy A72 (SM-A725) mori Eye Care Certification nga SGS bazuar në aftësinë e tij për të reduktuar efektet e dëmshme të dritës blu. Ky certifikim mund të gjendet në https://www.sgs.com.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A72. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

1. Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 1. Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A72. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

2. Galaxy A72 në ngjyrë E zezë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 2. Galaxy A72 në ngjyrë E zezë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A72. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

3. Galaxy A72 në ngjyrë E bardhë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 3. Galaxy A72 në ngjyrë E bardhë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A72. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

4.Galaxy A72 në ngjyrë Blu, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 4.Galaxy A72 në ngjyrë Blu, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.
 • *Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Kamera e Awesome, gjithmonë e mprehtë dhe e qëndrueshme

Fotografoni me rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore 64 MP me OIS për fotografi të pastra dhe të qarta gjatë gjithë ditës. Zgjeroni këndin e shikimit me Kamerën Ultra Wide. Dhe zmadhoni në distanca të reja me zmadhim optik 3x dhe Space Zoom 30X në Kamera Telefopho me OIS.

Një pamje e pasme e kamerës së përparuar Quad në modelin ngjyrë Lejla, që tregon kamerën Telephoto OIS F2.4 8 MP, kamerën kryesore IOS F1.8 64 MP, kamerën Ultra Wide F2.2 12 MP dhe Kamerën Macro F2.4 5 MP. Një pamje e pasme e kamerës së përparuar Quad në modelin ngjyrë Lejla, që tregon kamerën Telephoto OIS F2.4 8 MP, kamerën kryesore IOS F1.8 64 MP, kamerën Ultra Wide F2.2 12 MP dhe Kamerën Macro F2.4 5 MP.

*OIS: Optical Image Stabilization **30X Space Zoom përfshin zmadhimin dixhital, që mund të shkaktojë ulje të vogël të cilësisë së imazhit.

Kapni detaje edhe në dritë të dobët me OIS

U thoni lamtumirë fotove dhe videove të paqarta. OIS (Optical Image Stabilization) ndihmon në stabilizimin e shkrepjeve tuaja për ta mbajtur lëvizjen të qetë dhe fotografitë të freskëta - edhe kur ka ndriçim të dobët. Kamera tërheq më shumë dritë për të ndriçuar fotografitë tuaja në ndriçim të ulët.

Galaxy A72 në regjim horizontal. Në ekran është një skenë me njerëz në një festë dhe zgjerohet jashtë ekranit. Imazhi brenda është më i ndritshëm dhe më i detajuar, duke demonstruar OIS. Galaxy A72 në regjim horizontal. Në ekran është një skenë me njerëz në një festë dhe zgjerohet jashtë ekranit. Imazhi brenda është më i ndritshëm dhe më i detajuar, duke demonstruar OIS.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Fotografi me cilësi profesioniste nga tre perspektiva

Filloni me kamerën Ultra Wide 12 MP dhe zgjerojeni fushën e pamjes si të syrit të njeriut 123˚ për shkrepje që regjistrojnë vërtet gjithçka. Shkurtoni pamjet me kamerën Wide Angle 64 MP ose zmadhojeni për pamje të bukura nga afër me zmadhimin optik 3x të kamerës Telephoto 8 MP.

1. Një grua që vështron në distancë me këmbën e saj në një shkëmb dhe me male në sfond, duke treguar që A72 mund të kapë një imazh më të gjerë me Kamerën Ultra Wide. 1. Një grua që vështron në distancë me këmbën e saj në një shkëmb dhe me male në sfond, duke treguar që A72 mund të kapë një imazh më të gjerë me Kamerën Ultra Wide.

Fotografi me cilësi profesioniste nga tre perspektiva

Filloni me kamerën Ultra Wide 12 MP dhe zgjerojeni fushën e pamjes si të syrit të njeriut 123˚ për shkrepje që regjistrojnë vërtet gjithçka. Shkurtoni pamjet me kamerën Wide Angle 64 MP ose zmadhojeni për pamje të bukura nga afër me zmadhimin optik 3x të kamerës Telephoto 8 MP.

2. Një grua që vështron në distancë me këmbën e saj në një shkëmb dhe më pak pjesë me male në sfond, duke treguar që A72 mund të kapë një imazh të gjerë me Kamerën Wide. 2. Një grua që vështron në distancë me këmbën e saj në një shkëmb dhe më pak pjesë me male në sfond, duke treguar që A72 mund të kapë një imazh të gjerë me Kamerën Wide.

Fotografi me cilësi profesioniste nga tre perspektiva

Filloni me kamerën Ultra Wide 12 MP dhe zgjerojeni fushën e pamjes si të syrit të njeriut 123˚ për shkrepje që regjistrojnë vërtet gjithçka. Shkurtoni pamjet me kamerën Wide Angle 64 MP ose zmadhojeni për pamje të bukura nga afër me zmadhimin optik 3x të kamerës Telephoto 8 MP.

3. Një grua që vështron në distancë me vetëm një pjesë të vogël me male në sfond, duke treguar që A72 mund të zmadhojë një skenë duke përdorur Kamera Telephoto. 3. Një grua që vështron në distancë me vetëm një pjesë të vogël me male në sfond, duke treguar që A72 mund të zmadhojë një skenë duke përdorur Kamera Telephoto.
 • *Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Kamera Macro u kushton vëmendje detajeve më të vogla

Afrohuni me Kamerën Macro 5 MP dhe nxirrni në pah detajet ultra të imëta në foton tuaj. Ajo aplikon efekt natyral Bokeh te fotot tuaja, duke i lejuar subjektit të dallohet nga sfondi.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Karakteristika e Kamerës Macro mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Një pamje nga afër e realizuar me Kamerën Macro, që tregon detajet dhe çdo shtresë të një luleje vjollce. Një pamje nga afër e realizuar me Kamerën Macro, që tregon detajet dhe çdo shtresë të një luleje vjollce.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Karakteristika e Kamerës Macro mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Kamera e përparme me rezolucion të lartë, për selfie superstarësh

Kamera e përparme e Galaxy A72 32 MP kap selfie të qarta, me rezolucion të lartë gjatë gjithë ditës. Dhe me efektin Bokeh që sfumon lehtë sfondin, fytyra juaj del në plan të parë.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Një grua që shikon në kamerë, duke bërë një selfie. Sfondi është sfumuar në mënyrë delikate me efektin Bokeh. Një grua që shikon në kamerë, duke bërë një selfie. Sfondi është sfumuar në mënyrë delikate me efektin Bokeh.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Tani reziston ndaj derdhjeve dhe spërkatjeve

Vlerësuar me IP67 për rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit, ky telefon qëndron deri në 1,0 metra ujë për deri në 30 minuta.1 Kështu që nuk ka problem që të vazhdoni të luani dhe të fotografoni edhe nëse telefoni juaj laget pak.

1. Galaxy A72 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, i parë nga pjesa e pasme me ujë që spërkat rreth tij. Galaxy A72 në ngjyrë Lejla, i parë nga pjesa e pasme me ujë që spërkat rreth tij.

1. Galaxy A72 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

Tingulli rrethues në pëllëmbën e dorës

Me dy altoparlantë - një në krye, një në fund - mund të keni një përvojë audio stereo pa kufje. Çojeni natën e filmave ose lojërat e tua të preferuara në një nivel më lart me tingullin kinematografik që ju zhyt në skenë.

Një person që mban Galaxy A72 në regjimin horizontal me një skenë në ekran të një kalorësi që lufton me një dragua që nxjerr flakë nga goja dhe valë zanore që tregohen për të demonstruar altoparlantët stereo. Një person që mban Galaxy A72 në regjimin horizontal me një skenë në ekran të një kalorësi që lufton me një dragua që nxjerr flakë nga goja dhe valë zanore që tregohen për të demonstruar altoparlantët stereo.

Bateria e Awesome, zgjat dy ditë¹

Bateria 5000 mAh (tipike)² ju jep më shumë kohë për të bërë atë që doni - transmetim, ndarje, lojëra etj. Menaxhimi i energjisë me AI zbulon dhe përshtatet me zakonet e përdorimit tuaj të celularit për një energji që zgjat. Dhe me deri 25W Super Fast Charging, Galaxy A72 karikohet shumë shpejt plotësisht.

Galaxy A72 në regjim horizontal dhe një horizont i qytetit në perëndimin e diellit në ekran. Mbi telefon është gjysmë rrethi që tregon rrugën e diellit gjatë ditës, me ikonat e një dielli që ngrihet, diellin që shkëlqen dhe një hënë, për të përshkruar lindjen e diellit, mesditën dhe natën. Teksti thotë “5000 mAh (tipike)”. Galaxy A72 në regjim horizontal dhe një horizont i qytetit në perëndimin e diellit në ekran. Mbi telefon është gjysmë rrethi që tregon rrugën e diellit gjatë ditës, me ikonat e një dielli që ngrihet, diellin që shkëlqen dhe një hënë, për të përshkruar lindjen e diellit, mesditën dhe natën. Teksti thotë “5000 mAh (tipike)”.

1. Vlerësuar kundër profilit të një përdoruesi mesatar/tipik. Vlerësuar në mënyrë të pavarur nga Strategy Analytics në MB mes datave 20 janar 2021 dhe 31 janar 2021 me versionet para hedhjes në treg të SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 sipas cilësimit të parazgjedhur duke përdorur rrjetet LTE dhe 5G Sub6 (NUK është testuar nën rrjetin 5G mmWave). Jetëgjatësia aktuale e baterisë varion sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorura, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numrit të karikimeve, dhe shumë faktorëve të tjerë. 2. Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 4860 mAh. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Performancë e mrekullueshme për të bërë më shumë njëkohësisht

Pavarësisht nëse jeni të përqendruar në një detyrë ose detyra të shumta në të njëjtën kohë, Galaxy A72 ofron një rritje të lartë të performancës falë një procesori të përparuar Octa-core dhe deri në 6GB RAM. Ruani më shumë dhe fshini më pak me 128 GB hapësirë të brendshme ruajtjeje. Nëse kjo nuk mjafton, shtoni deri në 1 TB me kartën microSD.

Gjysmat e 2 telefonave Galaxy A72 në regjimin horizontal. Teksti në qendër thotë "Procesori Octa-core”, “RAM 6GB” dhe “Hapësira ruajtëse 128 GB plus deri në 1 TB”. Gjysmat e 2 telefonave Galaxy A72 në regjimin horizontal. Teksti në qendër thotë "Procesori Octa-core”, “RAM 6GB” dhe “Hapësira ruajtëse 128 GB plus deri në 1 TB”.

*Kapaciteti i RAM-it dhe i memories së brendshme mund të variojnë nga shteti në shtet. Hapësira ruajtëse reale e disponueshme mund të variojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht. **Karta MicroSD shitet veç.

Game Booster ju jep përparësi

Maksimizoni performancën me Game Booster. Ndërprisni shpërqendrimet dhe rrisni performancën në lojë me një ndërfaqe të dedikuar dhe meny të lehtë për t'u arritur. Frame Booster u jep grafikëve lëvizje të pandërprera si në jetë reale. Dhe jepni maksimumin tuaj në lojë ndërsa Game Booster mëson mënyrën se si ju e përdorni, për të optimizuar baterinë, temperaturën dhe memorien.

Galaxy A72 ju ofron Game Booster që mëson të optimizojë baterinë, temperaturën dhe memorien kur luani lojë. Galaxy A72 ju ofron Game Booster që mëson të optimizojë baterinë, temperaturën dhe memorien kur luani lojë.

*Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustruese. **Përputhhshmëria e Game Booster mund të variojë sipas lojës.

Mbroni atë që ka rëndësi për ju

E integruar në harduerin dhe softuerin e telefonit që nga fillimi, Samsung Knox e mbron telefonin tuaj nga minuta që ai ndizet. Me një siguri me shumë shtresa, ai e mbron informacionin tuaj më delikat nga softuerët keqdashës dhe kërcënimet.

Sistemi i sigurisë me shumë shtresa vizualizohet nga hardueri në softuer, të cilat janë Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA, SE for Android dhe Container. Sistemi i sigurisë me shumë shtresa vizualizohet nga hardueri në softuer, të cilat janë Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA, SE for Android dhe Container.

*Trustzone-based Integrity Measurement Architecture.

Sigurohuni me një prekje të thjeshtë

Sensori i gjurmës së gishtit në ekran i Galaxy A72 njeh gjurmën tuaj unike të gishtit, duke ju lejuar një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt për të zhbllokuar telefonin. Dhe me shërbimet e vërtetimit biometrik të Samsung Pass, gjurma e gishtit ofron një mënyrë më të shpejtë dhe më të sigurt vërtetimi për identifikimin në aplikacione dhe faqet e internetit.

*Veçoria e identifikimit në ueb e Samsung Pass është e disponueshme vetëm në aplikacionin Samsung Internet. **Përputhshmëria dhe disponueshmëria e funksioneve dhe veçoritë të Samsung Pass mund të variojnë sipas aplikacionit.

Galaxy A72 i parë nga përpara me asgjë përveç sensorit të gjurmës së gishtit në ekran. Galaxy A72 i parë nga përpara me asgjë përveç sensorit të gjurmës së gishtit në ekran.

*Veçoria e identifikimit në ueb e Samsung Pass është e disponueshme vetëm në aplikacionin Samsung Internet. **Përputhshmëria dhe disponueshmëria e funksioneve dhe veçoritë të Samsung Pass mund të variojnë sipas aplikacionit.

Optimizuar për lehtësinë tuaj

Shijoni lëvizjen e butë dhe dizajnin e këndshëm në One UI. Optimizuar për çdo madhësi ekrani, ju lejon të përqendroheni në ato që kanë rëndësi në një mënyrë komode dhe intuitive. Një ndërfaqe ju lejon të personalizoni telefonin tuaj për t'iu përshtatur shijeve tuaja dhe për të shijuar plotësisht përvojën tuaj komode të Galaxy.

*Disponueshmëria e veçorive, aplikacioneve dhe shërbimeve të One UI mund të variojë sipas pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe vendit. **Imazhi i pajisjes dhe të ekranit i simuluar për qëllime ilustruese.

Një pamje e përparme e pajisjes, që shfaq panelin Notification dhe Quick në sfond të bardhë, pasi One UI ju ndihmon të përqendroheni. Një pamje e përparme e pajisjes, që shfaq panelin Notification dhe Quick në sfond të bardhë, pasi One UI ju ndihmon të përqendroheni.

*Disponueshmëria e veçorive, aplikacioneve dhe shërbimeve të One UI mund të variojë sipas pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe vendit. **Imazhi i pajisjes dhe të ekranit i simuluar për qëllime ilustruese.

Një përvojë e shkëlqyer Android™, gjithmonë

Merrni aplikacionet më të fundit të Google në Android OS, mbështetur plotësisht në Galaxy A72.

*Disponueshmëria e aplikacioneve të Google mund të variojë sipas vendit ose gjuhës. **Google, Android, Google Play, YouTube dhe marka të tjera janë marka tregtare të Google LLC.

Shfaqen aplikacionet e Google të instaluara në Galaxy A72 (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos). Shfaqen aplikacionet e Google të instaluara në Galaxy A72 (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos).

*Disponueshmëria e aplikacioneve të Google mund të variojë sipas vendit ose gjuhës. **Google, Android, Google Play, YouTube dhe marka të tjera janë marka tregtare të Google LLC.

Përdorni Galaxy Buds Pro për të përmirësuar përvojën tuaj në Galaxy A72

Buds Pro është i vendosur në mes me kutinë e hapur. Në pjesën e sipërme të majtë, është pjesa e pasme e Galaxy A72 dhe djathtas poshtë, është pjesa e përparme e Galaxy A72. Buds Pro është i vendosur në mes me kutinë e hapur. Në pjesën e sipërme të majtë, është pjesa e pasme e Galaxy A72 dhe djathtas poshtë, është pjesa e përparme e Galaxy A72.

*Galaxy Buds Pro shiten veç.

Gjejeni Galaxy Buds Pro me lehtësi me SmartThings Find

*Të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen në SmartThings për të marrë njoftime inteligjente. Kërkon identifikimin në llogarinë Samsung, lidhjen me Wi-Fi ose rrjetin e të dhënave dhe cilësimet e konfigurimit në aplikacionin SmartThings Find.

Një nga Buds Pro është në cep të divanit. Ndodhet një ikonë e vendndodhjes në Buds Pro. Një nga Buds Pro është në cep të divanit. Ndodhet një ikonë e vendndodhjes në Buds Pro.

*Të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen në SmartThings për të marrë njoftime inteligjente. Kërkon identifikimin në llogarinë Samsung, lidhjen me Wi-Fi ose rrjetin e të dhënave dhe cilësimet e konfigurimit në aplikacionin SmartThings Find.

Gjithmonë në shërbimin tuaj, në çdo kohë, në çdo vend

Kur blini një smartfon Galaxy do të keni qetësi për mendjen tuaj. Diagnostikimi dhe optimizimi interaktiv në aplikacionin Samsung Members e bën të lehtë që të keni performancën më të mirë në pajisjet tuaja, ndërkohë që linja jonë e suportit ju ndihmon të zgjidhni problemet kur ju nevojitet asistencë shtesë.

Një grua që mban një filxhan kafeje dhe përdor Galaxy A72. Një ikonë shenje kontrolli për Automatic Checks, një ikonë dore që troket një ekran për Interactive Checks, një ikonë shigjete që shkon në formë rrethi për Clean Memory dhe një ikonë ingranazhi për Optimize Settings. Një grua që mban një filxhan kafeje dhe përdor Galaxy A72. Një ikonë shenje kontrolli për Automatic Checks, një ikonë dore që troket një ekran për Interactive Checks, një ikonë shigjete që shkon në formë rrethi për Clean Memory dhe një ikonë ingranazhi për Optimize Settings.

* Funksionet dhe veçoritë e disponueshme për aplikacionin Samsung Members mund të ndryshojnë nga vendi dhe pajisja. ** Pajisja dhe imazhi i ekranit simulohen për qëllime ilustrimi.

Ju prezantojmë telefonin e ri Galaxy A. Përsosmëria është për të gjithë.

Pesë telefona të serisë A, të hapura në formë erashke. Katër shihen nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme dhe ngjyrat E bardhë, Blu, Lejla dhe E zezë. Një shihet nga pjesa e përparme dhe në ekran është një kolazh i kokës së një gruaje, një bluzë rozë e ndritshme dhe një fund si lëkurë tigri dhe pantallona me kuadrate, me fjalën “Awesome”. Pesë telefona të serisë A, të hapura në formë erashke. Katër shihen nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme dhe ngjyrat E bardhë, Blu, Lejla dhe E zezë. Një shihet nga pjesa e përparme dhe në ekran është një kolazh i kokës së një gruaje, një bluzë rozë e ndritshme dhe një fund si lëkurë tigri dhe pantallona me kuadrate, me fjalën “Awesome”.

Specifikimet

 • Procesori 2.3GHz, 1.8GHz
 • Pesha (g) 203
 • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 146

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6.7" si drejtkëndësh i plotë dhe 6.6" duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe prerjes së kamerës.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4860 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.